מסרים...

scorpia

New member
מסרים...../images/Emo9.gif

מי רוצה? לשבוע הבא.... יודעים מה לעשות... חברי פורום קבועים!

scorpia

New member
מסר לרומן היקר... ../images/Emo65.gif

7 מטבעות: נו, שבוע לא כל כך קל. תצטרך לעבוד!!!! על תחום כלשהו ולהשקיע בו. אולי לא תראה את התמורה מיד, אבל שיהיה ברור כי התוצאות יהיו חיוביות. בהצלחה!!!

oliveraf

New member
אני רוצה מסר בתחום הזוגיות לשבוע

הבא אני כן נמצאת בקשר עם מישהו הנה הפ רטים שלי אוליברה פישר 30.04.81 תחום הזוגיות

scorpia

New member
מסר לאוליברה החמודה.. ../images/Emo20.gif

מלך מטבעות: תהיה הצלחה השבוע בתחום הזוגי, תחושה של אהבה, שליטה בזוגיות, הדברים עובדים כפי שאת רוצה. תהיי מאושרת! הוספתי לך מסר מקלפי מרלין:"לוותר על הענשה עצמית" - את בטח תביני על מה מדובר!

unicorn21

New member
לילה טוב לכולם...

אשמח גם כן למסר (במידה ואפשר אשמח הפעם למסר לאחותי הגדולה אנג'לה 17.10.73 בתחום העבודה) ובמידה ולא אשמח למסר בזוגיות 5.3.81 יונית..:) שיהיה לכולם סופ"ש מקסים ונהדר

גלפין

New member
אני אני ../images/Emo24.gif

גלית 27.7.72 מבקשת מסר, אם אפשר
, גם בנושא הזוגיות שעדיין תקוע וגם בנושא הפגישה עם המפקחת (עבודה בשנה הבאה), שכנראה (!!!) תתקיים ביום ב' הבא תודה ולילה טוב

גלפין

New member
קשה... קשה...../images/Emo4.gif../images/Emo178.gif../images/Emo8.gif

טוב, לאחר התלבטות רבה, החלטתי ללכת על נושא הזוגיות. קשר בקרוב יהיה? יש מועמד שעוד לא פגשתי, רק ראיתי תמונה ומעט מידע יש לי עליו

scorpia

New member
גלפין היקרה ../images/Emo140.gif

אביר הגביעים: יש לך תכניות ורצון להתחלה חדשה מבחינה רגשית, עם אותו בחור שאת מתחילה בקשר. הבטחון העצמי שלך יגדל השבוע בתחום... המשיכי להיות אופטימית. מסר מקלפי מרלין: "ללמוד את עצמת הביחד"... מה דעתך?

גלפין

New member
כלומר יתחיל קשר של זוגיות בינינו?..

אופטימית אני תמיד ומקווה שהעלייה בביטחון העצמי תוביל סוף כל סוף לדבר המיוחל ואני מבינה ש"עצמת הביחד" תביא לקשר טוב יותר. נכון?

unicorn21

New member
אופס שכחתי לציין..:)

כן יש לי חבר..:) שיהיה לך ולכל חברי הפורום סופ"ש מצויין

scorpia

New member
יונית יקירתי... ../images/Emo23.gif

אס הגביעים. שבוע של סיפוק והגשמה. תחושה של אושר עמוק של אהבה בשלה. קיים הביטחון שאת בידיו הטובות של בן זוגך!!!

scorpia

New member
מסר לרשף ../images/Emo42.gif

הקיסר: ברמה הרוחנית, את מחדדת את חושייך, רעיון שהיה מבולבל עד כה, מקבל כעת צורה ושקיפות. המשאלות מקבלות צורה ויוכלו להתבצע לאחר בדיקה בקורתית.

למעלה