מסרים סמויים.

Witchcrafts

New member
מסרים סמויים. ../images/Emo130.gif

בכל שבוע בפינה יועלה נושא מסויים שעליו נצטרך לדון, לתת דוגמאות (סצינות וכיו"ב) ולהחליט על גזר הדין. הנושא: כסף - חשיבותו, ערכו, מעמדו, רדיפתו, שימושו וכיו"ב. במטותא מכם, השתדלו לא להתקבע רק על סניף, אלא להתייחס גם ליתר הדמויות שבעמק.

r0ei

New member
אני ממש מתנצל אבל אני חייב

סליחה על הגזענות סניף ידידנו החום האוב כסף מסיבה אחת!!! אין לו כמו כול שחור {בחיפה לפחות} הוא יעשה הכול כדי לקבל כסף! והוא לא יבחל באמצעים! הצטרפו עוד היום לעמותה: "נגד סניף כי מה לעשות הוא הכי מכוער" ותצילו חיים... ועכשו ברצינות:
סוף רועי

הוא לא הכי מכוער../images/Emo184.gif

יש את האדומה הזאת עם האף הארוך וכל הילדים האדומים שלו... היא הכי מכוערת...

raz the 1

New member
בלי לקלל את גברת פיליונג

היא דמות משנית אמנם אבל מרכזית בהרבה פרקים...

אההההההההההההההההה../images/Emo184.gif

אז זאת גברת פיולינג, ולא הבנתי למה היא מופיעה בכל הפורום... אבל אני לא אוהבת אותה... היא אמא טיפשה כמו זאת מאמא מחליפה שכל שנייה עם ה"אור ואהבה" שלה....

פיליונק זה שם כללי

או לפחות ככה זה נראה מ"סיפורי משפחת החיות המוזרות" (ולא, אני לא משוחדת
)

food for thought../images/Emo184.gif

מאיפה לעזעזאל הם משיגים כסף אם מומינאמא כל היום מבשלת, מומינאבא תסריטאי מתוסכל בדימוס ומומינטרול משחק אותה רובינזון קרוזו עם החברים שלו?? איך הארנק השחור הקטן שלה שהיא אפעם לא מחליפה תמיד מלא, כל פעם שהיא פותחת אותו יש לה הרבה מה להוציא...??

Toft

New member
אל תנסו לחפש את ההגיון...

בסדרות מצויירות. חחח... לא תצליחו
הרי יש 1001 "למה?" בסדרה הזאת, אז למה לחפור? פשוט תראו, תהנו ותמשיכו הלאה. השאלות לא יובילו אתכם לשום מקום אלא רק תתסבך אתכם יותר. אני תוהה אם השנאה למומינים התחילה בשאלות מהסוג הזה, חוסר הגיון and stuff...

Toft

New member
לא, התכוונתי...

לכאלה ששונאים אותם. זה נובע תמיד מהשאלות של ה"אי" הגיון.

אבל זה לא קורה רק במומינים../images/Emo184.gif

זה בכל סדרה מצוירת חסרת כל הגיון... אבל דווקא זה נחמד להעלות דברים לא הגיונים בסדרות מצוירות, זה מאוד מצחיק....

Witchcrafts

New member
כפי שטענת, אין טעם לחפש את ההיגיון,

כיוון שאינו קיים. מה שכן, נחמד לחפור ולדון ולהעלות קונספירציות (לא כולל התיאוריה שהכל חלום ויאדה יאדה, כי זה כבר יותר מדי חרוש). וגם אם, בסופו של דבר, ידוע לכולנו שלקחנו את הדברים רחוק מדי, כיף לחפש רבדים סמוים בעלילה, לחקור ולהתפסלף. או שזו רק אני? Oם;;

זה כל הקסם...

מומין אמא כל היום מבשלת , מנקה עוזרת , אף פעם לא אומרת לא !!! כנראה גבר המציא את הדמויות האלו!

למעלה