מסרים אישיים

hadaralon

New member
מסרים אישיים

מכיוון שהאינטואיציה שלי לא משהו אז קחו את זה בקלילות : אילנה בהט - (נסיך מטבעות) ========================== אין לי מושג מה זה אומר, אולי שאת מתמקדת בפרטים קטנים ומחמיצה את התמונה הכוללת או שיש לך קשר עם מישהו ממזל בתולה (?) הילה בסגול - (מלך גביעים) ========================== קשור במשפחתיות, בהרחבת המסגרת המשפחתית. הקלף רומז על ילדים או על בן זוג ממזל סרטן. ניצוצות - (7 גביעים) ========================== את צריכה להיזהר מחלומות-שווא ואשליות לגבי משהו. scorpia - (2 חרבות) ========================== השקט שלפני הסערה. את בטח תביני את זה טוב ממני. רשף לאחור - (כוח) ========================== חוצפה ואגרסיביות יובילו להצלחה. עולם נפלא - (10 מטבעות) ========================== צריכה לאמץ גישה חומרית ומעשית ולא להיגרר לרגשנות. גלפין - (יום הדין) ========================== התפכחות. ראיית המציאות כפי שהיא, ללא כחל וסרק. ליהי - (10 חרבות) ========================== חבל שזה מה שיצא. את כנראה צריכה להיזהר ממשהו.

האינטואיציה שלך כלפיי עבדה חזק מאוד

מאוד :) ! אני בהריון כך שאני בהחלט בפני הרחבת המשפחה ויש לי קשר הדוק וחזק מאוד למזל סרטן שחסר לי כיום יותר מתמיד (אבא שלי ז"ל מזל סרטן והוא מאוד חסר לי בתקופה הזו של חיי).

hadaralon

New member
המון תודה לכל מי שכתב לי מסר

קשה לי להתייחס אישית כי כבר נהיו שרשורים באורך של קילומטרים. מכיוון שלא יצא משהו שלילי לאף אחד אני מאוד שמח וגם נוטה לחשוב שכולכם צודקים. דרך אגב יש עוד דברים בחיים שלי חוץ מזוגיות והקלף שיצא להילה מעודד אותי לא פחות מ 10 גביעים. לגבי הקלף שיצא לאילנה - לטובתי כדאי לי לשתוק כי ידעתי שזה מה שיצא.

הי אלון - שתיקה פרושה הודאה

לאיזה קלף אתה מתכוון שידעת שיצא? כבר שכחתי כמובן.... אגב מה קורה לזיכרון שלכם אחרי שאתם פותחים לאנשים אחרים, בעיקר בתשלום? כי אצלי ה כ ל נמחק צ'יק צ'ק ואחר כך כשמתקשרים אלי, נאמר ואומרים את השם - אין לי מושג מי נגד מי ולמה וכמה ואיך...פשוט מין תוכנה מחיקה בראש. אלא אם כן חשוב שאזכור ואז יוצא לי יזכרון בפרטי פרטים כה מוזרים - שנדמה לי שזה סוג של תיקוש.ר כך מישהי בכל אופן אמרה לי... אז איך הזיכרון שלכם? בתהיה ובאהבה אילנה

sharon30s

New member
היי אילנה-כמוני כמוך

משום מה גם אני נוטה לשכוח כל מה שאני אומרת או אפילו כותבת בנוגע לפירושים שלי. פשוט יש לי מין בלאקאווט וזהו - שוכחת הכל! אמנם אני לא פותחת בתשלום כי הידע שלי שואף כמעט לאפס... אבל גם למעט שבכל זאת יש לי אומץ, חבל על הזמן. באהבה שרון

תודה לך על המסר....

ושוב כמו להילה... אני נמצאת בתקופה שאני עוסקת בהמון תחומים ובעצם בכלום... אשמח לקלף הבהרה לגבי המסר הנ"ל

hadaralon

New member
קלף הבהרה לליהי

יצא 2 גביעים. למיטב הבנתי המשבר צפוי להיות בתחום של שותפות שיש לך עם מישהו או שהוא צפוי להיות של השותף עצמו.

scorpia

New member
לי נראה ...

שאת כנראה עוברת משבר, שצפוי להסתיים. כנראה שהוא בתחום הרגשי (2 גביעים = קלף הבהרה).

אפשר לבקש מסר גם עבורי?

אני מרגישה חוצפנית, משום שההשתתפות שלי בפורום דלילה (עומס בעבודה ובלימודים) אבל לא יכולתי להתאפק... אודה מאד... נויה

hadaralon

New member
מסר לנויה

"הכוהנת הגדולה" =============== הקלף מייצג דברים שיש להסתיר ושהשתיקה יפה להם. בתחום הרומנטי הוא יכול לדבר על משולשים רומנטיים למשל. בתחום הבריאות הוא יכול להצביע על בעיית בריאות נסתרת. יתכן והוא מרמז על ידע מיסטי ועל קריירה הקשורה בניבוי עתידות.. קלף הבהרה - "כוח" אם נבחר לפרש את צמד הקלפים ביחד בתחום הרומנטי אז מדובר ברומן סודי סוער שאת מנהלת וכן הלאה.

וואו... תודה... אבל,

דווקא ההתמקדות על התחום הרומנטי היא הפחות מתאימה...
בעיית בריאות נסתרת, יכול להיות, רופאים ואני זה לא בדיוק משהו שמתחבר, ואני משתדלת ללכת אליהם כמה שפחות... ידע מיסטי... כן... זה משהו שמתחבר אלי מאד, למרות שבניבויים שונים נאמר לי לחכות עוד כמה שנים, שכן אז אתפתח לדרגות הנכונות... בכל מקרה, המון המון תודה!!!!!!!!
נויה

איזה כיף לך...

לדעתי הכוהנת הגדולה זה הקלף הכי כיפי... תמיד מעלה חיוך... בכלל, נראה לי הקלף הכי טוב מכולם,( חוץ מאשר אם את חוששת שנכנסת להריון ופתאום הוא יוצא לך...)

scorpia

New member
דווקא הקלף שמרמז על...

הריון הוא קלף הקיסרית. הוא מצביע על פוריות, צמיחת משפחה וכדומה...

hadaralon

New member
נתתי את כל האפשרויות

ובקלף השני את החיבור לאפשרות הראשונה. אני די נרתע מלפרש את קלף הכוהנת הגדולה.

scorpia

New member
בדרך כלל..

כשקלף הכהנת הגדולה מופיע כקלף סיכום, אומרים שאין לפרש את הפריסה כולה, מאחר והקלפים אינם מוכנים לתת תשובה על השאלה של השואל. אבל כשהכהנת הגדולה יוצאת כקלף בודד... אין צורך להירתע ממנה!!! נהפוכו!

למעלה