מסרים אישיים

למה יש רתיעה מפירוש של קלף הכוהנת?

שאלת תם... אני קוראת שוב ושוב את הרתיעה של קוראים שונים מפירושה של הכוהנת. הייתי שמחה לדעת למה זה... האם זה קלף חזק, קלף שמצביע על משהו רע? נויה

הכהנת מסתירה סוד

ולכן יש רתיעה מנסיון לנחש את סודה. יש פריסה שמנסה לגלות את סוד הכהנת, פריסת הכהנת הגדולה.

הי נויה - על ה כוהנת הגדולה

הכוהנת הגדולה של הטארוט שייכת ל-22 קלפי הארקנה הגדולה (הסידרה הראשית) והיא נמצאת במספר 2, מספר שמציין פיסביות, אינטואיציה, שיתוף פעולה, הסתגרות וכדומה. היא אכן מאוד עוצמתית. סיפורים עליה היו שבעבר הידע היה נשמר במקדשים. בפתח המקדש היתה עומדת הכוהנת הגדולה. כל מי שרצה לבוא ללמוד במקדש היה חייב לעבור דרכה. היא היתה מתבוננת בו ו ר ו א ה את הנעשה איתו - לפי צבעי ההילה ובכלל, יש לה ראיה חודרנית ועמוקה. מי שהיה ראוי להכנס למקדש - היה נכנס. ומי שלא - היא היתה גורמת לו להסתובב לאחור והוא היה בכלל שוכח כי ניסה להכנס למקדש. בידה היא מחזיקה מגילה ועליה כתוב: תורה. כשמערבבים את הקלפים יש לחצות אותם לחצי ואם יוצאת הכוהנת הגדולה - זה סימן לא לפתוח לאותו אדם באותו יום, מסיבות שאינן ידועות לנו. בסיום פתיחה כשאנו רוצים לדעת תשובה ויוצאת הכוהנת הגדולה - התשובה היא: אין תשובה. זה סוד. לפעמים היא מסמלת התחברות לאינטואיציה ולנשיות, לידע רוחני גבוה. לפעמים היא יכולה להצביע על סוד בלתי ידוע. יש באנרגיה שלה משהו שמאוד מעורר כבוד מצד הפותחים, ולא תמיד הם יודעים מדוע. אישית, אני מאוד אוהבת את הכוהנת הגדולה. אילנה

אילנה יקרה גרמת לי לחשוב שהדר אלון

לא הוציא את הכוהנת סתם... לפתע פתאם, תוך כדי קריאת התגובה שלך, זינקה לי העובדה שבחישוב נומרולוגי של השם שלי, הפרטי, יוצאת לי הסיפרה 2... וואו... אוחזת בי צמרמורת לפתע... נויה

נויה שלום - לגבי מקריות בקלפים

אז למרות הכותרת אין כזו חיה! ככל שפותחים יותר בטארוט מגלים ונדהמים ומתרגשים כל פעם מחדש (לפחות אני באופן אישי) עד כמה אין מקריות ועד כמה כל קלף שיוצא - אמור לצאת. אין אפס. אז פידבק חיובי לאלון. יום מרגש אילנה

אז תשב אלון ותקבל כמו גבר ..../images/Emo39.gif

חחחחחח צריך גם ללמוד לקבל... תשב, תרגע ואם עדיין המחמאות תגענה בצרורות פשו תשכב.... בהצלחה!!!!!!!!!!!! אילנה

גם ממני

מסר בתחום האהבה: הקוסם: תקשורת בין אישית, חברות והבנת הצרכים האישיים צריכים לעלות על הפרק. חשוב לשים דגש על הנושא הרגשי, ולא להזניח את האהבה!

רשף...

זה משהו שאני עובדת עליו (או יותר נכון מנסה לעבוד עליו) בשנים האחרונות... יותר שימת דגש על הצרכים האישיים מבלי לבטלם לעומת צרכי הסביבה, העלאת קרנה של החברות בזוגיות וטיפוחה של האהבה... אני נפעמת... תודה... נויה

scorpia

New member
רשף יקרה,

יש לך אפשרות לעזור לי בפיענוח הפריסה מאתמול? אם יש בעיה כלשהי, תכתבי לי!

כפי שכתבתי לך

כאשר קלף 9 יוצא מהארקנה הקטנה, הכהנת אינה מוכנה לגלות לך את הסוד ולכן אין לפרש את הפריסה!

בנוסף

לא עשית את הפריסה במתכונת שאני מכירה, הכהנת אינה מופיעה בפריסה שלך כקלף מפתח.

scorpia

New member
הבנתי, אבל...

לפי מה שכתוב בספר, הפריסה נעשית על קלף הכהנת (וכך סה"כ קלפים יש 10). נאמר שם כי כאשר קלף הסוד הוא מהארקנה הקטנה, ז לא מקבלים את הסוד אבל שאר הקלפים נשארים עם אותן משמעויות. טוב, בכל מקרה, תודה!

סקורפיה....

תראי, הנושא של השאלה הוא נושא רגשי, אך יצאו שני קלפים ראשונים בנושא המטות- עבודה ויצירה, שמראים שהפריסה בכלל נעשתה בנושא אחר ואולי השואלת לא היתה כנה. לא סתם הכהנת לא רוצה לגלות את הסוד. כמו כן, ההשפעות העיקריות עליה הן של סדרת המטבעות, כלומר בנושא העבודה ולא האהבה. נערי המטות והמטבעות מצביעים על חוסר בגרות נפשית. נראה שהשואלת אינה מוכנה עדיין לקבל את התשובה. בנוסף, דווקא הנושא הרגשי הוא באפלה, כלומר שאינו מוכן להתגלות (2 גביעים). מכאן ניתן להסיק שהסוד לא עומד להתגלות לשואלת ועליה למצוא את התשובה במקום אחר.

אלון תודה על המסר

אשים לב. יש לי אופק בתולה וגם בן בתולה ויכול להית שאני מתייחסת לפרטים ולא לתמונה הכוללת לפעמים. תוה בכל אופן אילנה

למעלה