חיזוק חיובי בסלנג הצבאי :}
ה הפסנתרן הירושלמי New member 15/2/06 #65 6 האם אורגן זה הכלי שבו אתם מתמחים או שיש לכם עוד כלים שאתם מוכשרים בו?
ה הפסנתרן הירושלמי New member 15/2/06 #66 והתשובה שלי אני יודע טוב באקורדיון אך ההתמחות שלי יותר חזקה באורגן. וכן אני מאוד חזק בפסינתור אך אין לי פסנתר!
והתשובה שלי אני יודע טוב באקורדיון אך ההתמחות שלי יותר חזקה באורגן. וכן אני מאוד חזק בפסינתור אך אין לי פסנתר!
H haimwe New member 15/2/06 #71 תשובתי: אני יודע טוב מאוד (יחסית) אורגן ואני יודע גיטרה אבל בלי סולואים... וזהו נראה לי... אף פעם לא יצא לי לנגן על כלים אחרים...
תשובתי: אני יודע טוב מאוד (יחסית) אורגן ואני יודע גיטרה אבל בלי סולואים... וזהו נראה לי... אף פעם לא יצא לי לנגן על כלים אחרים...
E epotex New member 15/2/06 #74 אם אני מנגן על העצבים זה נחשב? אני מנגן רק על קלידים ומת ללמוד על גיטרה...
ה הפסנתרן הירושלמי New member 16/2/06 #76 אני פטור תראה לפי הניק שלי. חבל שמיקום השאלה לא כ"כ במקום היית צריך לכתוב את זה אחרי השלב הראשון של התגובות כמו שאני הוספתי שאלות.
אני פטור תראה לפי הניק שלי. חבל שמיקום השאלה לא כ"כ במקום היית צריך לכתוב את זה אחרי השלב הראשון של התגובות כמו שאני הוספתי שאלות.
ה הפסנתרן הירושלמי New member 16/2/06 #78 האמת היא שיש הבדל בין השאלות שאני שאלתי למה שאתה שאלת. שאלותי היו במה שקשור לנגינה של חברי הפורום ואילו שלך סתם שאלה כללית, אבל בכיף אתה יכול לשאול כמה שאתה רוצה ומה שאתה רוצה.
האמת היא שיש הבדל בין השאלות שאני שאלתי למה שאתה שאלת. שאלותי היו במה שקשור לנגינה של חברי הפורום ואילו שלך סתם שאלה כללית, אבל בכיף אתה יכול לשאול כמה שאתה רוצה ומה שאתה רוצה.