שנתיים.. מגיל 14, שקנו לי פסנתר..
ה הפסנתרן הירושלמי New member 14/2/06 #8 ותשובתי שלי אני מנגן לפי שמיעה בלבד אין לי שמץ של מושג בקריאת תווים.
ד דiד משה New member 14/2/06 #13 התשובה שלי: למדתי פסנתר, לכן אני קורא תווים, אבל מוסיקה באורגן אך ורק משמיעה.
נ נעמוש האחת New member 14/2/06 #19 תשובתי: בדיוק כמו דוד...יצירות אני מנגנת מתווים למדתי אצל מורה.ושירים סתם משמיעה.
H haimwe New member 14/2/06 #47 תשובתי למדתי בהתחלה אצל מורה איזה חודשיים אולי פחות.. למדתי כמה אקורדים ותווים ואז עברתי למורה אחרת ולמדתי ממש טיפה קואורדינציה בידיים במשך חודש ומאז אני למדתי את כל האקורדים לבד ושירים זה מלימוד עצמי בלבד.
תשובתי למדתי בהתחלה אצל מורה איזה חודשיים אולי פחות.. למדתי כמה אקורדים ותווים ואז עברתי למורה אחרת ולמדתי ממש טיפה קואורדינציה בידיים במשך חודש ומאז אני למדתי את כל האקורדים לבד ושירים זה מלימוד עצמי בלבד.
Y yonatangol New member 14/2/06 #51 אמממ.. למדתי אצל מורה שנה את התיאוריה כל זה, איך למצוא אקורדים וסולמות ומאז התחלתי לנגן לבד אז אני קורא תווים בסיסיים אבל אני מנגן משמיעה או מחוברות גיטרה..
אמממ.. למדתי אצל מורה שנה את התיאוריה כל זה, איך למצוא אקורדים וסולמות ומאז התחלתי לנגן לבד אז אני קורא תווים בסיסיים אבל אני מנגן משמיעה או מחוברות גיטרה..
ה הפסנתרן הירושלמי New member 14/2/06 #5 4 האם אתם מנגנים סתם להנאתכם או שאתם עושים מזה מקצוע או בעתיד רוצים לעשות מזה מקצוע?
ה הפסנתרן הירושלמי New member 14/2/06 #9 ותשובתי שלי אני מנגן אך ורק להנאתי ואיני מתכונן לעשות מזה מקצוע אך היום אני מתנדב קבוע בכמה ארגוני חסד ואלה ההופעות היחידות שלי מחוץ לבית.
ותשובתי שלי אני מנגן אך ורק להנאתי ואיני מתכונן לעשות מזה מקצוע אך היום אני מתנדב קבוע בכמה ארגוני חסד ואלה ההופעות היחידות שלי מחוץ לבית.
ד דiד משה New member 14/2/06 #15 אני חוזר ואומר.. אתה שאלת אם המוסיקה זה מקצוע לחיים או סתם חובבנות, עניתי, אלוקים יודע מה צופן לי העתיד..
אני חוזר ואומר.. אתה שאלת אם המוסיקה זה מקצוע לחיים או סתם חובבנות, עניתי, אלוקים יודע מה צופן לי העתיד..
נ נעמוש האחת New member 14/2/06 #22 פששש...לפי כמות ההודעות שאתה מביא פה זה לא נראה בדיוק הכיוון שלך..."שטייגען"..
ד דiד משה New member 14/2/06 #23 מצטער, אני לא 24 שעות בביהמ"ד.. יש מושג כזה שנקרא הפסקת צהריים לשינה ואכילה. אצלי היא בין 12 ל3 או בין 1 ל3.. היום למשל זה היה מ1..
מצטער, אני לא 24 שעות בביהמ"ד.. יש מושג כזה שנקרא הפסקת צהריים לשינה ואכילה. אצלי היא בין 12 ל3 או בין 1 ל3.. היום למשל זה היה מ1..
נ נעמוש האחת New member 14/2/06 #24 הפסקה קצת ארוכה,לא..? סתם...בכיף.גם אחים שלי לא משטייגענים כל היום ואפילו לא חצי מהיום...תרגיש בנוח אניודעת עד כמה זה מתסכל.
הפסקה קצת ארוכה,לא..? סתם...בכיף.גם אחים שלי לא משטייגענים כל היום ואפילו לא חצי מהיום...תרגיש בנוח אניודעת עד כמה זה מתסכל.
ד דiד משה New member 14/2/06 #25 מתסכל?? על מה את מדברת? שעתיים הפסקה בצהריים זה מוגזם?? תזכירי לי באיזו ישיבה את לומדת שאת מחליטה שזה מוגזם?!
מתסכל?? על מה את מדברת? שעתיים הפסקה בצהריים זה מוגזם?? תזכירי לי באיזו ישיבה את לומדת שאת מחליטה שזה מוגזם?!