טוב,מכיוון שקיבלתי התקפת (זעם)מחלק מחברי הפורום החלטתי להתנצל,ולא רק בגלל זה ...האמת שסתם ניסיתי להתבדח קצת...אבל כנראה שלקחת את זה קצת רציני.סווו...קבל את התנצלותי הכנה ותמשיך לעלות מעלה במעלות התורה.
אני שמח שהוא נהנה מהפורום והוא מבלה בו הרבה. בעיני הדבר מוכיח על אינטלגנציה.מהפורום הזה אנחנו יוצאים עם ידע-מעשירים את המוזיקה שלנו ולומדים דברים מרתקים.
את זה תשאירו לפורום חרדים. נעמוש... לא יפה, כפי שאני מכיר את מוישל`ה (מהפורום כמובן) הבחור באמת עושה שטייגען למשל דוגמא מהשבוע האחרון ערב אחד התכתבנו כאן בשעה 2:30 בלילה לקראת השעה 3 דוד... אומר לי שהוא חייב ללכת לישון כי הוא קם כל יום בשעה 7 ובאמת למחרת ראיתי אותו כבר בשעה 6:50 בפורום חרדים.
אני מאוד רוצה לעשות מזה מקצוע אבל בינתיים המזל לא מאיר לי פנים... אין לי עם מי להופיע (יש לי בעיקרון אבל אני לא סובל את הילדים האלה) ואין לי איפה להופיע.. אבל בעזרת ה' אני יצליח ובהחלט אני מכוון את הנגינה גם בכיוון של הכיף!!(זה הכי חשוב) וגם לכיוון של מקצוע!.
אני מנגן בעיקר חסידי, אך כאמור אני מתנדב קבוע בארגוני חסד שונים כך שאני מנגן כמעט את כל סוגי המוסיקה בדגש על ישראלי. אני גם מאוד אוהב לשבת עם חברים יחד עם גיטרות ולשיר שירי קרליבך.
1. אני מנגן על ה CS6R של ימאה מרוצה מאוד ממנו ומתכונותי כמו כן גם על הKORG MS 2000 הוא מעולה רק חיסרון אחד הוא רק שלושה וחצי אוקטבות... 2. התחלתי להתעסק במוזיקה בגיל 15 התגלגלה אליי תוכנת מוזיקה בשם אימפולס טראקר אז עדיין ללא אורגן אלה בעזרת מקלדת אז זה 9 שנים {וואוו עבר המון זמן} 3.עד היום ניגנתי {אם אפשר לקרוא לזה ככה :} משמיעה ולפני חודשיים התחלתי ללמוד את התאוריה על פסנתר 4. יש לי אולפן הקלטות ביתי אז ככה שאני חוטא גם בהפקות שונות לאחרים בתשלום אולי זה יתגלגל למשהו מסודר יותר... 5. אני יוצר בעיקר טראנס פסיכודלי{ככה התחלתי} ומוזיקת צ'יל אאוט מפיק לאחרים רוק קל היפהופ\ראפ וכל סגנון אלקטרוני אפשרי הפסנתרן הירושלמי קבל ח"ח על הסקר :}