מסקרן אותי לדעת...........

פנומן 72

New member
כשגבר אומר "אני אוהב"

הוא אומר - "אני נהנה לזיין אותך והייתי רוצה שתישארי עוד זמן כי עוד לא מיציתי ..." איזה תיאוריה הרסתי לך עכשיו ?

גניפר14

New member
את טועה לפני הזיון

הם יאמרו הכל רק כדי שניכנס למיטה הוא יגיד שהוא מת עליי חולה עליי כדי שאסכים אבל אחרי הזיון זו האינדיקציה שאני עדיין דוגלת בה למרות דברי פנומן שהוא מה שחשוב לו אחרי זיון אלו הסדינים הבן אדם חסר רגשות הסדינים בראש שלו.

אבל את לא נכנסת למיטה

רק בגלל שהוא אומר לך שהוא מת עלייך אלא כי את רוצה ונמשכת אליו. אז אין קשר. מה שבטוח, גבר אחרי גמירה הוא לא פרטנר לשיחה. מקסימום לנשיקות וליטופים.

גניפר14

New member
תודה על הטיפים למרות ניסיוני אני תמיד אוהבת ל

ללמוד טוב לדעת שאחרי גמירה הוא לא פרטנר לשיחה אקח זאת לתשומת ליבי אבל אולי את יכולה לומר לי מתי הוא כן פרטנר לשיחה? ואם יש לך עוד טיפים בהמשך אשמח לשמוע.

הלקוח

New member
אנחנו תמיד לפני סקס !!

אחרי הסקס אצלנו זה לפני-הסקס-הבא... ככה אנחנו...

martin rawls 2

New member
חבוב, זה שאתה לקוח זיין-על, לא אומר...

שגם אנחנו, כשלא משלמים על סקס, קצת יותר קשה להשיג אותו, כן ?

הלקוח

New member
הכל בראש

אשכרה..

עם כל הפוזות בסוף מסתבר שהפנומן הזה רץ אחרי כל זיון לכבס את סדיני המשי הוורודים ולגהץ בחזרה את הבייבי-דול שלו.. אני רק מקווה שהוא לוקח גלולות ומעביר לעצמו מדי פעם חוטר בחצוצרות..
ראבאק. זה שיחת גברים זה? אם בארזים נפלה שלהבת - מה יגידו פנומני הקיר?

נו מה יהיה? גם את נופלת בזה?

אם את רוצה תשובה אמיתית - אז השאלה הזאת לא רלוונטית ברדיוס של שעה עד שעתיים מהזיון. ובטח לא לפני. והכי לא תוך כדי. ובטח לא לעצור רגע לפני שהוא גומר כדי לשאול. כי אז אנחנו אוהבים את כולם כולל כולם. תושב חוץ אוהב פמניסטיות, פנומן אוהב את תצו תצו, אקסקליבר אוהב את הנהלת הפורומים, ומרטין... מרטין סתם ממשיך לגמור רק מעצמו. זה מן רגע כזה לא אמין.

זיקן

New member
מנהל
אז תמשיכי לחשוב אחרת העיקר שטוב לך עם זה

"זה מה חשוב"

למה? קיבלת תשובה רצינית

תקלפי את הבולשיט ממה שכתבתי (אני יודע שלא נשאר הרבה אחרי..) ויש לך תשובה רצינית. אנחנו הגברים (אם יורשה לי להכליל, וכרגיל יורשה) לא חושבים על כל המשמעויות של כל תזוזה, ולכן הגיע הזמן שתפסיקו, בנות יקרות, לטחון זו עם זו ולנתח כל תזוזה או תגובה של בני הזוג שלכן. אנחנו בבונים. וכשהבבון מגרד בתחת, לא תאמיני, זה רק כי מגרד לו. שחררי. (ואני יודע שאצל הבבונה כשהיא מגרדת בתחת המשמעות היא שהיא מנסה לרמוז לבן-זוגה שישתדל יותר להתעניין איך עבר עליה היום ושהוא לא אומר לה מספיק שהוא אוהב ושיתחיל לשים לב כי היא רזתה 12.6 גרם והוא התעלם וגם למה הוא לא שולח לה סמסים חמודים כאלה במשך היום כמו שהחבר הקוקסינל של חברה שלה טלי שולח).

גניפר14

New member
אתם לא חושבים על כל תזוזה?

כשאתם מחפשים זיון המוח לא חושב? כשאתם בוגדים המוח לא חושב? כשאתם מסתירים מהאשה סודות המוח לא חושב? כשאתם רוצים לנצל את החברה האשה בת הזוג המוח לא חושב? כשאתם הולכים למכון ליווי המוח לא חושב? מה כל אלא לא תזוזות? אז למה כשצריך להראות אהבה ורוך והערכה אתם לא זזים ומזיזים?

פנומן 72

New member
מה את רוצה ?

יש טכניקה כדי לתפוס זיון. במהלך הזיון אנחנו לא מחפשים טכניקה או טאקט, אנחנו מבקשים להנות מהרגע. למה לחפור ? כבר הגעת לפלטות מתקופת המזוזואיקון.

למעלה