מסקרן אותי לדעת...........

גניפר14

New member
סחטיין על החברה הכוסית שלך

אבל רגע חשבתי שהיא לא מעוניינת להצטלם אז מה קרה שיכנעת אותה? ומה עם השנייה זאת הסופגניה נטשת אותה אולי בגלל שהיכרחת אותה להצטלם כנגד רצונה?

גניפר14

New member
יכול להיות מאוד שכן

אולי גם היתה לנו אותה מורה עד היום יש לי טעם מר ממנו תשאל אותו ונראה מה תהיה תשובתו בנידון. אולי הוא זוכר אותי לא יודעת

גניפר14

New member
אני לא אוהבת למצוץ למורים הם נוטים

לבקש למצוץ בזויות ישרות במיוחד המורים לגיאומטריה .לא ממש לא בשבילי אני מעדיפה אם כבר מורה אז מורה להתעמלות.

גם החבר שלי ככה, וגם אני.

הולכים למקלחת אחרי מנוחונת שקטה וקצרה. ליתר דיוק, לשירותים ואז למקלחת
. אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה עם החפירות לאחר האורגזמה... האחרונה. אני כן חפרנית, אבל ממש לא במיטה אחרי סקס. אם הפרטנר מתחיל לקשקש, והיו כאלה, אני כן משתפת פעולה - בדרכי לשירותים. אבל אני גם לא מסוגלת לשכב במיטה אחרי שהתעוררתי. אני מבינה שרבים אוהבים, אני אישית קמה ברגע שאני פוקחת את העיניים. רביצה בחוסר מעש משעממת לי את התחת
...

שושיטה כפרה

הפרטנר היחד שיכול "לקשקש" לך אחרי הסקס זה ויברטור עם מיסב שחוק. גברים הולכים לישון. (אה.. ופנומן, עם ביריות שחורות, מטאטא נוצות וסרט לבן בשיער - עושה אבק, פאנלים, ומעמלן סדינים)

כמה גברים כבר עשית, קידו ../images/Emo6.gif?

לא יודעת לגבי ויברטורים, בחיי שמעולם לא ניסיתי
... אבל את שלך אנחנו נחליף לך כמתנת יומולדת. רבותי, זה ממש לא בסדר! הויברטור של חברנו האהוב שחוק ואנחנו לא נרתמים ל... שיפור איכות חייו. הלב בוכה
! לגבי קשקשנים קח בחשבון שנשים קודחות עם התאוריה שהועלתה כאן - "מדבר אחרי סקס == אוהב" - לדורותיהן, אזי לא מעט גברים הפנימו שנשים משתכנעות שאינם מעוניינים במשגל נוסף אם אינם מקשקשים אחרי האורגזמה. היה לי חבר ולפחות שני סטוצים שקדחו כמו סעודיה בתום התהליך. באימשלי, ז"ל
.

זה פשוט

באופן עקרוני - הכי הכי הרבה אנחנו אוהבים להישאר מחובקים יחדיו. זה אפילו יותר כיף מהזיון עצמו. במיוחד אנחנו אוהבים שהיא מתחילה לשאול "אתה אוהב אותי?" "כמה אתה אוהב אותי?" "נכון שאתה מאוד אוהב אותי?" וכיוצא באלה סוגיות שמאוד מעניינות אותנו ברגע קסום זה. במילים אחרות - ככל שתקדימי לשאול את השאלות האלה - כך נתגלגל הצידה יותר מהר. תתאפקי - נישאר עוד שניה עד שהדופק יחזור - ואז נתגלגל. במילים יותר אחרות - איזו מין שאלה נשית זאת? נראה לך שיש איזשהו גבר שעצר פעם לחשוב מתי הוא מתגלגל ולמה? לא רק שבשגרה אנחנו לא חושבים יותר מדי, אז בטח שלא ברגעים אלו כשכל הדם נשלח דרומה למשימה.

גניפר14

New member
אתה לא מבין אותי

השאלה היתה כדי שמהעמדה הנשית נדע מה הולך ברחשי מוחו וליבו של הגבר הרי שהגבר אומר לאשה אני אוהב אותך רוב הזמן הנשים הן סקפטיות לגבי אימרות אלו ולכן אנו הנשים תמיד מחפשות אינדיקציות ספונטניות ניסתרות משהו שהגבר לא שולט בו כדי לדעת אם באמת הוא אוהב או לא. הרי אין לנו בעצם הרבה כלים לדעת זאת. כמו שלנשים יש דרכים להראות שהן אוהבות או לא אוהבות כך אני משערת יש לגברים הרבה טריקים ומשחקים יש לשני המינים ואני בטוחה שהרבה גברים כאן לא מכירים את הטריקים של הנשים הרי חלקם הן ניסתרות.

למעלה