מסקרן אותי לדעת...........

גניפר14

New member
אני עניתי בתשובה לילד רע ומר

והוא טוען טען שאתם הגברים בבונים שלא חושבים על כל תזוזה ותשובתי היתה בהתאם אני לא חפרתי רק עניתי לו אתם מבקשים להנות בלי לחשוב או קיי ואנחנו רוצות גם להינות אבל לא עם בבונים שהשכל שלהם בתחת

גניפר. כל אלה לא תזוזות.

אלה פעולות מתוכננות. אנחנו אמנם בבונים אבל לא אהבלים. אנחנו בסופו של דבר בנינו את התרבות האנושית כשאת וחברותייך הייתן עסוקות בלהתלבט אם להדליק את האש בתוך המערה או מחוץ למערה. (וגם כאן בסוף בא מתושלח והדליק אותה איפה שבא לו). אבל מעבר לזה, אנחנו לא חושבים ומנתחים כל תנועה. אין לנו זמן לזה. מישהו צריך לפצח את סודות האטום ולשלוח לווינים ואנחנו בטח לא יכולים לבנות עלייך ועל חברותייך שממשיכות להתלבט אם לעשות גוונים או פסים. (וגם כאן בסוף יגיע שוקי זיקרי ויצבע איך שבא לו)

גניפר14

New member
אתם " לא חושבים ומנתחים כל תנועה" ???

אז מי המטומטם ששם בידיכם לפתח את סודות האטום ולשלוח לווינים? תיידע אותי מתי אתם מסיימים את פרוייקט פיצוח האטום ושליחת הלווינים כדי שאני אספיק לברוח מכדור הארץ לפני שהכל ילך פייפן או לפחות לעשות גוונים או פסים שאוכל למות יפה.

גניפר14

New member
מה יש אצלו תור? לא ידעתי. הממזר הזה

והוא עוד טוען שאצלי יש תור לפחות שניים כרגע. אז באמת אין לי לאן לברוח. טוב לפחות העשה פסים וגוונים ותמות נפשי עם פלישתים במקרה הזה אתם הגברים שמפענחים את האטום והלוויינים.

ואותי מסקרן לדעת

איך זה שהאינדיקציה היחידה לדעת אם בן הזוג אוהב אותך, היא לבחון מה הוא עושה עם עצמו אחרי סקס. נשמע לי כמו תקשורת לא בריאה, בלשון המעטה. אגב, ההתנסחות שלך ככלל לא מעידה על הבנה יתירה של הענין - שניכם אמורים להינות.

גניפר14

New member
זה בין האינדיקיות היחידות

כאשר בן הזוג במקרה הזה הגברי אינו שולט כל כך במוחו אחרי אקט מיני ואז התנועות הפיזיות שלו נותנות את האינדיקיה הכי אמינה בלי שירצה בכך. הבנת?

xcalibur

New member
אני חושב שהכול תלוי באופיו של אותו לילה

לעניות דעתי ומנסיוני האישי אם הלילה היה מצויין במיוחד, שניכם או לפחות אחד מכם יהיה שפוך מדי (תרתי משמע) על מנת ללכת להתנקות וכו' וכו'. במקרה כזה הפרטר מקסימום ינחר אבל לא ירבה לדבר מעבר "לאני אוהב אותך, היה מעולה" וכדומה. מצד שני כשהלילה קצת פחות צלח ועדיין נשארו אנרגיות במצברים...מתחילים לבלבל במוח אחד לשניה. כמובן שכול קשר בין זה למשהו מקרי כזה או אחר ביקום כולו הוא...מקרי לחלוטין :p

הלקוח

New member
קשר קלוש

אם אני נשאר זה רק כי אני יודע שהיא אוהבת את זה, אז אני עושה מאמץ ונשאר כמה שיש לי כח בלי להישען עליה.... לפעמים אין לי כח בכלל וישר אני עוזב. אם היא למעלה, אין לי בעיה שתשאר כמה שבא לה...

בציר63

New member
כשהגבר נשאר על הבחורה זה אומר שהמזרון לא נוח

תגובה זאת נכתבה בחסות מזרוני "...", המזרון שיגרום לך לרצות שייגמר כבר. עוד תאוריה - גבר שאוהב בחורה, ירצה לרדת ממנה כדי שתוכל לנשום.

למעלה