מסקרן אותי לדעת...........

גניפר14

New member
מסקרן אותי לדעת...........

גבר שמסיים לזיין לעיתים הוא נשכב על הבחורה בסיום הזיון ולעיתים הוא פונה הצידה במיידי מה זה אומר? שאם הוא ממשיך לשכב על הבחורה לאחר הזיון זה אומר שהוא אוהב אותה ומרגיש כלפיה רגשות? ואם הוא זז מייד הצידה,? כאילו כלום? נגמר? הסתיים הזיון? מה זה אומר? שהוא לא מרגיש כלום לגבי אותה אישה? מעוניינת באמת לדעת ולנצל את ההזדמנות שזה פורום של גברים בעיקר וסוף סוף לקבל תשובה בעניין זה.

זיקן

New member
מנהל
לכל גבר מיד אחרי הזיון .

יש חשק לנמנם כמה דקות עד שהמאגרים של הזרע מיתמלאים מחדש. וההורמונים נירגעים באותו זמן. כמו כן יש דחף לזוז הצידה או סתם לשכב על הפרטרית ולהנות מזיו הזיון.. אין זה אומר שום דבר לגבי מה שהגבר מרגיש כלפי הפרטנרית ואל תיתיחסי אל זה. לאישה לעומת זאת בדיוק באותו זמן יש חשק לדבר ולברבר ולשאול כל מיני שאלות מטריחות. מקווה שעניתי קצר ולעיניין.

גניפר14

New member
אולי אתה יוצא דופן בעניין הזה בשיא הרצינות א

אני לא רוצה לפגוע בך חס וחלילה אבל התשובה שלך לא כל כך מסתדרת לי עם הניסיון שלי בפרטנרים ולכן חושבת אולי בגלל שיש לך שפע של פרטנריות אתה לא מפתח רגש לאף אחת ולכן אתה לא יכול לומר לי את התשובה. ולכן אין לך בעצם אינדיקציה מדוייקת לגבי שאלתי? מה אתה חושב האם זה נכון מה שאני טוענת לגביך וריבוי פרטנריות כי אני דווקא שמתי לב שיש פרטנרים אשר כן אוהבים את הבת זוג וכן נשכבים עליה זמן ממושך אחרי האקט המיני מחכה לתשובתך האינטליגנטית כמו תמיד.

זיקן

New member
מנהל
לא, אין לי הרבה פרטנריות.

ואני לא משכיב כל כך מהר, גם אני צריך קצת רגש. האחרונה שהשכיבה אותי אחרי 3 פגישות!!! אמרה לי למה חיכית כל כך הרבה זמן.. לא אמרתי שמישהי שפתחים אליה רגש או אוהבים אותה לא נישארים לשכב עליה אחרי האקט. ציינתי רק שאין קשר לכך. ולא הבנתי מה זה אצלך "זמן ממושך אחרי האקט המיני". יש על זה בדיחה ואוי כמה שהיא נכונה, קחי אותה בתור טיפ. מהו נצח? הרגע ממתי שאתה גומר ועד שהיא הולכת...

הלקוח

New member
אולי היא התכוונה 'למה לקח לך הרבה זמן' בהקשר

אחר... חיובי יותר... ;)

פנומן 72

New member
אין שום קשר בין הדברים

יש מצבים שבהם אני גומר ולא מסוגל לזוז אחרי זה, ויש מצבים שאני מת לעוף ולנקות את עצמי. אין קשר בין הדברים לבין רגשות - פשוט שום דבר.

גניפר14

New member
איכזבתם אותי ואני לתומי חשבתי שיש קשר

זאת האינדיקציה היחידה שנשארה לי לדעת אם בן זוגי אוהב אותי או לא אז מה עושים עכשיו הפרחתם לי את התיאוריה הזו.

פנומן 72

New member
את כנראה לא הבנת

האינדיקציה שלי אם בת הזוג שלי אוהבת אותי זה אם היא מסכימה להצטלם עבורי בעירום והיא לא מוכנה. אז היא לא אוהבת. היא אומרת שכן אבל היא לא. בקיצור - די לחפירות. האינדיקציה שלך לא קשורה. לרוב כשאני גומר אני מרגיש שאני חייב להתנקות. אם טיפה אחת יורדת על המיטה זה להחליף מצעים. אז להישאר לשכב אחרי שגמרתי - זה אומר כמעט בוודאות החלפת מצעים ואין לי זין לזה (תרתי משמע).

גניפר14

New member
בת הזוג שלך צודקת

להצטלם בעירום? ומה יקרה אם תסיים איתה את הקשר והתמונות יגיעו איך שהוא לאינטרנט אז כולם יראו את החברה לשעבר שלך בעירום. היא חכמה ואל תבקש ממנה דברים כאלו אם אוהבים מישהיא לא מבקשים ממנה להצטלם בעירום.

גניפר14

New member
מה פנומן מתכוון לפרסם את תמונתה של בת זוגתו

בפורום הזה כדי שילד רע ומר יראה?

גניפר14

New member
רגע מה הוא לא פירסם את התמונה שלה?

אז מי זאת שהיתה מיקודם אולי האקסית שלו? זאת שהוא פירסם אותה בעירום הסופגניה.

martin rawls 2

New member
בשביל מה אתה צריך ?

כל הסיניות נראות אותו דבר

הסיני מזמן הלך ../images/Emo194.gif.

השיקסע עדיין בהלם. זוכרים את האוגר הדרמתי? בדיוק אותה הבעת הפנים
.

למעלה