מסקנות סופיות שלי!

סבבב

New member
ניסיתי את זה...

אני לא יודע כמה זמן אתה בפורום, אבל אני ותיק יחסית בפורום. לפני 3 חודשים החלטתי לנטוש את הפורום ואת בנזוגי לטובת מתן צ'אנס אמיתי לקשר עם בנות - וכמובן להתחתן. וזאת בשביל חיי משפחה תקינים, ילדים ויתר קלות מבחינה חברתית. היו פה שחיזקו אותי, היו שתקפו אותי, אך החלטתי שזה רצוני האמיתי. אני יכול לומר לך שלא יהיה לך קל. לי זה לקח חודש, בשביל להבין שאת האהבה שאני אוהב את בנזוגי לא תוכל לתת לי שום אישה. זה אני, ועם כל הכאב אני לא אוכל להשלות מישהי כל חייה. שיהיה לך המון הצלחה באמת מכל הלב ושתצליח. אבל אתה חייב להיות שלם עם עצמך לגמרי לפני שאתה עושה לה את זה. כי לצאת היום בהצהרה שתמית את הנטייה או את ההתאהבות לגברים - היא קצת יומרנית. אין לדעת מה יילד יום. הרי כולנו מכירים את הנשואים שמחפשים סטוצים מאחורי גבה של נשותיהן. הייה שלום, ושמור על עצמך. והלוואי ויהיה לך המון כוח רצון שיחזיק מעמד לכל החיים.

או קיי! עכשיו תורי לנסות...

ההבדל הגדול הוא, שלך היה בן זוג, אני לא התנסתי בזוגיות כזו, ולכן אולי הקושי פחות גדול. אמנם מצאתי את עצמי מתאהב אבל במפורש לא נתתי צ'אנס לאהבה הזו. למרות הלחץ שהיה עלי. והיום אני מתרווח בשל כך. מה גם שאני כבר מנהל יחסים עם בת זוג כמעט משך שנתיים, ועד לפני כמה חודשים לא היה לי קושי עם מערכת היחסים הזו(עד שבאה ההתאהבות). אני בטוח שיש הרבה זוגות, גם סטרייטים, שבלי קשר לנטייתם המינית, חיים חיי שותפות משפחתית ושלווה ללא אהבה בוערת. ברור שזה לא יהיה קל, אבל בחרתי בזה כיוון שנראה לי שזה פחות קשה ומסוכן עבורי מלחיות חיי הומוסקסואליות. אני לא יוצא בהצהרה שאמית את נטייתי (אני עצמי בספק אם אפשרי דבר כזה), אלא שאשתדל ככל יכולתי להיות נאמן לבת זוגי ולא לפזול לעבר גברים. תודה בכל אופן על ששיתפת אותי בנסיונך, אני בהחלט לוקח זאת לתשומת ליבי, אם כי זה לא ישנה את החלטתי הסופית.

סבבב

New member
שיהיה בהצלחה...

אני מפרגן לך לפחות על הרצון האמיתי והכן לנסות ובע"ה גם להצליח. תעדכן מידי פעם מה קורה איתך...

SimsY

New member
אני אמרתי לך כבר מליון פעם

שאין דבר כזה "לא לכל אחד מתאים לחיות כהומו" כי אף אחד לא יכול לבחור בזה - או שאתה הומו שנמשך לגברים או שאתה סטרייט. הבחירה אם לחיות כמו שיעשה לך טוב ויגרום לך סיפוק בערוב ימייך או אם לחיות כדי לרצות את הסביבה ואחר כך להרגיש החמצה כי לא זכית לאהוב כמו שזה נקרא באמת - בידייך. אני את שלי אמרתי My cards has being thrown, my colors has being shown (הולנד 2005)

לא רק אתה אמרת,זו דעת הרוב כאן

כמו שלא לכל יהודי נכון לחיות בזהות שלו, כיהודי. רבים באירופה של אז, הרי סברו כך- שנכון להם להיות ככל הגויים, להדחיק את יהדותם. ואילו במקומות אחרים סברו ההיפך. כך גם לגבי הנטיה המינית. אי אפשר להתכחש לה, אבל אפשר להתעלם ממנה ולחיות אחרת. כל אחד ודעתו הוא... כל אחד וחייו הוא... כל אחד ואילוציו...

SimsY

New member
אוקיי השאלה אם אתה

רוצה להרגיש אי פעם אהבה אמיתית או לחיות כל החיים בהרגשת חסך.

למעלה