מספר שאלות

eran345

New member
מספר שאלות

מה קורה אנשים אני קצת לחוץ מהמבחן שיבוא עלי לטובה ביום ראשון ויש לי כמה שאלות, אז במטותא ממכם תענו: 1)מהו מספר הטעויות המקסימלי בשני הפרקים באנגלית שצריך להוציא על מנת לקבל פטור? 2)באנגלית יש 29 שאלות,אלו שתי שאלות מתווספות(כלומר לאיזה נושא)? 3)יש לי בעית זמן מטורפת, אני אף פעם לא מסיים את כל הפרקים(חוץ מאנגלית שאני די טוב),שמעתי מפה שאנשים נעזרים בסטופר ולכל שאלה מקציבים זמן מסויים. השאלה היא איך בדיוק אתם מסתדרים עם הסטופר במבחן?זה לא מלחיץ?אם זה כיסאות סטודנט זה בכלל לא מול הפנים,אז זה בכלל לא נוח. תודה,ובהצלחה לכולם !

pattos

New member
בקשר לשאלה 3, תתלה את הסטופר

על הצוואר. בקשר ל-1, אתה צריך לקבל סה"כ מעל 133.

YellowGirl6

New member
מס' הטעויות המקסימלי

הוא 6. לפחות ככה הוא היה כשהיו 28 שאלות בפרק.

demultiplexer

New member
בקשר לשאלה לגבי הזמנים

אני משתמש בפרק הכמותי בלבד בסטופר לכל שאלה. סטופר אחד יש לי בשעון היד שסופר לי את הזמן של הפרק ובפרק הכמותי עוד סטופר ביד שמאל שאיתו אני מודד זמן לכל שאלה. מלחיץ ? זה הלחיץ והיה מוזר בפעמים הראשונות ואני עדיין מתקשה לנטוש שאלות אחרי דקה ומשהו כי אני מרגיש שהפתרון על קצה העפרון ואני צריך לעבוד על זה אבל זה שיפר לי משמעותית, אבל לא את הבעיה הזו. לי הייתה בעיה של נפילות מטופשות בשאלות קלות כי הייתי רץ מהר מידי. מה שאתה צריך לעשות זה לתכנן אסטרטגיה רק שעכשיו קצת מאוחר כי צריך לעשות עם זה כמה סימולציות בשביל לתרגל ולכוון את זה. העיקרון הוא שאתה מתחיל את הפרק ומחפש קודם כל את השאלות בהן אתה טוב, שמופיעות בתחילת הפרק והניסוח קצר וברור. לאחר שאה מוצא את כל אלו ופותר אותן אתה עובר לנושאים שאתה קצת פחות טוב בהם, לשאלות שמכילות הרבה מלל וכו'. ככה אתה בונה אסטרטגיה שתבטיח שתגיע בוודאות עם מספיק זמן לכל השאלות שאתה בטוח יודע לפתור. העיקרון שעומד מאחורי זה שלגיטימי לא לסיים את כל השאלות בפרק בזמן המוקצב, אבל חובה לוודא שתגיע לכל השאלות שאתה בטוח יודע לפתור. עוד משהו חשוב, אחרי 10 שניות שאתה בשאלה, אם אתה לא מוצא כיוון ולא רואה את העיקרון ודרך הפתרון, תנחש, תסמן את השאלה ותמשיך הלאה. תריץ חיפוש בפורום על עבודה בסבבים.

eran345

New member
תודה רבה,נתת לי טיפים טובים

ושאלה נוספת,ה-2 שאלות שמתווספות באנגלית(פעם זה היה 27) זה לקטע unseen?והאם יש 29 שאלות גם בכמותי ובמילולי? שוב תודה

S a s h o K

New member
הסבר...

2 השאלות באנגלית מתווספות: אחת להשלמת משפטים (יוצא 12 השלמות משפטים בפרק) ואחת לניסוח מחדש (יוצא 7 ניסוח מחדש בפרק) לכל אנסין נשאר 5 שאלות. בכמותי 25 שאלות ובמילולי 30 שאלות. בהצלחה!

למעלה