מספר שאלות

מספר שאלות

אהלן, ראשית - סחתיין על הפורום. לקח לי זמן למצוא את ה-FAQ הטכני, ונראה לי שאין לינק ישיר אליו מדף הכניסה לפורום, אז אולי כדאי לעשות הודעה דביקה או לפחות לספק את הלינק ל-FAQ בכל פעם שהתשובה היא "נא לעיין שאלות נפוצות". מצד שני יכול להיות שאני עיוור ולא רואה לינקים. לענייני: כמנהל חדר אני נתקל בבעיות בכל הנוגע להרחקה: - הרחקת משתמשים טורדניים (בעיקר כאלה שדוחפים פרסומות) לא עובדת כי תוך כמה דקות הם יכולים לחזור. האם יש דרך להיפטר מהם לזמן ממושך יותר? האם יש מקום להתלונן? הסבירו לי שצריך לפנות למשגיחים במקרה כזה, וידוע לי שיש משתמשי Police בסביבה - אבל איך בדיוק אני יכול למצוא אותם כשאני צריך אותם? הרי אינני יכול להתחיל לשטט בין החדרים בזמן שאני אמור לנהל חדר משלי. - הרחקה של משתמשים היא בלתי הפיכה. למעשה העפתי את עצמי, ומובן שלא יכולתי להחזיר את עצמי לחדר. המוצא היחיד, אחרי כמה דקות של תסכול, היה להתנתק ולהתחבר מכתובת אחרת. יש צורך לאפשר הרחקה של משתמשים גם כאשר אינם נמצאים בחדר, ובעיקר צורך לאפשר חזרה של משתמשים (אשר מן הסתם גם הם לא בחדר) תודה רבה!

0r0r

New member
נמ

מכל דף בפורום (כולל הראשי) יש קישור לFAQ. הקישור נמצא בשורת הכלים העליונה יחד עם המאמרים, קישורים וכו'. גם בטאגליינס של הפורום יש קישור אליו כשבעל החדר מרחיק ההרחקה היא ל3 דקות. BlogTv Police מסתובבים בין החדרים, ההרחקה שלהם כי 10 או 15 (ניראה לי 15) דקות. אם ההצקות נמשכות לאורך מספר שידורים אפשר להתלונן במייל [email protected] בצירוף צילומי מסך, שם החדר שבו מציקים ותאריך לא ניראה לי שההצעות שלך יישמו. במיוחד מסיבות טכניות

למעלה