מספר שאלות

• פותח הנושא imp
  • פורסם בתאריך

imp

New member
מספר שאלות

לאחר קריא במאמרו של כוכב השחר, ומכיון שאף אחד ממילא לא מגיב להודעות שבמאמרים.. 1)האם יש אתר שמסביר איך ליצר כלים לפי מסורת שחר הזהב? 2)האם ישנו מקום בישראל שבו ניתן לקנות כלי מאגיה? (פגיונות, מטות וכו') 3)מה העניין של האסכולות? האם זה משנה אם המטה נמצא באש או באויר? 4)לגבי מצב אלפה- כוכב השחר ממליץ להשאר במצב אלפה חצי שעה, אבל אני פשוט לא מצליח. יכול להיות שזה בגלל שעמום. מה אפשר לעשות במב אלפה?

ToryMaster

New member
בקשר לאחד

מישהו מוכן אחת ולתמדי להסביר לי מה זה בעצם מסדר שחר הזהב?

אורי רז

New member
תשובות חלקיות

1. לא מצאתי בשליפה אתר כזה, אבל יש ספר בדיוק בנושא - Creating Magical Tools: The Magician's Craft, by Chic & Sandra Tabatha Cicero 2. לא ידוע לי על חנות כזאת כיום, אבל שמעתי שלקיטארו יש תוכניות בנושא. 3. משנה משתי בחינות - שייסתדר לך מבחינת ההגיון, ואחידות בשיטה בה אתה משתמש. 4. pass

אורי רז

New member
קצת חומר שמצאתי בספריה האלקטרונית

שלי - כעשרה עמודים שמסבירים כיצד להכין את ארבעת ה elemental weapons, גזור מתוך מסמך גדול יותר.

yidan

New member
משהו לא בסדר...

אם אני לא טועה הפגיון אמור להיות עם ידית שחורה והגביע ממתכת רצוי זהב או כסף

אורי רז

New member
אם היית קורא את הטקסט שצירפתי ...

היית רואה שכתוב שם על הפגיון - "The hilt, pommel and guard are to be coloured a bright pure yellow", קרי הידית צריכה להיות בצבע צהוב (הצבע של יסוד האוויר). אין לי מושג מאיפה שלפת את הצבע השחור - זה צבע של יסוד האדמה או של הקליפות, לא של יסוד האוויר. לגבי הגביע, אני די בטוח שאפשר להשתמש גם בזכוכית (= לקחת כוס יין ולעטוף אותה בנייר בצבע המתאים).

jbu

New member
הוא מתבלבל בין שיטות שונות

הוא מתבלבל בין שיטות שונות, אם אני לא טועה אצל וויקאנים הפגיון בצבע שחור כי שחור שואב אנרגיה.

jbu

New member
בדלל דברים כאלה אני שונא

בדלל דברים כאלה אני שונא ששואלים "איך אתה עושה טקס?" או "איך עושים טקס?" כול אחד עובד בדרך שונה ועושה את הטקס שלו בצורה שונה משל שכנו, אני למשל מאוד ששקט בטקסים שלי כי אני מאמין שזה מראה על כוח (אני לא צריך לעשות בלגן כדי לבצעה את הכישוף) וגם יש פסוק בתנ"ך שבו אלוהים מגלה (נראה לי לשמואל?) בהרף ויש שם ברקים סופות ובלגנים ואז שקט ........ הבן אדם מחסה את העיניים כי הוא יודע שזה אלוהים. תעשו טובה לעצמכם ותמצאו מה שאתם אוהבים, תעשו מחקר על אירגונים אזוטורים שונים ועל דתות שונות ותקחו מה שהכי מדבר אילכם.

אתה לא טועה, אבל אתה מתבלבל

בשיטה של שחר הזהב - הפגיון הוא צהוב (הצבע של יסוד האויר) והגביע כחול (צבע יסוד המים). בוויקה, ה- Athame הוא בעל ידית שחורה.

jbu

New member
ובמה זה שונה ממה שאני אמרתי?

אם תודה שאני צודק אפילו פעם אחת אתה לא תמס, אל תדאג.

jbu

New member
יודע מה, עזוב זה ממש לא איכפת לי.

עזבו עכשיו קמתי משינה, צריך למחוק את ההודעה. מחוץ מזה שחכתי לציין שהכלים הם של מסדר "שחר הזהב".

אז מה אם זה "אותו דבר"

אני פרטתי דבר מסויים (למה זה בצבעים כאלו). לא סתרתי אותך ולא כלום. אני לא "רב" איתך ולא שום דבר.

בחיי

זה לא פלסטלינה זה ה-Real Deal. אלה הכלים האמיתיים. לא פלסטלינה, לא פימו וגם לא אוריגמי.

למעלה