מספר שאלות

MetalBoy

New member
מספר שאלות

אני אישית לא מאמין בכל ענייני הכישוף למינהם.. אני חושב שזה הכל בתת מודע אבל אישית אני מכבד את האנשים שעוסקים בזה.. גם חברה שלי עוסקת בזה.. יש לי 2 שאלות : 1. אני רואה לפעמים מעין קרינה של אור מאנשים וככה אני יודע אם האדם הוא טוב או לא טוב ומה הכוונות שלו מה זה אומר ומה בעצם אני רואה? 2. האם היה מכשף שנזכר באחד מספרי ההיסטוריה בשם גנדלף? אם כן מה הייתה תורתו? כי אני פשוט פגשתי את השם הזה בהרבה ספרי פנטסיה (שר הטבעות למשל) , משחקי מחשב ושירי מטאל אז אולי יש לזה קשר כלשהו לכישוף כי תמיד גנדלף היה בתפקיד מכשף או קוסם.. אם לא היה אחד כזה אז כנראה סתם השערה דפוקה שלי מאד אודה לכם אלכס

morning star

New member
מספר תשובות

1. ייתכן ושמעת על המושג "ראיית הילה" - זהו לא דבר ספונטני אלא משהו שיש להתאמן בו, וגם אז זה לא בדיוק מה שרוב האנשים חושבים עליו, אלא ביטוי כלשהו של הגוף הפיזי. 2. גנדלף הוא דמות פולחנית מספריו של טולקין, שמהווים אב-טיפוס מצויין לספרות הפנטזיה. אמנם טולקין ביסס את סיפורו על אגדות מיתולוגיות, אך לרוב שינה את השמות. ישנם מחקרים שונים בנושא ואני מתעתד לקנות את אחד הספרים העוסקים בכך. לי אישית נראה כי על דמות "גנדלף" השפיעה דמותו של מרלין. שלך הנווד

היי

1. נראה לי שאתה סתם מדמיין מההתרשמות שיש לך מאנשים, אבל יכול להיות שאתה רואה את ההילה שלהם. מצד שני, אני לא חושבת שדרך הילה אפשר לדעת אם אדם הוא "טוב" או "רע". 2. לא כל מה שכתוב בספרי פנטזיה הוא נכון. אולי בגלל זה קוראים להם ספרי פנטזיה??? ואני אוסיך: 3. מתי כבר יגמר הסופשבוע וכל הילדים שרוצים להילחם הוולדורמט יחזרו לחור ממנו הם הגיעו. זה לא מכוון דווקא לאלכס, אלא לכל אלה שרוצים לעשות איתנו קרב כישופים

למעלה