מספר שאלות...

helpmeplz

New member
מספר שאלות...

האם מישהו יכול לבדוק אצל עזרא אם יש לו רולר EPIX מהירות סיבוב 6:1 שיכול להכיל לפחות 150 מטר חוט 0.40 (בגלל שיש מספר סוגים ולא רוצה שיהיה בילבול..) ואם אפשר גם להביא מחיר. מישהו מכיר פה חנות דייג בת"א - אשדוד שפתוחה בשבת? תודה מראש.

ToMeR B2

New member
בקשר לחנות דייג

באשדוד אני יודע שספורט מיכלין פתוח בשבת זה נמצא במתחם טופ סנטר רחוב האורגים 6 אשדוד זה ליד האופיס דיפו הטלפון: 8527420-08

תוספת

מה שאהבתי בו זה המחיר יחסית לליגה שהוא נמצא בה רולר תחרויות מקצועי שנע בסביבות ה 75$ 9 לאגרים + 1 על הקלאץ´ שפולה מצופה טיטניום וגם שפולה אלומיניום נוספת בקיצור נשמע טוב מדי כדי להאמין עזרא מיבא אותם?

helpmeplz

New member
קישור..

לפי מה שאני יודע מפי ז´אן ז´אק, יש אותם באשדוד ים ובספורט מיכלין..

helpmeplz

New member
מחיר הוא לא נתן, אבל אני יודע...

שהמחיר הוא בסביבות 55$

אוריא

New member
כמה תשובות.

קודם כל אהבנו בדיוק אותו הדבר - איכות במחיר הגיוני. מי שהמליץ לי על זה הוא sailfish גם הוא בדיוק מאותן סיבות. דודי הדייג בנדיבותו נתן לי לנסות אותו, והתלהבתי (יש על זה הודעה). בגלל יחס הסיבובים הגבוה יש לך טווח יותר גדול של מהירויות ז´רז´ור. לוקח מעט זמן להתרגל לזה אבל זה כיף לא נורמלי. האנטי רוורס שלו מדוייק והידית לא הולכת אחורה. הספולה מאלומיניום ובכלל איכות החומרים נראית לי מעולה. לדעתי (ואני אוודא את זה ביום ראשון) עזרא לא מיבא אותם. לפי מה שהבנתי מיבא אותם בכר בחולון. את המחיר המדוייק אני לא יודע אבל זה בסביבות 400שח לכן אם מישהו נוסע לחול מומלץ לקנות שם לדעתי.

helpmeplz

New member
בחול זה עולה 55$...

נחכה לפעם הבאה שקרוב שלי מניו-יורק יבוא לבקר בארץ..

למעלה