מספר שאלות

White-Cat

New member
מספר שאלות

אני מצטער אם יצאה הודעה כפולה........ היי יש לי מספר שאלות והייתי שמח אם מישהו היה עונה עלייהן..... היכן אני יכול למצוא חומר רב על שיקויים ? מהו blood magick ובמה הוא שונה מסוגי כישוף אחרים? ומה אפשר לעשות בו? האם מישהו שמע על הספר Alexandrian Book of Shadows? אם כן מה הוא מכיל ומלמד? האם מישהו שמע על הספר ArsPaulina? אם כן מה הוא מכיל ומלמד? האם מישהו שמע על הספר Lemegeton Part IV - Ars Almadel? אם כן מה הוא מכיל ומלמד? האם מישהו שמע על הספר The Eqyptian Book of the Dead? אם כן מה הוא מכיל ומלמד? האם מישהו שמע על הספר Vampire the Masquerade - Blood Magic? אם כן מה הוא מכיל ומלמד? תודה רבה .... החתול הלבן

L e s t a t

New member
Vampire: The masquerade

הינו ספר הדרכה למשחק תפקידים טוב במיוחד.. שהחומר בו אינו אמיתי, נועד רק למשחק..

White-Cat

New member
ממש לא נראה לי........

לפחות לא הספר שברשותי .... נראה ספר די עתיק שיש בו כל מיני תמונות של ערפדים ודברים כאלה ... כתוב שם כל מיני דברים על דם ודברים כאלה רק לא הבנתי בדיוק מה זה הספר הזה הוא בערך 140 עמודים ... תאמינ/י לי זה לא ספר של משחק ב 100% הייתי שולח לך אותו אבל הוא תופס 43 מגה ... אם יש לך איי די אס אל ואייסיקיו אני אשמח לשלוח לך אותו.

morning star

New member
vampire

הוא אכן משחק תפקידים של חברת white-wolf. משום מה, ואל תיקח את זה אישית כי זה לא מכוון אליך, חבורה של אימבצילים, תרתי משמע, החליטו שלא מדובר במשחק ואפילו מברברים על "book of nod" כספר אותנטי (ספר המוזכר ב-vampire וכן אף הוצא לאור ע"י חברת white-wolf). יש לי את ספר המשחק בבית (לא במחשב, אלא מקורי) וכן משחקים נוספים בסגנון של אותה החברה Werewolf - the apocalypse וכן Mage - the ascension. מדובר במשחקי תפקידים אשר הושקעו שנים ביצירתם וביצירת רקע היסטורי שאכן עושה שימוש רב בפולקלור קיים - דבר אשר עשוי אולי לבלבל את המבולבלים. אתה מוזמן להכנס לאתר הבית של החברה www.white-wolf.com ולהווכח בעצמך. כמו כן ישנן משחק מחשב בעל אותו שם - על בסיס חוקי המשחק הכתובים בספר. אילו היה לך הספר המקורי, הייתי מפנה אותך לעמוד הקרדיטים (ע"מ 18) שבו ישנו קטע חביב אשר מסביר ל-0.0001 % שלא הבינו שמדובר במשחק - שזהו אכן משחק. בתקווה שתצא מהבלבול שלך הנווד

White-Cat

New member
כן אתם צודקים .... תודה על התיקון..

מה בדבר הספרים האחרים?

L e s t a t

New member
זה מוזר במיוחד כש

בתוך ספר נוד (כביכול) כתוב בפירוש שזה נועד רק למשחק ואין לקחת ברצינות.. גם בספר ההדרכה (שגם אותו וגם את ספר נוד יש לי) יש אזהרה.

RainBird

New member
כישפי דם... יש בסיס לזה אבל ממש לא כמו שמתואר. בוודו ישנם כשפים שבהם הממבו או ההאנוגן שהם בוקור סורטים את עצמם וזה פעולה סימלית לזה שהאויב עצמו נשחט באותו הרגע. ואלו נקרים כישפי דם.

ShiVeee

New member
Alexandrian Book of Shadows

יש לי אותו אבל לא יצא לי להציץ בו אם יש לך אותו למה אתה שואל?

Dia Leoghann

New member
ספר המתים המצרי

אמור להיות ספר תפילות טקסים ואגדות מיתולוגיות מצריות שנמצאו על מגילות פפירוס שונות, בעיקר "מגילת אני" שנכתבה בסביבות שנת 240 לפנה"ס. אין לי מושג עד כמה הוא אמין, אבל אני אישית די מפקפק באמינותו. בברכת אור, Dia Leoghann

למעלה