מספר שאלות

• פותח הנושא gil48
  • פורסם בתאריך

gil48

New member
מספר שאלות

כל פעם אותו דבר, פותחת ארון בגדים > אין מה ללבוש> בדקתי יש מלאי של ג'ינסים , ארוכים שלש רבעים , מכנס שחור , מה נקרא מותגים. ג'קט מחויט ארוך יושב נפלא. חולצות קצרות קניתי הרבה גופיות לבנות >גופיות סבא לבנות חולצות טי התאמה> אפס אחד גדול מחפשת חולצות צמודות לגוף מכופתרות אולי משם תבוא הישועה מכירות מקום? אמרו לי פעם בהתאמת צבעים שאני צבעי חורף אומר משהו? אני מידה 44 במכנסיים, או 42 פלוס, למעלה לארג, כל חזיה שאני רוכשת צמודה וחונקת, זה לא הולך לפי הקייף , מדידה. בעיקר מחפשת נוחות , בגדים ליצאה ליום יום להתלבש נכון, יפה אסטטתי, ולא מרושל,. האם יש רעיון , חברה שמתמחה בכך, או ניסיתי שמלה אבל יש לי בטן והבטן יוצאת וזה יוצא מכוער. יש לכם רעיון?

Fun Fair

New member
תראי, יש פה כמה נושאים../images/Emo13.gif

חזיות: כמי שהתברכה בחזה לתפארת, אני יכולה לומר לך שחזיה טובה זה א'-ב': הבסיס להכל. את יכולה ללבוש את החולצה הכי יפה ומחמיאה בעולם- אבל אם החזיה לא טובה- איך לה שום ערך. אני ממליצה בחום להכנס לאתר ברביסימו- יש שם הסברים מפורטים+סרטונים על איך להתאים חזיה, איך לבדוק אם היא טובה ואין להתאים אותה לסגנון הלבוש.
לגבי שמלות- יש כל כך הרבה גזרות של שמלות- כאלה שמדגישות וכאלה שמטשטשות. הרבה תלוי גם בבד- יש סוגים של בדים שפשוט "נצמדים" לכל נקודת צלוליטיס ומדגישים אותה וכאלה שמטשטשים. בנוסף, אפשר למצוא היום תחתונים מקסימים מבדים נעימים שהם טיפה יותר גבוהים בגזרתם ו"אוספים" את הבטן.
לגבי חולצות- אני תמיד תמיד ממליצה לגשת ל"תמנון". יש להם חולצות מכופתרות בצבעים מקסימים בגזרות נהדרות והמחיר שלהם, לדעתי, אטרקטיבי מאוד (גם בתחילת העונה ועל אחת כמה וכמה- בסוף העונה). מעבר לזה, חולצות יפות אפשר למצוא כמעט בכל חנות (הקיץ הזה מתאפיין בכל כך הרבה צבעים בוהקים ויפים...תאווה לעיניים). אם את אוהבת בגדי מעצבים- את יכולה לגשת לאאוטלטים הרבים שיש.
צבעי חורף= הגוונים הקרים: ירוקים, אפורים, שחורים, כחולים, סגולים (על בסיס כחול, לא אדום),לבנים, ורודים (שוב- נוטים לסגול עם בסיס תכלכלת, לא אדמדם) וכו'. אני אישית לא מתה על ה"סיווג" הזה לגווני חורף וקיץ (אני תיאורטית, שייכת ל"צבעי החורף", אבל אדום נראה עלי נהדר...). אני חושבת שהפתרון הוא קודם כל להחליט מה נוח לך ומה משמש אותך יותר, מה הסגנון שאת אוהבת (קלאסי, מחוייט, קאז'ואל, שמלות?) ולנסות להתאים בין מה שקיים אצלך בארון. למשל- מכנסיים שחורים מחוייטים עם גופיית סבא לבנה וג'קט קליל עם שרשרת מעניינת. או ג'ינס שיושבים טוב עם חולצה קלילה מכופתרת ונעליים מעניינות וכו'. אגב, בחלק מסניפי זארה קיים שירות של סטייליסטית אישית- שווה לנצל אותו
(לא בשביל לרכוש דברים חדשים אם את לא צריכה, אלא בשביל ההתאמה..)

ברביסימו הצילו את חיי ../images/Emo45.gif

אגב בארץ הייתי קונה ב-WOMEN ONLY. לברביסימו יש קטלוג עשיר שמתעדכן 3-4 פעמים בשנה. חזיות לכל בגד, מצב, ואירוע, לכל היקף בשילוב עם כל קאפ. אני בחורה רזה, היקף 32 או אפילו 30, וקאפ E או EE! אין שום מצב שאני מוצאת חזיות נורמליות בחנות רגילה. כבר 3 שנים אני קונה רק שם ומרוצה עד הגג. לפני שבועיים אפילו קניתי שם בגד ים מקסים בפעם הראשונה. היו כל כך הרבה שהתאימו שהתקשיתי לבחור

gil48

New member
תודה לך

על ההתייחסות לשאלותי נקודתית לכל בעיה שאני נתקלת. האמת בקטע הזה אני "האבלה" אמיתית, שנה שעברה רכשתי בגדים בחנות והמוכרת ממש התאימה לי מכנס חולצה ג'קט אפילו אמרה לי איך ללכת איזה שילובים כו-לה רכשתי 4 פריטים וואלה הראתה לי ווראצות שונות של לבוש ליציאה. זאת היתה חוויה מרעננת ונחמדה. סוף סוף אמרתי יש תמורה. קלאסי- זה מה אני אוהבת. קאז'ואל אני אפילו לא יודעת מה זה. ערבוב של בגדים? סמרטוטים? לא ברור. תמנון אני אגש וארכוש היום, הם טובים, יש לי סנדלים ירוק בהיר, חום, . לגבי זארה , אני מגהצת המון והחולצות שלהם ממש קשות לגיהוץ, הסחורה בקטע הזה לא שוות את המחיר. גם סוף עונה. אגיד לך, נראה לי, ג'ינס גופיה חולצה פתוחה כמו חולצת צווארון, גינס, זה הולך עם חולצת צווארון צמודה ? מכופתרת? וצריך גופיה דקה דקה - כי החולצה המכפותרת כבר צרה לא..... יש רעיון מאיפה ?

Fun Fair

New member
../images/Emo13.gif

קאז'ואל- as in - בגדים ליום יום: ג'ינסים, חולצות פשוטות יחסית (לא סופר מהודרות), חולצות מכופתרות לא אלגנטיות... נאמר- גינס עם חולצת טריקו-לייקרה יפה וכו' אני, מתוך עקרון, מסרבת לקנות שום דבר שדורש גיהוץ (או ניקוי יבש
). אני מסרבת להשתעבד לבגדים שלי, ובגלל זה אני מאוד אוהבת את החולצות המכופתרות של תמנות (אם אני תולה אותן על קולב ברגע שהן יוצאות מהכביסה- הן מתייבשות חלק וישר ללבוש אותן..) את זארה אני לא ממש אוהבת. אני חושבת שזו רשמת מאוד בעייתית מבחינת רמת מחירים לעומת איכות: יש להם פריטים שאני ממש לא מבינה את הקשר שבין הפריט לתמחור שלו (ואני מבינה דבר או שניים בתמחור...) ומצד שני- יש להם פריטים מסויימים במחירים מצויינים (מבחינתי, בלתי אפשרי כמעט לעקוב אחרי הרציונל בשיטת התמחור שלהם
) מה שכן, יש להם פריטי בייסיק מקסימים (חולצות בצבעים נייטרליים ליום יום, ג'קים מחוייטים קלסיים וכו'). גופיות דקיקות את יכולה למצוא בכל צבע, בכל מקום- החל מזארה, קסטרו, רנואר וכו'( הרשתות שנמצאות בכל מקום) וכלה בחנויות הפרטיות הקטנות ובשווקים. הלוק של ג'ינס, גופיה וחולצה מכופתרת מאוד פרקטי בעיני כי הוא מאפשר "להשתולל" עם מבחר של צבעים 0אעפ"י שאני הייתי מכפתרת את החולצה ומשאירה את הכפתורים העליוניים פתוחים, כדי שיראו את הצבע של הגופיה)

gil48

New member
המשך

לפי המלצתך נסעתי עם ביתי וקניתי 2 חולצות מכופתרות >ופתאום אחרי שראיתי את המבחר לא הבנתי איך לא חשבתי על זה. כבר חזרתי עכשעו מסופש' אחרי שלבשתי את 2 החולצות. וכמוך אני לחלוטין בעד בעד האיכות= תמנון. ולא זארה. כאחת שמגהצת לפחות 3 פעמים בשבוע הטיב וסוג הבד מבחינת גהוץ קשה מאוד לגהוץ גם בקיטור. בכל מקרה ניסתי גופיה דקה לא הכי הצלחתי בעיינן - חם לי עם 2 הדברים והחולצות צמודות ושיק כבר לא יהיה רק עם החולצה המכופתרת. אני עוד מנסה דברים ושומרת את הפינה החמה הזו בהמשך. תודה על הארוח.

Fun Fair

New member
שמחה שיכלנו לעזור ../images/Emo140.gif

מוזמנת להעלות תמונות של הרכישות ונשמח לראותך פה שוב

למעלה