מספר שאלות.

מספר שאלות.../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

1. יש אפשרות לעבוד עם סוג של אנרגייה אחת בלבד? זאת אומרת, שהיא תהיה האנרגיה העיקרית שאיתה אני עובדת? (בטלקינזס) 2.אם כן, אני בוחרת את האנרגיה או שזה צריך להיות מותאם לי אישית? איך אדע איזו אנרגיה מתאימה לי? 3.הטלקינזס הוא מצב בו הרצון מזיז את האובייקט במקום שלוחה אחרת (יד, רגל וכד'). כשמשתמשים בשלוחות הרגילות יש גבול מסויים שבו אי אפשר יותר להזיז דברים כי זה כבד מדי. גם ברצון זה ככה? הכובד של הדברים שניתן להזיז נקבע ע"פ כמות הרצון? או ע"פ כח פיזי? תודה.:)

RainBird

New member
תשובה. 1.יש רק אנרגיה אחת, אנרגיה מאגית. תנסי להשוות את האנרגיה הזו למים: אם תמזגי אותם לכלי, הם יקבלו את צורתו. ואם יש כלים בצורה של "ברכה", "ממון" או "אהבה" אז לזה את מוזגת את האנרגיה המאגית. 2.את תצורת האנרגיה את קובעת בצורה מודעת כשאת מטילה כישוף. 3. אני מאמין שהכל אפשרי. בהצלחה אחות יקרה!

ToryMaster

New member
אתה סורת את עצמך

מצד אחד "אין סוגי כוחות" ומדצ שני זו אותה אנרגיה "בצרוה שונה", זהד י אותו דבר. אבל אני מבינה להמ היא מתכוונת, אנרגיות של יסודות שונים. חמשת היסודות הם כמו חמשת הצלעות או חמשת הקוקודים של המחומש, ביחד, הם מרכיבים את השלם, את "האנרגיה" הגדולה. כמו שחומרים שונים, גזים לדוגמה, מרכיבים את האוויר שאנחנו נושמים. נוזלים, חלבונים, ויטמינים וכו' - מרכיבים את הגוף שלנו. היא שואלת איזו אנרגיה היא השליטה, כי זה אף פעם לא מחולק באופן שווה. נכון?

RainBird

New member
יסודות. מצטער על התגובה בשם תומס 1, זה אני בכינוי של גיסי. אם מפשיטים את הסמלים, הרעיונות וכל השאר, עם מה בעצם נישאר? אנרגיה טהורה, זה מה. בלי יסודות (שזה כלים בדיוק כמו הכלים של קללה, ברכה, ממון וכדומה) בלי אלוהיות, בלי ישויות וכדומה. רק אנרגיה טהורה שמחכה שניצור ממנה משהו חדש. ארדן

ועוד (!) שאלה.../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif../images/Emo11.gif

תליתי מטוטלת על המנורה מעל המיטה שלי, וכל יום לפני השינה וכשאני שוכבת שם אני מנסה להזיז אותה. אני ממש מאמינה בזה ורוצה בכל מאודי שהמטוטלת תזוז, עד שלפעמים אני ממש מתעצבנת. אני מתרכזת כמה שאני יכולה ומנסה לדמיין שאני מלאה באנרגיות ובכח וזה די עוזר לפעמים, אבל המטוטלת לרוב לא זזה. נדמה לי שהיא זזה כמה פעמים אבל אני לא יכולה להיות בטוחה.. יש לכם עצות? אתם יכולים להצביע על משהו שאני צריכה לשפר? תודה.

RainBird

New member
אחרי כמה שנים. או ברגע מוצלח אחד של הארה. ככה מקבלים כישורים חדשים בתחום המאגי.

למעלה