מספר ידיעות בקטנה

אין מה לעשות נצטרך לסבול אותו עד שבלאט ימצא עבודה

ונקווה שבזה יסתיים הסיפור

picki23

New member
כשימצא עבודה

אנחנו נשמע על כל משחק של בלאט ועל כל שבח.
&nbsp
&nbsp

picki23

New member
תבורך

מה שרע בזה הוא שאתה חופר. הוא בסה"כ עוד מאמן. כולם רוצים שהוא יצליח, אין צורך להפוך את זה לסנסציה הוא עושה את זה בזכות עצמו לא בזכות אהדת הקהל הישראלית ולא חרף היותו יהודי בעולם אנטישמי
&nbsp
&nbsp

לא בטוח..

בכל מקרה אין מה לעשות כי מאיזשהיא סיבה ניר לא יכול/לא רוצה לחסום

אין הצדקה לחסימות

הנסיון הארוך והמר עם הצמד חמד בשש השנים האחרונות (אחד קובי פאן, ואחד קובי הייטר) הראה שהדבר הטוב ביותר לעשות הוא לא להגיב. לא מגיבים להם, הם בסוף מפסיקים להרעיש. ובמקרה של חלק מהם, לפעמים, הם גם תורמים דברים שקשורים לכדורסל.
&nbsp
לדעתי צריך להשתמש בחסימות במשורה - הם לא מעליבים, הם לא מנבלים את הפה, הם לא כותבים על דברים שבמובהק לא קשורים לפורום. אנחנו לא צריכים להכנס (אנחנו ממילא כבר יודעים מה כתוב שם), ובטח שלא להגיב. יש כאן מספיק תוכן איכותי לא צריך להתייחס למה שפחות. הנה - ההודעה שלי על משחקי הכס היתה מיותרת לחלוטין, אתה מוזמן להתעלם ממנה

OrEl74

Well-known member
מנהל
אתם טועים

קללות או שפה כזאת או אחרת הן לא הסיבה היחידה לחסימה.
כשבן אדם מציף שוב ושוב ושוב במנטרה חוזרת על נושא מסויים גם אם הוא קשור לפורום, זה עדיין פוגע בהתנהלותו התקינה של הפורום וזאת סיבה מספיק טובה לחסימה למרות שכמו שאתם כבר יודעים, יש לי המון סבלנות בעניין הזה (לא החלטתי אם זה טוב או רע).
בכל מקרה, הסבלנות שלי נגמרה והוא נחסם לשלושה ימים. נראה איך הוא יתנהג כשתיגמר החסימה

DARKSEID

New member
משהו שאני סקרן לגביו בקשר לאוהד של לברון

הרחקת אותו מהפורום בגללי? אני זוכר שהגבתי משהו לגבי ההימורים שלו שמשום מה הוא כל הזמן העלה לפורום. הערתי לו על זה לו בצורה עדינה ואחרי כמה זמן ראיתי ששני התגובות שלנו נמחקו. חסמת אותו מהפורום?

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא

הוא מעולם לא היה אוהד של לברון אלה שנא את קובי ולברון היה חלופה טובה.
מהרגע שקובי לא רלוונטי, אין לבחור מה לכתוב.
יש סיבה לכך שההודעה האחרונה שלו היתה אחרי משחק הפרישה של קובי.
&nbsp
&nbsp

picki23

New member
שמע, זכותו להגיד מה שהוא רוצה

כל עוד הוא לא מקלל...
&nbsp
כזה הוא הטרול, עושה זאת בנועם. אני כל פעם עוצר את עצמי מלסנן קללה שתעמיד אותי באור שלילי

rapgamer4ever

New member
בעיני הוא גם פחות מציק מטרולים אחרים

כי הוא לא מתייחס למשהו שבאמת רלוונטי לליגה. בשבילי זה כמו שיפרסם פה כל יום מתכונים לשקשוקה.

endorms

New member
בלאט לא ימצא עבודה באמריקה בקרוב

כל מי שטוען אחרת אין לו שמץ של מושג בתרבות אמריקאית. הסיכוי היחיד שלו זה דרך האימאימא של הקומבינות.

rapgamer4ever

New member
פרט והסבר

אני לא טוען אחרת (בעיקרון אני לא טוען שום דבר אלא סקרן לשמוע את דעתך).

אני מסכים איתו בשורה התחתונה

לא יודע מה הוא חושב אבל הדיעה שלי היא שהאמריקאים עדיין מסתכלים על בלאט כאל מאמן זר שאין לו מושג בNBA. היחס המבזה של לברון כלפיו רק גרם לזה שלקבוצות קשה לקחת אותו ברצינות. אני חושב שהוא יכול לקבל ג'וב בסקרמנטו כי הקבוצה גם ככה מטורללת על כל הראש או עוזר מאמן בגולדן במקום וולטון(למרות שקראתי ציוצים שהם כבר לא כזה מעוניינים בו..)

picki23

New member
אני מאד מבין מאיפה הוא אומר את מה שהוא אומר

אבל קביעת עובדה שכזו נראית לי מיותרת .
&nbsp
בעקרון (בתור מי שיש בו שורשים חזקים מצפון היבשת), לאמריקאים חשיבה מאד מרובעת. אפשר לראות את זה על דונאלד טראמפ, על סטיבן איי סמית וסקיפ ביילס. הם כולם מייצגים את דעת הרוב. הם ידברו על טאלנט לפני שהם ידברו על כדורסל. ודונאלד טראמפ פשוט יגיד כל מה שאמריקאי אי פעם חשב עליו וזה עובד כי הוא מדבר שטויות הרי שום דבר ממה שהוא אומר לא פרקטי. לברון יותר חשוב מהכדורסל הקבוצתי של קליבלנד ובגלל זה בלאט הלך קיבינימט. עכשיו כל השחקנים ב NBA יודעים שבלאט ולברון לא הסתדרו וחוששים שיאמן אותם (לא בהכרח יתנגדו). הקהל ב NBA חי על קונצנזוס שהתקשורת יוצרת (בניגוד לישראל שעיקר התקשורת לעיתים עם הקונצנזוס ולעיתים נגדו) והקונצנזוס שנוצר הוא שבלאט הוא שחצן, מאמן שלא מבין את השחקנים ושכל הצלחתו נתונה לקרדיט של לברון. לכן מינוי של בלאט למאמן זה ללכת נגד הזרם והקהל האמריקאי, כמו גם השחקנים לא אוהבים לשלם בשביל ללכת נגד הזרם.
&nbsp
יחד עם זאת, יש בליגה הזאת לא מעט אנשים שמבינים את הטופ של הכדורסל והכדורסל הכי יפה שאנחנו רואים לדעתי לא נמצא באירופה. מישהו יתן לו את הצ'אנס ובלאט יצטרך ללכת בדרך שלו ואך ורק שלו בשביל להצליח בליגה. לעשות את תפקידו כמו ריק קרלייל, טרי סטוטס, פופ, בודנהולצר, סטיבנס. האג'נדה של הכדורסל תהיה חייבת לבוא ממנו.
&nbsp
כמו כן אני חושב שהוא צריך ללמוד דבר או שניים ממה שלו עשה בקליבלנד ( על אף מגרעות שהביא איתו באותה נשימה )

rapgamer4ever

New member
אין לי התנגדות עקרונית לרענון אבל אני לא רואה מועמד בטוח

בלאט הוזכר פה אבל אני לא חושב שהוא יפתח שיטת התקפה יצירתית באינדי וזה בעיקר מה שהם צריכים כרגע.
ג'ורג' קארל לטעמי אוברייטד ועבר את השיא. הוא פחות חד מבעבר.
הורנסק ומסינה שתי אופציות שלא הייתי פוסל. בעיקר הורנסק.
אולי בסופו של יום גם אינדיאנה תנסה להמר על אס צעיר ללא נסיון- בחלק מהמקרים זה הצליח בגדול, בחלק מהמקרים נכשל.

למעלה