מספר ידיעות בקטנה

OrEl74

Well-known member
מנהל
מספר ידיעות בקטנה

דני גריינג'ר אומר שלדעתו פרנק ווגל יפוטר עד יום שישי ובכלל לפי השמועות נראה שלארי בירד די נחוש להחליף מאמן.
אם אני ווגל, אני מתחיל לחפש עבודה חדשה כבר עכשיו.

סופית, כריס בוש לא יחזור לשחק העונה.
בוש מאוד רצה לחזור לסיבוב השני של הפלייאוף אבל בסופו של דבר הרופאים קבעו שזה מסוכן עבורו ואמש הנהלת ההיט וכריס בוש יצאו בהצהרה משותפת והודיעו שהוא לא יחזור לשחק העונה.

בי ג'י ביקרסטאף נפגש עם הנהלת הרוקטס ובתום הפגישה הנהלת הקבוצה שיחררה הצהרה שהוא כבר לא מועמד לאימון הקבוצה בעונה הבאה.

דיווחים שהלייקרס מתכוונים לסחור בבחירת הדראפט שלהם (שכנראה תהיה ראשונה או שניה) ולהביא כוכב בעל שם כבר לעונה הקרובה, כרגע השמועות מדברות על כך שהם שמו עיין על פול ג'ורג'.
עוד שחקן שעולה בהקשר הזה הוא כמובן לברון ג'יימס אבל משום מה זה נראה לי קצת פחות אמין.

BeniTaz

New member
אין מצב שאינדיאנה תסחור בפול ג'ורג'

גם לא בשביל בחירה ראשונה. היא לא צריכה לבנות את עצמה מחדש. יש לה בסיס טוב שזקוק לשינויים.

picki23

New member
מסכים איתך

אלה ספולקציות של כתבים רכלנים בדמותם של סקיפ ביילס וסטיבן איי סמית.
&nbsp
הפייסרס יכולים לעשות דברים אחרים אחרי הפלייאוף המוצלח הזה

picki23

New member
ווגל מועמד לרוקטס

ככה שהוא לקח את המלצתך ברצינות. מאמין שהוא גם מועמד מוביל לניקס. בתקופה הטובה של אינדי הריצו טיפה דברים מהמשולש.

picki23

New member
לארי בירד יצא בהודעה

ווגל לא יאמן את אינדיאנה בשנה הבאה.

באמת מעניין את מי בירד יביא

אין סיכוי שהוא מביא איזה מאמן ליצן מהמאמנים שפנויים כיום בשוק(רובם גרועים עד בינוניים במקרה הטוב)

picki23

New member
מאמין שסגנון המשחק הוא מה שיקבע את זהות המאמן

ובמקרה הזה אני מסוגל לחשוב על אדם אחד.
&nbsp
אטורה מסינה.
&nbsp
מצד שני אם הוא רוצה מאמן יצירתי בלאט בהחלט מועמד ראוי.

BeniTaz

New member
הלוואי. בדיוק נזכרתי בו אחרי ששלחתי את ההודעה

לא מעריכים בליגה הזאת מאמנים אירופאיים. בדיוק כמו שלא העריכו בשנות ה-90 שחקנים אירופאיים. כשמסינה יפרוץ את הסכר (בלאט לא אירופאי) זה יהיה פתח לשאר. אני חושב שבתור הסגן של פופ הוא מקבל את הקרדיט ובטח גם אימון הרוקיס עשה לו עבודה יחצנית טובה. מאמן ברמתו חייב לקבל כבר את ההזדמנות. מי שתבחר בו תרוויח ונראה שיש מחזרות.

BeniTaz

New member
מקווה מישהו עם נסיון ולא מאמן צעיר

לא רוצה לזרוק בלאט או משהו.. אבל הוא בהחלט אופציה, גם טוב בהגנה. אני אוהב מאוד גם את ג'ורג' קארל. לא יודע איך זה יסתדר תחת לארי.. אבל מקווה שלמישהו ראוי ולא איזו הנפצה כמו בריאן שואו מבלי לזלזל.

פולספגן

New member
ביום השואה והגבורה, לא תראה אותי כאן

יהי זכרם ברוך ..ת.נ.צ.ב.ה .

פולספגן

New member
בהחלט, היו לו את רוב הסיכויים במיוחד לאור קרבתו לג'נרל מנג'ר

של ניו יורק, סטיב מילס.

למעלה