מספר חדשות טריות

gamegir

New member
אתה עוד פה,

אדון שלדר? איפה אתה? לא רואים אותך, לא שומעים אותך... מה איתך?!
גומא

suzzie q

New member
ועוד משהו קצר

בסדנא די עשית רושם שאת נגד עישון וגם לא מתכוונת לנסות.....ואת אמרת שאני ומעיין מתנהגות כמו "קטר" מרוב שאנחנו נושפות עשן כל הזמן אז מה פתאום התחלת לעשן???? בקשר לעידו אם זה העידו שאני חושבת שזה אני מכירה אותו ויש לך מזל כי הוא ממש מתוק אני יודעת שההודעה לא קשורה למחזות זמר.סורי

Hippie Jeannie

New member
חחח...

התחלתי לעשן לפני חודשיים או שלושה, ולא יותר מסיגריה בשבוע. ומעולם לא אמרתי שאני נגד עישון, למרות שאני חושבת שאני לא בריא ומטיפה לאנשים על זה, כן, גם עכשיו כשגם אני כלולה בזה. ומתי אמרתי לך למעיין שאתן כמו קטר? מין הסתם לפני שהתחלתי... ואתן באמת כמו קטר, מעשנות די הרבה. אצלי זה לא קבוע. אני גם לא שואפת לריאות. וכן, עידו באמת נחמד. וגם אני אתנצל על כך שההודעה הזאת לא קשורה למחזות זמר...

suzzie q

New member
זה די טיפשי כי

לקחת לפה זה הרבה יותר גרוע מלקחת לריאות.....בדוק ...אם את רוצה אני גם אסביר את עצמי אבל אין לי כוח כרגע וזה גם באמת לא קשור אז לא משנה

ניחוש

ניחוש: זה לא מה שעושה את ההבדל בין סרטן פה/שפתיים לבין סרטן ריאות? עזבו, אני סתם גולש למורבידיות. טל

suzzie q

New member
דבר ראשון

די קשה לי עם הצורה שבה אנשים מתבטאים כאן(טונות של ציניות ולגלוג) דבר שני, סרטן זה סרטן לא משנה אם זה פה או ריאות אבל מי שמעשן סיגריה לפה,הנזקים שעלולים להיגרם לו הם מידיים יותר, נכון שזה אולי לא כ"כ משנה כי גם אם משהו לוקח לריאות ויש לו סרטן ריאות מאוחר יותר אבל עדיין נשיפת העשן לפה גורמת לפצעים מידיים בחלל הפה (וכשאני אומרת מידיים אני מתכוונת לזה) לאלרגיה וא]ילו לדימום(תלוי במידת הרגישות של הבנאדם) מאוד מהר. אז אולי זה מטומטם שאני אומרת את זה כי שוב לקחת לריאות אמנם יכול לגרום לסרטן הריאות אבל זה דבר שבאמת לוקח וצובר זמן לעומת הנזקים המידיים של נשיפה לפה מצטערת על הרצאת הבריאות הקטנה אני סתם חוששת לסתיו

תגובה

אני מקווה שלא התכוונת שאני אחד מהמתבטאים בציניות ובלגלוג - אבל אם כן, קבלי-נא סליחתי. מה שכתבת על עישון היה מעניין (וגם קצת מעיק). אני חושב שבסופו של דבר, כל סוג של עישון הוא טוב או רע באותה מידה. אי אפשר להגיד על אנשים היום שהם לא יודעים למה הם נכנסים כשהם מתחילים לעשן, ואני רק מאחל לכל חברי הפורום - המעשנים והלא מעשנים גם יחד - המון בריאות ושמחה. טל

Hippie Jeannie

New member
לא בהכרח כי

אני מעדיפה סרטן פה על סרטן ריאות, אבל זאת רק אני... מה גם שאני לא מעשנת בשביל הטעם (שמרגישים רק כשזה נכנס לריאות) אלא בשביל העשן הזה שיוצא לי מהפה, זה מה שאני אוהבת בסיגריה. באותה מידה אני יכולה לעשן קטורת או כל דבר אחר שכלול בו עשן, זה לא משנה. טוב אני מתחילה לקשקש אז עדיף שאני פשוט אסתום את הפה. ויש לך רשות מלאה (ממני לפחות) לספר על פרשת תלמה ילין, רק בקצרה בבקשה.

gamegir

New member
HALP!! (../images/Emo32.gif)

אני מנסה לזכות במצלמה, אז פליייז תעזרו לי- אתם רק צריכים להכנס לכאן, להצביע לי 5 (אבל רק פעם אחת!), ולזכות בהערכתי. טוב? תודה. גומא

טומיתם

New member
עוד תיקון -

גם אופיר צמח זכה במלגה אחרת אך באותה תחרות עם "יהודה איש קריות" מתוך "ישו כוכב עליון".

Hippie Jeannie

New member
באמת??? לא ידעתי את זה...

הוא אמר לי שהוא הופיע בשיר הזה, אבל לא שהוא זכה במשהו... יווווו, איך אני שמחה בשבילו!!!
וטוב לראות שאת עוד כאן...

tommy walker

New member
לגבי שיער ויוסף....

לפעמים פשוט צריך לקרוא את המודעות הקטנות בעיתונים ואז מקבלים הכי הרבה פרטים.... לדוגמא, במקרה בדקות אלו עיינתי במוסף "היום" של עיתון מעריב והגעתי לדפים של הפרסומות של התאטרונים והיה שם ריבוע קטן שכתוב עליו "תאטרון הספריה" ואז בפנים כתוב :יוסף וכתונת הפסים המשגעת מה-1.10 במרכז הבמה-גני תקווה ואחרי זה : שיער עם יגאל מזרחי,צאלה אחרק, גיל נתנזון וקובי ברכה מה 20.10 בתאטרון רמת גן.... ככה שלדעתי זה נותן הרבה פרטים חשובים (שאפילו אני לא ידעתי)...

trilliane

Well-known member
מנהל
כמה שאלות על דוד ועניינים אחרים

מצטערת על התגובה באיחור, לא הייתי פה כמה זמן... אני מתפרסת על פני פורומים רבים ברשת, ומדי פעם מתמקדת במקום מסויים, כך שאחרים קצת "נזנחים". נתחיל מ"דוד": האם הכוונה לאותו מחזמר של השכנים של צ´יץ´? אם כן, איפה הוא מועלה, ע"י מי, ומתי? ראיתי אותו רק פעם אחת, לפני 9 שנים (וואוו, פתאום אני קולטת כמה זמן עבר! ברררר, אני מרגישה זקנה) והיה מצויין. בסוף ההצגה קניתי את הקלטת, ועד היום אני יודעת את רוב השירים בו בע"פ... יהיה נחמד לצפות בזה שוב
ולסתיו, בקשר ל-2 עניינים לא ממש קשורים שהועלו פה בפתיל: א. בעניין הצבא - חבל שזו ההסתכלות שלך על הדברים. אני לא אנסה לשכנע אותך (זה גם דיי טפשי, יש לך עוד 4 שנים, הרבה יכול להשתנות, ואני לא משוכנעת שתמשיכי להחזיק באותן דעות כשתסיימי את התיכון) אבל אני לא אוהבת את ההסתכלות מנקודת המבט של "אני אני אני". אם את אזרחית במדינה, יש לך זכויות ויש לך חובות. אני לא רונה את הבולשיט הזה של "להשתייך לגוף שהורג אנשים" כי כל עוד הוא מגן על הבית שלך ועל חייך, זה בסדר, נכון? לא היית רוצה לחיות במדינה בלי צה"ל, אני משערת. אז זה בסדר ש*אחרים* יעשו את העבודה ה"שחורה" בשבילך, כל עוד את תוכלי להמשיך לפתח את עצמך. את יודעת למה זה דומה? לבחורי ישיבה. כל השנאה שיש באנשים על ההשתמטות שלהם, נובעת בדיוק מהנקודה הזו. זכותך לחשוב על הצבא מה שאת רוצה, אבל אם זו הגישה שלך, את גרועה בדיוק כמוהם. אגב, אם את לא רוצה ספיציפית לתרום את תרומתך למדינה במסגרת "גוף שהורג", את יכולה לעשות שרות לאומי או להתנדב לקהילה במסגרות אחרות. סוציומאטיות היא תכונה דוחה בעיני, לא משהו שאפשר לתרץ או להתייחס אליו בביטול. ב. בעניין העישון - חבל שהתחלת לעשן בגיל כ"כ צעיר. אין לי ספק כשתגיעי לתיכון (במיוחד אם זה תלמה ילין) תגלי שאת לא לבד, ואני תוהה כמה זמן המינון הנמוך הזה יחזיק... עישון הוא מסוג ההרגלים שלא כדאי להתחיל איתו בכלל, כי זה נותן לך הרגל "לברוח אליו". אני מכירה מספיק אנשים שלא הגדירו את עצמם כמעשנים כי הם עשנו "פעם ב..." עד שנחתה עליהם טראגדיה / תקופה לחוצה / מתח נפשי ושלל בעיות, והם מצאו את עצמם מחסלים קופסאות בלי לשים לב בכלל. אז עכשיו את צעירה, ואיום כמו "סרטן" נשמע לך רחוק ו"למי בכלל אכפת?" אבל יום יבוא ותגלי שמאד אכפת לך... פרט לכך, וזה הכי מדהים אותי, בתור מישהי שאוהבת לשיר ורואה בזה את העתיד שלה - למה את רוצה להרוס לעצמך את הקול? לעישון יש השפעה שלילית על מיתרי הקול, וגם אלה שמשלים את עצמם ולא מוכנים להודות בהשפעה הרעה שלו, מרגישים אותה טוב טוב. אז אולי לא תרגישי את זה במשך עשרים שנה, אבל זו השפעה מצטברת, ויום יבוא ותגלי את ההשפעה, ויהיה מאוחר מדי... דעתי האישית: צאי מזה כל עוד את יכולה.

למעלה