Hippie Jeannie
New member
מספר חדשות טריות
אוקי דוקי, כמה דברים שנודעו לי היום: דבר ראשון - אתמול היה את טקס הסיום של שנה ב´ בבית צבי, שכלל תחרות שירים וחלוקת מלגות לזוכים. שלושת הזוכים הם איתי לוי עם "העימות" מ"ג´קיל והייד", עדי זורע עם אני לא יודעת מה, ותומר טל עם שיר מ"מופע האימים של רוקי". אני מאוד שמחה בשביל שלושתם, אני מאמינה שהגיע להם, בייחוד בשביל תומר, שאני מכירה אותי אישית (הוא זה שסידר לי את ההשתתפות בשיער) ובאמת הגיע לו. שמעתי שהיה ערב נהדר ואני רק מצטערת שלא הצלחתי לתפוס בטלפון את אופיר צמח או את תומר שיסדרו לי כניסה...
הצלחתי לתפוס אותם רק היום, והם סיפרו לי איך היה ושאלו למה לא באתי, אז מה יכולתי להגיד? לא רציתי להידחף?! טוב לא משנה. דבר שני - ישנה שמועה, אך זאת רק שמועה, שיעלו בבית צבי את שיקגו, נקווה שזה יהיה יותר משמועה. דבר שלישי - באמת יעלו בקרוב את דוד, זה כבר לא שמועה אלא אמת לאמיתה, ולפי מה שנאמר לי במספר ההצגות המצומצם שהיה עד היום דניאל אפרת (ששיחק את ווף בשיער לסרוגין עם יגאל) שיחק את דוד, ותומר טל (שכפי שאמרתי לכם זכה במלגה) שיחק את יונתן. אני מקווה שזה יישאר הקאסט. דבר רביעי - כידוע לכם - יוסף באוקטובר ושיער בנובמבר. דבר חמישי - אין שום קשר לבית צבי, אבל אני יודעת שמעלים כרגע את "מופע האימים של רוקי" בחיפה. זה הכל בינתיים. אם יהיו חדשות נוספות אני אעדכן אתכם. שבוע טוב לכולם. הו ועוד דבר אחד אחרון!!!: נודע לי שלתלמידי תלמה ילין יש כניסה חופשית להצגות של בית צבי, אז אני אנצל את זה כראוי בארבע השנים הבאות, וגם נודע לי שמצטייני תלמה ילין מתקבלים לבית צבי בלי בחינות, אז אני הולכת לקרוע ת´תחת שלי (סליחה על הביטוי) כמו שצריך בשנים הבאות, מה גם שזה יפטור אותי מהצבא... אלה הן חדשות שעשו לי את היום. רגע ועוד אחד באמת אחרון: התחלתי היום סדנת קרקס ותאטרון בביכורי העיתים, ואני חייבת להודות שאני קצת... אמממ... מאוכזבת, בלשון המעטה. למה? כי כל הילדים שאתי בסדנא קטנים ממני בשנתיים-שלוש... אני הכי גדולה שם, ואם כל היתרונות שמתייחסים אליי בכבוד וכל השטויות - הרמה שם זה ממש של ילדים קטנים, ואני מרגישה מושפלת... אבל לפחות בהפסקות יותר נוח לי, כי שלושה מהמדריכים הם בוגרי תלמה ילין טריים, שאני עוד מכירה מברנשים וחתיכות - סתיו, עידו ודנה (כן, ההיא שפורסמה כאן תמונה שלה כגבירת המזל...). לפחות בהפסקות אני עם אנשים בוגרים... טוב, זה היה רק היום הראשון. נקווה שזה ישתפר עם הזמן. גוד, אפילו לצאת החוצה לעשן אסור לי... אני מרגישה ממש כמו גננת... בלאאהההה... טוב עזבו, אני מקשקשת יותר מדי. שבוע טוב לכם, אנשימים!
אוקי דוקי, כמה דברים שנודעו לי היום: דבר ראשון - אתמול היה את טקס הסיום של שנה ב´ בבית צבי, שכלל תחרות שירים וחלוקת מלגות לזוכים. שלושת הזוכים הם איתי לוי עם "העימות" מ"ג´קיל והייד", עדי זורע עם אני לא יודעת מה, ותומר טל עם שיר מ"מופע האימים של רוקי". אני מאוד שמחה בשביל שלושתם, אני מאמינה שהגיע להם, בייחוד בשביל תומר, שאני מכירה אותי אישית (הוא זה שסידר לי את ההשתתפות בשיער) ובאמת הגיע לו. שמעתי שהיה ערב נהדר ואני רק מצטערת שלא הצלחתי לתפוס בטלפון את אופיר צמח או את תומר שיסדרו לי כניסה...