מספרי ברזל להתפקד!!!

סיפור שהיה כך היה...

הייתי אז בן 13 והייתי בלונדון עם אבא שלי. חזרנו מביקור במוזיאון המדע, ששם מעודדים אותך ללחוץ על כל מיני דברים וכ', ואז הגענו לרכבת התחתית... היה שם מתקן עם כפתור אדום ענק... אז לחצתי... ואז התחילה מהומה... שוטרים, צפצופים, בלאגנים, לחץ... והכל עומד! בסוף אבא שלי הצליח להסביר פחות או יותר, שאני ילד ולא ידעתי מה אני עושה, וזהו... בדיעבד - היה מצחיק!

xanadu

New member
אני לא סופר

ניר בן 31 עורך תוכן באינטרנט מקרטע לי בדרך להיות עורך דין (עוד שנה וחצי) נראה לי שמספיק

JamesNox

New member
והנה אני

ג'יימס. 39. יו יורק. ברמן בדימוס, אבא במשרה מלאה כרגע. חי עם בעלי האהוב ובתנו הפרחחית בעיר הקודש ניו יורק. השכלה ים תיכונית בקושי.

tomeriko t

New member
סיכום חברי הפורום נכון לחצות בין חמישי לשישי

סיכום "מספרי ברזל" עד כה: מס' 1, תומר tomeriko t), 26) מאשדוד, סטודנט שנה שנייה לפסיכולוגיה משאבי אנוש ותקשורת ועובד בחברת בזק. מס' 2 הלא הוא בעצם נאמבר וואן של הפורום, המנהל, האבא, החבר, יוסף (yosef 30), חיפאי במקור, 3 שנים גר בתל אביב. רווק - כולנו מקווים שלא לאורך זמן . עצמאי בתחום הרפואה משלימה - הילינג, מאסטר רייקי, מעסה מוסמך בעיסוי שוודי (זה הזמן להזמין את עצמכם, אחוזים אליי בבקשה
), יועץ פאנג שוואי, מטפל בשחזור גלגולים קודמים, אבחון בצבע וקריסטלים, מלמד במכללה לרפואה משלימה רייקי ומדיטציה ומודעות ויש לו קליניקה פרטית. בנוסף, סטודנט שנה ג' להנחיית קבוצות להורות (עם התמקדות בגיל ההתבגרות) במכון אדלר -הרצליה. מס' 3 הוא פורטי ( גיי 40 גברי), במקור מהקריות כרגע מטורונטו שבקנדה. פורטי מהנדס בוגר טכניון, מאסטר מאוניברסיטת מקגיל במונטריאול. בנוסף הוא עובד בחברה ממשלתית קנדית גדולה שבונה תחנות כוח גרעיניות בקנדה ובעולם. להרגע, הוא תפוס באושר לבן זוג קנדי. מס' 4 הוא סידוני (sidoni), בן 37, תפוס באושר כבר 7 שנים אך במקביל מחפש בעל עשיר?!?1?! סידוני עוסק באומנות, מורה( לסוג של ) לתנועה עובד עם אוכלוסיות שונות...אחרי שנים של פיתוח מוצרי מזון .אוהב ונהנה מבישול וגם אנחנו נהנים מדי פעם מהמתכונים
שהוא מפזר כאן בנדיבות לב.מס' 5 היא בופיק המהממת שלנו, גרה 3 שנים כבר בקיבוץ בגליל העליון, חיפאית במקור. רווקה?? הכצעקתה?:)
בופיק סטודנטית שנה ג' לחינוך מיוחד ועיצוב מערכות הוראה, מדריכת ספורט וחינוך ב3 בבתי ספר יסודי (בתי ספר רגילים ואחד לילדים בעלי פיגור קל) מטעם הסוכנות היהודית חונכת בפרוייקט פר"ח כיתה של חינוך מיוחד לילדים בעלי היפרקטיביות ודיסלקציה ומתנדבת במרכז ליעוץ נוער הפוך על הפוך ובמשטרת ישראל. אשת אשכולות (באמת היא מפרסמת כאן בפורום הרבה אשכולות). מס' 6 הוא דותן דביר (dotandvir),גר בשטוקהולם, שוודיה - במקור מחדרה אבל בנוצות (12 שנה החל מהלימודים בטכניון) גר בחיפה.בזוגיות עם בן זוג כבר די הרבה זמן. עובד בחברה בשם סאנגארד בשוודיה - התחיל בתפקיד בצוות התמיכה הטכנית שלהם לפני 7 חודשים ואמור לעבור לתפקיד של מנהל תיק לקוח טכני בעוד 2-3 שבועות. שיהיה בהצלחה!!!. מס' 7 היא איריס (זקנת השבט1) האהובה שלנו
, זקנת השבט, אני הייתי ממליץ לשנות ניק למבוגרת השבט. איריס בת 48 (עוד מעט 49) מחולון/ בוגרת תואר ראשון באו"נ ת"א בבלשנות אנגלית וחטיבות מורחבות בפסיכולוגיה וחינוך ובוגרת תואר שני באו"נ ת"א בהתנהגות ארגונית. חוץ מזה יש לה תעודה יפה מאד מהטכניון שלא שווה את הנייר שעליה הודפסה.כבוגרת קורס תכנות מחשבים ( למדה תכנות מחשבים בלי לעבוד עם מחשבים) לאחרונה התחילה לעבוד בחברה לייעוץ עסקי שיהיה במון בהצלחה איריס!!! מס' 8 זהו איתי (א י ת י ו ש)
התותח שלנו, אל תגלו לאף אחד אבל הוא בן 31. הוא מכחיש כל קשר בינו לבין המספר הזה 31. הוא מרגיש בן 16 ומזיין
טוב הרבה יותר מבן 16!!!לתשומת לבכם!!! הוא גר לבד עם העכברושה שלו בפלורנטין. איתיוש סטודנט מתוסכל שנה אחרונה ללימודי עיצוב גרפי עם חלומות על טלוויזיה ורדיו. בעברו מנהל פורום 507. מס' 9 הוא EW, בן 33 וחצי ( ) אבא ליורש עצר בן 6 (גם אני רוצה!!!!!), חי עם בן זוג כבר 4 שנים וחצי, גר בגבעתיים, עיר הלסביות הרישמית לטענתו. בעל תואר שני במדעי הדשא (יעני מנהל עסקים) ותעודה בתחום הרפואה .עוסק בתחום הביוטק, מנסה לעשות כסף, בינתיים טוב רק בלהוציא אותו. כמו כולנו. מס' 10 הוא יעקב (jjaki), שם: יעקב, בן 28, תפוס חזק כבר 7 שנים. מורה/מדריך בעיסוקו ובעל תואר ראשון בכלכלה ומנהל עסקים ותעודה בתחום רפואה משלימה. מס' 11 הוא צפע (צ פ ע) או צפי אם אתם חברים טובים טובים שלו. צפע בן 24 אוטוטו והוא סטודנט דיי בהלם שנה א' באונ' ת"א. בנוסף הוא טוען שהוא נעץ מאלומיניום
. עובד ולומד כמעט כל היום וגם הלילה. תשאלו את EW כפרה עליו, הוא כבר יגיד לכם כמה צפי בוכה לו. יש לו חבר כבר חודשיים ובכל זאת טוען שאין לו זוגיות. מבולבלים? גם אנחנו. סביר להניח גם שאם החבר/לא חבר יקרא את מה שהוא רשם כאן יש מצב גדול שהוא באמת יהיה בלי זוגיות באופן רשמי
. הלוואי על כולנו הולנד צפי
... מס' 12 הוא אופיר (משוטט בדרכים), בן 36, ואם מרגיש אצלנו בפורום ממש בבית. בית פיזי כבר הרבה זמן לא היה לו מכיוון שהוא נדד בין הונג קונג, ניו דלהי, סינגפור, ניקוסיה, עיירה באירלנד ועכשיו בכפר מצפון לסטוקהולם
. אופיר עובד בחברה מקומית קטנה בשבדיה ומתפלא זה שלא כולם בלונדיניים וכולן בלונדיניות ! תוכיח! צילומים כאן בפורום עד ליום ראשון בבוקר עלייך! מס' 13 הוא גת"א (גאה תל אביבי), בן 30 (אוטוטו 31 ולא מתבייש בזה), עובד במחשבים ולומד תואר שני במנהל עסקים. הוא גר בת"א כבר 3 שנים, הוא רזה 60 קילו לפני 4 שנים ובצעירותו הוא עצר את כל הרכבת
התחתית בלונדון. אני חושב שאתה חייב סיפור קטן לכל חברי הפורום בעניין. מס' 14 הוא ניר (xanadu), בן 31 , עורך תוכן באינטרנט ומקרטע לו בדרך להיות עורך דין (עוד שנה וחצי), שיהיה בהצלחה
!!! מס' 15 ואחרון חביב להיום הוא ג'יימס (JamesNox), בן 39 מניו יורק. ברמן בדימוס, השכלה ים תיכונית בקושי ישנה.אבא במשרה מלאה כרגע. חי עם בעל אהוב ובתם הפרחחית בעיר הקודש ניו יורק. אמרתי כבר שגם אני רוצה???
המשך יבוא...

yosef 30

New member
תומריקו אתה מלך ../images/Emo47.gif

עכשיו אני ממש רוצה להכיר אותך
יוסף.

unison

New member
ווואו, אחלה של סיכום - נעים מאד לכולם

ממש הכירות אישית... נעים

gavioto

New member
עכשיו אני

בן 25 סטודנט נמצא בזוגיות טריה יחסית, ועדיין מחזיק אצבעות שזה יימשך.

sidoni

New member
בהצלחה בזוגיות ...

המון סבלנות סובלנות וקבלה זה הסוד ...

dify

New member
רבע קבועה חצי מתפקדת ../images/Emo8.gif

אני פה מידי פעם :) כמו בחיים, באה בסערה וגם יוצאת בה :) אז אני דיפי, אהיה בת 32 ממש ממש אבל ממש עוד מעט. זה הלילה הראשון בחודש וחצי האחרון שאין לי שעה מוגדרת ומעצבנת מראש לקום בה מחר בבוקר. וזה סיבה טובה מבחינתי להשתדל לא ללכת לישון בכלל :) או במילים אחרות, כמעט כמעט מריחים את החיים שלי חוזרים אלי (אבל... לא...) אני חיה עם בת זוג מדהימה כבר שלוש שנים אני מתה על פורומים היא מתה על משחקים אחרים (לא שתוכלו לנחש מה :)) סימביוטיות לחלוטין, לא מפסיקות לדבר, מסכימות על הכל... חוץ מעל החתולה (אני שונאת אותה והיא אוהבת :) יש עוד כמה פרטים ממש לא חשובים שאתם צריכים עלי? :)

starlit

New member
אפשר להתפקד גם ?

מקוה שלא איחרתי את הרכבת.... אייל בן 42, בן אדם. אבא לשני בנים, גר בת"א ועוסק בבישולים ולעת מצוא מעצב גינות נוי נכון להיום - לא בזוגיות (עם כל הטוב וכל הרע) כבר שנתיים.

unison

New member
הבא בתור הוא אני ../images/Emo8.gif

היי.. מתפקד, לא בטוח באיזה מספר, אבל בהחלט נוכח! רועי, 25, חיפה, סטודנט לפסיכולוגיה שנה שניה, כרגע לא בזוגיות אך יותר מתמיד בדרך לשם..

v o d a

New member
מתפקד

שלום לכולם קורא כאן מידי שבוע ונהנה מהאוירה בפורום. בן 27 מר"ג, כרגע ללא בן זוג.היה לי חבר במשך כמעט שלוש שנים ובימים אלו נהנה מה"לבד" והדאגה לעצמי,מקווה למצוא זוגיות חדשה בעתיד הלא רחוק. אוהב אתכם

באיחור ../images/Emo13.gif

[מרשה לעצמי כי אני כבר קורא קבוע ומכור כאן!
]. עמרי, בן 19 ממש בקרוב (קצת יותר קטן פה מהרוב
) ממושב במרכז באיזור נתניה, וכרגע אני עסוק בלחפש את עצמי
[אם מישהו מוצא הוא מוזמן לשלוח מסר!] have fun

למעלה