מספרי ברזל להתפקד!!!

אז אני שמח שלחצת על "שלח"

ברוך הבא לפורום אורח! רואה? זה לא היה קשה לכתוב, ותתפלא שזה גם אפילו ממכר! יש אנשים טובים, יש בופיק, יש אוכל (בלי עין הרע), תרגיש את עצמך בבית!

ברוך הבא אורח של קבע (אני אופטימית)../images/Emo24.gif

אני מקווה שאתה עדיין בארץ, שלא ברחת. יצאתי רגע החוצה לבדוק והשמיים לא נפלו אחרי שלחצת על "שלח". אני מקווה ומאמינה שגם בשבילך הם לא נפלו. יש כאן אנשים מדהימים ומשפחה חמה, ואני מאד מקווה שתחליט להשאר, לא רק כקורא, אלא שתרגיש נוח ובטוח מספיק גם לכתוב
איריס

tomeriko t

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אם זה המצב מזל שנתקפת ברגע של חולשה, לדעתי אין סיבה שמישו שמכיר אותך יזהה אותך עם הפרטים שציינת כאן. מקווה שנשמע ממך שוב בקרוב ושעדיין לא ברחת מהארץ:) תומר...

בופיק

New member
עוד איך יש בופיק....

היי לך אורח יקר... אז הריצפה לא קרסה תחת רגליך.. אתה עוד חיי ונושם איתנו כאן נכון? אני שמחה שבחרת לכתוב ועוד יותר שמחה שבחרת ללחוץ על "שלח" .... אתה תראה שזה בית חם ואוהב פה... יש פה באמת אחלה בית, והמקום ממכר מרוב שכל כך טוב פה.... אני חושבת שלא משנה כמה נצא מהארון תמיד משהו ישאר שם... גם היציאה מהארון היא משהו שקורה כל יום בכל מקום כמעט, אם כשמתחילים עבודה חדשה, מול אנשים חדשים שמכירים וכו.... גם לך היה משהו חסר בקשר הזה? או שרק הבן זוג החליט ואתה רק הסכמת? איך אתה מסתדר עם זה שאתם עוד גרים ביחד? מה רע להיות חנון? למה להסתיר את זה? זה אתה... אני דווקא אוהבת חנונים... זה הרבה יותר מדליק בעיניי... יאללה חבריקו, מקווה שתשאר פה איתנו להרבה זמן.... שלך בופיק

yosef 30

New member
חוויות מייאשות הן מצמיחות מאוד.

שבת שלום ונפלאה אורח של רגע. איזה מזל שבעלת הבית מרוקאית
- נראה לך שזה יהיה לרגע
שב תאכל משהו, יש דגים חריפים
, יש עוף עם אפונה, יש עוגת גבינה
שוכבת לה לבדה במקרר בתל אביב
. אורח ייקר, אני כלכך מבין את השוק של עצמך שאתה בכלל כותב. לפעמיים זה לא משנה שזה ווירטואלי, זה עדיין, מפחיד, מי ייקרא, מי יבין שזה אני, אולי מישהושאני מכיר ואני לא רוצה שיידע גם קורא בפורום או בכל מקום אחר. זה בהחלט מלחיץ במיוחד אם אתה עדיין נמצא חזק "במנטליות ארוניסטית". אז לאט לאט, קח לך את הזמן, תנשום עמוק. תיכף סידוני יבוא עם תרגילי היוגה שלו - אני יכול רק להמליץ הוא אלוף בהרפיה
אני ממש גאה בך על האומץ והכוח שמצאת בתוכך לכתוב את ההודעה, אני מקווה ששבירת "קיר הקרח"
נשבר זה עתה, ואני מזמין אותך להירשם באופן רישמי בתפוז ולהצטרף למשפחה. אז גם איש אקדמיה
וגם איש ביטחוני
...המממ... יאמי
יש לך אקדח
הוא טעון
מה הגודל
- מי אמר שבלונדיניות לא יודעות לשאול שאלות - שיקום המנ..ק
ועכשיו לחלק המרכזי של הארוע
אין ספק שזרקת לאוויר הרבה דברים מאוד משמעותיים הקשורים לחייך. בא לספר לנו מתי יצאת מהארון, היית נשוי עד אז
למה רק בגיל 34 בחרת לצאת מהארון, ואיך הייתה החוויה. זוגיות של שלוש שנים זה בהחלט חתיכת פרק זמן הייתי אומר, מה לבן זוג שלך חסר בזוגיות שלכם
אמרת שאתה מבין אותו, במה
האם גם לך היה רצון שזה יסתיים
מהם הדברים שלך הפריעו (אם היו כאלה) בזוגיות. וכיצד אתה מתמודד עם זה שאתם גרים ביחד, איך אפשר לא לחשוב על זה. נשמע שזו חתיכת התמודדות לא פשוטה בכלל. לגביי האוכל, אני רואה שאתה בקיא בכישרונות המסתובבים כאן בפורום
במקרוגל
אתה נורמלי
בופיקקקקקקקקקקקקקקקקק
- היא תיכף תבוא ותתן לך עצות מועילות
ולגבי הבריחה מהארץ, בוא נאמר את זה ככה הכי פשוט שיש
לאן שלא תברח אני אתפוס אותך, תשאל את פורטי ואת משוטט בדרכים הם מכירים אותי
. ידידי איזה כייף שהצטרפת אלינו קח לך את זהמן, תכתוב מדיי פעם אפילו קצת ולאט לאט אתה תראה שאתה תפתח (תרגעו כולם
)
מאחל לך שבת נפלאה וקסומה יוסף.

בופיק

New member
אנחנו בטוח נחזיק מעמד איתך....

אין סיבה שלא נחזיק מעמד.... גם אני אוהבת להוציא אנרגיות בעזרת ספורט .. זה אחלה של דבר...תרופיה מצויינת לגוף ולנפש... מה הציפיות שלך ממערכת יחסים? אתה לא חייב לענות.. סתם מסקרן אותי כי על זה נפלה גם מערכת יחסים שלי.. הציניות היא משהו שמגן עליך, וזה בסדר זה לגיטימי, אבל לפעמיים צריך לדעת מתי להוריד אותה... לך נוח איתה? נוח לך עם הציניות? אני מאחלת לך שתעבור ימים יותר טובים... חיבוק ענק ממני... בופיק

sidoni

New member
הי אורחלרגע

אז ככה לפי דברי חכמים רק קיום מגע מיני הומוסקסואלי יוצר רעידות אדמה כך ש"שלח " זה בסדר בנתים עד להפסק הלכה חדש... בנתיים אני שמח שהצטרפת...אנחנו ביחד . ואגב גם דירת שלושה חדרים תוכל להפוד ל 2 דירות... ברוך הבא ...וברוכים כל הנמצאים ...אנשים טובים באמת. ואל תשכח " שלח " לא גורם לרעידות אדמה ...

נשוי? חס וחלילה

ממש לא הייתי נשוי. גם בתקופות שהייתי עמוק בתוך המגירה העמוקה בארון לא חשבתי להתחתן. יש לי בעיה עם חתונות באופן עקרוני ולמען האמת יש לי גם בעיה עם ילדים קטנים... אבל הריחוק (ולא רק הפיזי) מהמשפחה והעבודה אפשרו לי להמשיך לחיות בארון. כשעברתי לגור עם הבן זוג זה הפך להיות קצת יותר בעייתי, ואז בהדרגה באה היציאה. בהתחלה מול האחות, ולאחר מכן בסיועה האדיב מול ההורים, שקיבלו את זה דווקא אחלה. לא שציפיתי שהתגובה תהיה קשה מדי, אבל בכל זאת. אח"כ באה היציאה גם מול ידידים/ות בעבודה (שכנראה לא הפתיעה יותר מדי, כי בכל זאת בן 34 שלא נראה מפחיד מדי וללא תסבוכים קיצוניים ניכרים לעין שנשאר רווק...). לא נתקלתי בשום בעיה, בעיקר מאחר שבמסגרת שבה אני עובד להיות גיי זה לא נדיר במיוחד, ואני לא אפרט מעבר לכך... לא קל להמשיך לחיות עם האקס, אבל מתרגלים. אף אחד מאיתנו לא חושב לפחות בשלב הזה להתחיל במערכת יחסים חדשה, כך שכרגע לפחות אין עם זה בעיה מיוחדת. וכפי שראיתם - הצלחתי להשלים את הרישום (מסתבר שלא מספיק להירשם אלא צריך גם להיכנס למערכת...) אגב, רק שלא תדאגו, זה לא שהתמכרתי כבר לכתוב כאן (כאזהרתו של איתיוש). פשוט בסופ"שים אני משתדל להיות קצת יותר פנוי, למרות שאני עובד גם מהבית. מבטיח לא להיות נודניק במהלך ימי העבודה היותר עמוסים...

בופיק

New member
איך לא שמתי לב קודם? מיקרוגל?

נו באמת... לפחות תגיד לי שיש לך את המיקורגל עם האפשרות לגריל ואפיה .... יש
עזוב רגע בריאות, קרינה וכו... האוכל יוצא תמיד רטוב כזה ... לא טעים
אין כמו אוכל שמבושל מקום, טרי כזה ללא טעם של כימיקלים:) ואתה יודע מה? אפילו אם אתה לוקח אוכל מאמא, חבר\ה מבשלים לך ונשאר לכל השבוע, תחם בטוסט אובן\תנור לפחות זה יוצא קריספי והרבה יותר כיף וטעים לאכול את זה... אז נכון שזה לוקח יותר זמן מכמות הזמן של המיקורגל, אבל זה הרבה יותר טעים והרבה יותר שווה... צריך מתכונים פשוטים
כאלה שרק חותכים הכל, מערבבים הכל עם הכול, שמים בתנור וזהו
איזה אורז בסיר
רק תגיד נעזור לך:) http://news.walla.co.il/?w=//392220 הנה פה יש כתבתה על מקרוגל שאולי יכולה לעזור... יאללה ידידי היקר... סתם זרמתי עם הרעיונות של המנהלת... אוהבת אותך גם עם מיקורוגל... שבוע מקסים ללא דאגות שלך בופיק

tomeriko t

New member
מספרי ברזל להתפקד!!!

מכיוון שאני לא כזה ותיק בפורום הזה מעניין אותי לדעת מי האנשים הקבועים שמבקרים ופעילים כאן. אבקש ממכם שם, גיל, מהיכן בארץ, ואם בא לכם טיפה להרחיב על עניינים כמו עיסוק בחיים וכד' אני אשמח, כדי שאכיר את הנוכחים כאן טיפה יותר לעומק... :) אז אני אתחיל: 1. אני תומר בן 26 מאשדוד, סטודנט לפסיכולוגיה משאבי אנוש ותקשורת ועובד בחברת בזק. נעים מאוד:)

שלום אורח לרגע. שמח לראות אותך ביננו

מה שהפליא אותי , זו העובדה שהאתה מחוץ לארון במשפחה הקרובה וגם קצת בעבודה, אבל בכל זאת חששת כל כך לכתוב כאן. אבל כל אחד והמעצורים שלו...גם לי יש
באשר למגורים עם האקס, ווידוי קטן: אני כבר 30 שנה עם בנזוגי, ולפעמים אני מרגיש כאילו אני גר עם אקס...

sidoni

New member
מצטרף למשפט האחרון של פורטי...........

כמובן עם המון אהבה וכבוד לבן הזוג שלי.

אני מניח שהוותיקים שביננו יבינו אותך וגם אותי

סידוני, גם אני אוהב את בן זוגי, מכבד אותו, רוצה את טובתו. אבל קיימת שחיקה במשך השנים. ההתרגשות כבר עם מנגינה אחרת, ההתלהבות כבר בגוון שונה.

sidoni

New member
איתך פורטי .......

זו זוגיות נטו אין במצבים הללו הורות ועוד אלמנטים נוספים אחרים שמאפינים זוגות עם ילדים...גאה בכם על הדרך , אגב היתה משנה היום משהוא ?

הייתי משנה, אבל אין לי אומץ.

אחרי כך כך הרבה שנים ההרגל משתלט עליך. אבל אף פעם אי אפשר לדעת... תמיד יש הפתעות בחיים

yosef 30

New member
היי תומריקו - ../images/Emo140.gif

סחטן על היוזמה ידידי
שם:יוסף. במקור : מחיפה - 3 שנים גר בתל אביב. רווק - מקווה שלא לאורך זמן
. עצמאי בתחום הרפואה משלימה - הילינג, מאסטר רייקי, מעסה מוסמך בעיסוי שוודי (זה הזמן להזמין את עצמכם ), יועץ פאנג שוואי, מטפל בשחזור גלגולים קודמים, אבחון בצבע וקריסטלים. מלמד במכללה לרפואה משלימה רייקי ומדיטציה ומודעות. ויש לי קליניקה פרטית. סטודנט שנה ג' להנחיית קבוצות להורות (עם התמקדות בגיל ההתבגרות) במכון אדלר -הרצליה. הבא בתור
יוסף.

למעלה