חוויות מייאשות הן מצמיחות מאוד.
שבת שלום ונפלאה אורח של רגע. איזה מזל שבעלת הבית מרוקאית
- נראה לך שזה יהיה לרגע
שב תאכל משהו, יש דגים חריפים
, יש עוף עם אפונה, יש עוגת גבינה
שוכבת לה לבדה במקרר בתל אביב
. אורח ייקר, אני כלכך מבין את השוק של עצמך שאתה בכלל כותב. לפעמיים זה לא משנה שזה ווירטואלי, זה עדיין, מפחיד, מי ייקרא, מי יבין שזה אני, אולי מישהושאני מכיר ואני לא רוצה שיידע גם קורא בפורום או בכל מקום אחר. זה בהחלט מלחיץ במיוחד אם אתה עדיין נמצא חזק "במנטליות ארוניסטית". אז לאט לאט, קח לך את הזמן, תנשום עמוק. תיכף סידוני יבוא עם תרגילי היוגה שלו - אני יכול רק להמליץ הוא אלוף בהרפיה
אני ממש גאה בך על האומץ והכוח שמצאת בתוכך לכתוב את ההודעה, אני מקווה ששבירת "קיר הקרח"
נשבר זה עתה, ואני מזמין אותך להירשם באופן רישמי בתפוז ולהצטרף למשפחה. אז גם איש אקדמיה
וגם איש ביטחוני
...המממ... יאמי
יש לך אקדח
הוא טעון
מה הגודל
- מי אמר שבלונדיניות לא יודעות לשאול שאלות - שיקום המנ..ק
ועכשיו לחלק המרכזי של הארוע
אין ספק שזרקת לאוויר הרבה דברים מאוד משמעותיים הקשורים לחייך. בא לספר לנו מתי יצאת מהארון, היית נשוי עד אז
למה רק בגיל 34 בחרת לצאת מהארון, ואיך הייתה החוויה. זוגיות של שלוש שנים זה בהחלט חתיכת פרק זמן הייתי אומר, מה לבן זוג שלך חסר בזוגיות שלכם
אמרת שאתה מבין אותו, במה
האם גם לך היה רצון שזה יסתיים
מהם הדברים שלך הפריעו (אם היו כאלה) בזוגיות. וכיצד אתה מתמודד עם זה שאתם גרים ביחד, איך אפשר לא לחשוב על זה. נשמע שזו חתיכת התמודדות לא פשוטה בכלל. לגביי האוכל, אני רואה שאתה בקיא בכישרונות המסתובבים כאן בפורום
במקרוגל
אתה נורמלי
בופיקקקקקקקקקקקקקקקקק
- היא תיכף תבוא ותתן לך עצות מועילות
ולגבי הבריחה מהארץ, בוא נאמר את זה ככה הכי פשוט שיש
לאן שלא תברח אני אתפוס אותך, תשאל את פורטי ואת משוטט בדרכים הם מכירים אותי
. ידידי איזה כייף שהצטרפת אלינו קח לך את זהמן, תכתוב מדיי פעם אפילו קצת ולאט לאט אתה תראה שאתה תפתח (תרגעו כולם
)
מאחל לך שבת נפלאה וקסומה יוסף.