מספיק לי להיות בתחתית.

מספיק לי להיות בתחתית.

די! לא רוצה יותר! אתם לא מבינים? נימאס לי אף פעם לא להצליח! ובגלל זה אני לא נהנת לאחרונה, אני שונאת את זה! שונאת לא להצליח, להיות "לא טובה". רוצה להנות! והרי בגלל זה התחלתי עם הרכיבה! לא רוצה להתמודד, נימאס להתמודד! כי לאחרונה אני פשוט לא מצליחה. ואל תשאלו למה אני בוכה... אני לעולם לא אצליח לענות... הרי אני לא רוצה לוותר!!! לא רוצה!!! רוצה להצליח אחרי המאמץ! אבל אני מאלצת את עצמי לוותר. גאד... אני כזאת טיפשה! אני רוצה חופש! חופש... לא מהרכיבה- מההתמודדות. ולא, הקפיצות לא משמחות אותי, כי גם לקפוץ אני לא יודעת טוב... נימאס לי לא להצליח! אני רוצה להנות מהרכיבה שלי, לא כל פעם לצאת מאוכזבת "היום- לא הצלחתי". וזה גם מה שהיה לי עם הסוסה הזאת- קווין! שכל פעם שרכבתי עליה פשוט בכיתי- בכיתי על שלא הצלחתי, על שזה לא נהיה בגללי. ומצד שני, נורא שמחתי כשכן הצלחתי... ואני בצומת עכשיו, לסבול ואז לשמוח מאוד? או לשמוח רגיל מבלי לסבול בכלל? לא להצליח, אבל להנות?

ה מוזה

New member
פיצו'ש ......

את יודעת יש מין זן כזה של אנשים קוראים להם "מבוגרים" שעושים דברים ..בהתחלה כי אוהבים את מה שעושים ולאט לאט נכנסים למירוץ מטורף שבו הם בכלל שוכחים את הסיבה שבגללה הם עושים את מה שעושים . והם כבר לא נהנים מקפיצות או דהירה או הליכה קלילה .. ההצלחה הכי גדולה בעולם היא לעשות מאהבה ולאהוב את מה שעושים .. אז את יכולה לבחור ..לסבול כי לא "הצלחת " לפי מה שהוגדר על ידי אחרים כהצלחה ... או לשמוח ולהיות מאושרת שאת פשוט מוצלחת ומצליחה לעשות מאהבה ,לרכב מאהבת הרכיבה אז גם הנפילות האלו על הטוסיק
מתקבלות באהבה ולא כל נפילה היא כשלון - להיפך כל נפילה היא דרך להצלחה והנה כן הצלחת בסופו של דבר עם קווין זה בסדר , כולם בשלב זה או אחר רוצים קצת מנוחה מהתמודדות .. הכי חשוב שתזכרי לך תמיד מהי הסיבה שבגללה בכלל התחלת לרכב על סוסים .. כי את אוהבת את זה חוץ מזה בשבילנו את תמיד דוז פואה

../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

הלוואי והיו לי נפילות ככה אולי הייתי יכולה לצחוק על משהו...
נפלתי רק 3 פעמים. ואני נורא מתגאה שבחיים לא עפתי מסוס...
נפלתי עקב דברים טפשיים כגון ענפים- הלם מפונים שרצים מהר- וגדרות
.
תודה מוזה... גרמת לי לחייך. אני נורא אוהבת לרכב על סוסים, אני אוהבת סוסים אני אוהבת הכל! אבל, העלו לי קצת את הרף, ופתאום- הכל השתנה, פתאום אני צריכה לעשות "טוב". וזה למה אני לוקחת הפסקה, רוצה לעשות דברים כיפיים כמו לרכב בלי אוכף, לרכב על פוניות שאני חולה עליהן- ניקי\ נטשה\ טו סטרייפס וכו.... בתמונה- ניקוש'! תודה מוז

לפעמים...

יש רגעים בחיים שצריך שניה לעצור ולנשום , להריח את האויר ולהנות ממה שאת עושה . מרוב שיש לנו כ"כ הרבה דברים בחיים אנחנו לא נהנים באמת ממה שאנחנו אוהבים .. פיצו'ש קחי לך פסק זמן , אל תרדפי אחרי ההצלחה אם את טובה באמת , ואם את באמת רוצה להצליח ולהיות הכי הכי רק הזמן יעשה את שלו . אך אחד לא קם ביום , כל אחד בונה את עצמו לאט לאט ולפעמים בדרך לבניה נופלים וקמים .. פיצי מה שלא הורג מחשל .. קחי לך את הזמן בינתיים תהני ממה שאת אוהבת , אל תרימי ידיים את עוד תחזרי לשם כדי "לנצח" את כולם ..
... תהני ילדה ... ( אגב, הנוף שם בחווה מהמם ...)

../images/Emo13.gif תודה אור ירח מקסימה!!!

מזל טוב לי עשיתי פירס חדש בשם היהודון

למעלה