מספיק זה מספיק?

YoungFlattop

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אחרי שרואים פרק אחד של אחת התכניות האלו מחו"ל מבינים שהתכניות שלנו בארץ הן פחות טובות...

DarkestQueen

New member
../images/Emo207.gif שאלה קטנה- קוגרית

אני יודעת שסיימון קרא לקארה קוגרית כבר בשבוע שעבר. בעקרון לפי התרגום המילולי של המילה אני יודעת שקוגר זה פומה. השאלה שלי היא מה כל כך העליב את קארה בזה ולמה ביס החליטו לא לתרגם ולכתוב "קוגרית" האם יש למילה עוד משמעות מלבד פומה? או שאולי אני סתם רואה דברים שלא שם.

LeAnnDylan

Well-known member
קוגר זה כינוי גנאי לאישה מבוגרת שרודפת אחרי

גברים צעירים.

LeAnnDylan

Well-known member
חידוד- בגברים צעירים הכוונה לנערים בעצם

"גילאים לא ראויים" לדוגמא אישה בשנות ה-40 לחייה שיוצאת עם ילד בן 17

Guncrazy

New member
דווקא התשובה הראשונה שלך יותר מדויקת

גברים צעירים יותר מדויק מנערים. אומנם אם מישהי בת 40 תתחיל עם ילד בן 17 יש שיקראו לה "קוגר" אבל בגדול זה יותר בעילת קטין
השם קוגר מגיע מהחיה בעצם בגלל זה מעבר לזה שהבחורה יוצאת עם גברים צעירים ממנה זה יותר מתייחס ל"טרף" ולפעולת ה"צייד" מאשר לגבר. אישה מבוגרת שיוצאת למועדונים של נערים בקולג' לדוגמא, כשהמטרה שלה היא למצוא לה פרטנר צעיר יותר זאת דוגמה טובה לקוגר. בהתחשב בהפרש הגילאים בין קארה (בקושי 40) לבן קייסי (כמעט 30) לא הייתי מכנה אותה קוגר, זה גם לא כל כך תואם להגדרה של הביטוי אבל זה בהחלט משעשע.

LeAnnDylan

Well-known member
אהבתי איך שצימצמת את הפרש בניהם../images/Emo6.gif

קארה באמת נושקת ל-40 אבל לקייסי יש עוד 3 שנים עד גיל 30
בכל זאת 13 שנים זה הרבה וזה יכול להיחשב ל"קוגר" מצידה במקרים דומים אבל עצם העובדה שהוא בן 27 מוציא אותו מהמרוץ אז אני מניחה שאת קצת צודקת
על כל מקרה "קוגר" מתייחס לפעולת הרדיפה זה נכון, אבל כיוון שזה כינוי גנאי ולאו דווקא מונח משפטי הגברים כן יכולים להיות נערים בגילאי 16-17

Mikey Weiss

New member
זה לא כינוי גנאי, זה סתם כינוי ../images/Emo13.gif

לאישה באיזור גיל 40 שיוצאת עם גבר שצעיר ממנה בהרבה. זה בדרך כלל יוצא משהו באיזור גיל 40 פלוס וגבר בשנות העשרים המוקדמות.

LeAnnDylan

Well-known member
וול זה גם לא כינוי חיבה

וכיוון שזה סוג של מעליב להגיד על מישהי שהיא "טורפת" או "צדה" גברים צעירים הייתי אומרת שזה סוג של כינוי גנאי.

LeAnnDylan

Well-known member
פייר אינף../images/Emo140.gif אייל טייק יורז../images/Emo13.gif

Mikey Weiss

New member
לא.../images/Emo13.gif

אנשים מוכשרים אף פעם לא נמאסים עליי. כשיש עונות שבהן הכשרון הוא לא ברמה הכי גבוהה או אין מישהו שמעניין אותי, אז אני אצפה פחות / לא אצפה, אבל בכללי אין לי שום בעיה עם תכניות ריאליטי שמראות כשרון של אנשים.

התשובה לשאלה הראשונה היא "כן".

לשאלה השניה - לא. פשוט כי זה עניין נורא אינדבידואלי. אני לא כל כך מבין מה הרעיון שמאחורי ההודעה הזאת. אם הרעיון שבהודעה הזאת היא לעשות סקר בין גולשי הפורום ולשמוע דעות שונות, אני לגמרי בעד זה. אבל מהניסוח של ההודעה הזאת ושאר ההודעות שכתבת בשרשור הזה אני קצת מבין ממנה שאתה מחפש לראות מה דעת הרוב, או לצאת עם איזושהי מסקנה של "כן, נמאס, צריך להוריד כבר את כל התוכניות האלה", אולי כי ככה אתה חושב. אולי כי אתה מזלזל בז'אנר. לא יודע. ואולי אתה בכלל רוצה לשמוע את הדעות על כל התוכניות כדי לפתח פורמט משלך ולעשות מיליונים ברחבי העולם

jess r

New member
השאלה היא

למה בדיוק את\ה מתכוון\ת? לריאלטי? כי בדיוק היום היה לי דיון ארוך על ה"אח הגדול" עם חברים שלי ואני הייתי בצד שמגן על התוכנית ועל הריאלטי בכללי (מייקי - הנה שירשור האח הגדול שכל כך לא רצית שיפתח
). או לתחרות השירה עצמה? כי זה נכון שהיא חוזרת על עצמה, שהשירים חוזרים על עצמם ושבתכלס כבר אין כל כך כוכבים למצוא (אבל זה בעיה בכללי בשנים האחרונות, אף אומן לא זה מלהיב, לפחות לא אותי) - אבל היא מבדרת לכמה שעות בשבוע שהיא משודרת וזה העיקר. לא?

לא משנה

הגעתי למסקנה - שוב! - שבפורום או בכל מקום וירטאולי איפה שקל לרדת על מישהוא בהודעות - עדיף לא להגיד את דעתך המלאה, ולכן: וואי! איזה כיף! עונה חדשה של רוקדים עם כוכבים, אמריקיין אידולס, כוכב נולד, והאח הגדול! עוד!עוד!איזה כיףףףףףף ישששששששששששששששששששששששששששש

jess r

New member
אבל לא ירדתי עליך

והבעיה בהודעה שפתחת היא שמשתמע ממנה סוג של זילזול בצופי הריאלטי, וכיוון שפתחת אותה בפורום של צופי ריאלטי... התגובות היו בהתאם
אולי לא התכוונת שזה ישמע ככה אבל ככה זה נשמע.

זה ממש לא בזלזול

זה רק שלדעתי מספיק זה מספיק, זה כבר מספיק לעניין אותי אבל טוב לא משנה

למעלה