מספיק זה מספיק?

מספיק זה מספיק?

לא נמאס קצת מכל ה AMERICAN IDOLS כוכב נולד נולד לרקוד רוקדים עם כוכבים BRITANS GOT TALENT X FACTOR וכל מה שבסגנון?... תגידו את האמת

lorenzo35

New member
איך אתה משווה יצירת אומנות , לחובבנות לשמה ?

אמריקן איידול זו יצירת אומנות , התוכניות האחרות שכתבת ברשימה הם כולם מבוימות , על משקל "ריאלטי" , חובבניות , לא כל כך מוכרות , וגם פונות לסקטור או ציבור מאוד צעיר [יסודי- תיכון] אמריקן איידול זו התכנית הגדולה בהיסטוריה ובתבל , מישור קיום אחר , ספירה אחרת אם תרצה , לתוכניות שציינת . שמיים וארץ- אור וחושך - עצום פיצפון ענית לך ?

LeAnnDylan

Well-known member
לא כי למען האמת אני לא רואה אף אחת מהתוכניות

שציינת חוץ מאיידול. איידול זאת התוכנית ראילטי היחידה שאני צופה בה ולא נמאס לי כי תמיד יש להם במה לחדש מבחינת מתמודדים ואם במשך 9 עונות כל שנה אני מצליחה למצוא לי פייבוריטים שלא מתחוורים בהשוואה לשנים קודמות- איידול עשתה את שלה

../images/Emo207.gifבתוכנית התוצאות של שבוע הבא ../images/Emo58.gif

יופיעו סקוט ומאט עם השיר שחתכו להם בגמר:) כנראה החליטו לפצות אותם על שנה שעברה

SHTRUDIDI

New member
אבל למה?../images/Emo58.gif

זה תזמון קצת הזוי להיזכר באיזה דואט נשכח ממאי שנה שעברה, לא? שיהיה. אני בטוחה שיהיה נחמד לשמוע את מאט שר, כמו תמיד.
על העדכון

Mikey Weiss

New member
רציתי להגיד שזה קצת עצוב ../images/Emo58.gif

שהם לא עשו כלום מאז אז הדבר היחיד שיש להם להופיע זה משהו שהם שלפו מתהום הנשייה של העונה שעברה.

jess r

New member
אני דווקא ממש שמחה |בפוילר|

שסקוט הניח את עניין המוזיקה בצד. אגב אני ממש מקווה שזה "פיאנו מן" של בילי ג'ואל.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

האמת שלמיטב הבנתי הוא מוציא אלבום החודש.

לא ../images/Emo3.gif

אני מכורה לאיידול ולכל השאר. חוץ מכוכב נולד לרקוד וכל זה
אצלינו זה שונה מחו"ל- פה זה סתם, ושם זה מדהים. גם אמריקן איידול, אקספקטור, ובריטנס גוט טאלנט זה תוכניות מדהימות, וגם מצחיקות

jess r

New member
פה זה סתם, שם זה מדהים ../images/Emo6.gif

ציטוט השבוע שלי
אני אשתמש בזה בשביל דיוניים עתידיים כל כוכבד נולד VS אמריקן איידול

למעלה