אז זה משהו אחר, ואני יכולה להגיד לך שלפחות
לגביי, אני מתה על הדברים האלו, וחוץ מלעקוב אחרי אמריקן איידול ואקס פקטור בריטניה, השנה, למשל, עקבתי גם אחרי אקס פקטור יוון, אקס פקטור נורבגיה, אקס פקטור צרפת, כוכב נולד שלנו, וחלקים נבחרים מכל מיני תכניות, ואתמול התיישבתי מול המחשב לראות את האודישנים של איידול יוון, וכשתגיע העונה החדשה של סטאר אקדמי בצרפת או בספרד, מתי שזה לא יהיה, אני אתיישב לראות גם את זה. ועוד איזה שעה אני אלך לראות את הקדם אירוויזיון של קרואטיה, ובשבוע שעבר ראיתי את הקדם של ספרד ושל עוד כמה מדינות אם כי אני כבר לא זוכרת מי ובשבוע הבא אני אראה את הקדם אירוויזיון שלנו ואת הקדם אירוויזיון של יוון. אני אוהבת תחרויות שאנשים שרים בהן, מה אני אעשה. ממש אוהבת, ולא נמאס לי. זווית הראייה שלי השתנתה אחרי שראיתי כל כך הרבה מהן? בטח. יותר קשה לי להתלהב ממועמדים כאלו ואחרים? ברור. אני צופה הרבה פחות באדיקות ושעות השידור של התכניות כבר לא קדושות? כמעט תמיד, חוץ מכשיש איזו עונה שאני ממש מתחברת אליה (בשנים האחרונות זה היה רק אמריקן איידול 7 והעונה האחרונה של האקס פקטור היווני). בכללי, נכנסת לפורום של אנשים שצופים *כרגע* באמריקן איידול, ככה שהנחת העבודה הבסיסית היא שלא מיצינו את זה.