מסע

saharur

New member
מסע

בין הים וההר נלחם בטיפות העצבות הרובצות אל פתחי בלשון חרוצה ולחשוש מהדהד נועצות אל בבשרי את אותן השתיקות שלמדתי לתחום ולכלוא בעבר ועתה מקיזות את דמיי האפשר והלא רק שומר בקופסא אטומה את כאב האתמול ותקוות המחר משאיר בידי את רחשו החודר של שעון ההווה להחיות את נפשי הצרובה ממסע במדבר אהבה.

טאKילה

New member
רוח עצב

בין עמקים והרים שמים אדומים ברוח עצב דרך מפותל עקוב מדם מול ים סוער מדי נפץ מהדהד רגע מתפורר ושתיקה עוטפת נפש פצועה.

גדעון היחידי

New member
מנהל
לא סהרורי אין זה כלל סהרורי , לכתוב לעת הזאת "נחמו נחמו עמי" על הגדר שפעם נקראה טובה מוטלות גופותייהם של אחי גיבורי התהילה. העיין בוכה הלב קורא נקם והדם, הדם עדיין חם.

המסע שלי.

המסע שלי מתחיל, בצעד בודד אחד. המסע שלי מתחיל, בלב פועם אחד. המסע שלי אל עצמי, ומחוצה לי. כאב האתמול תקוות המחר ורוח מפזמת לי שעוד לא מאוחר האהבה יכולה לפרוח כתמול שלשום ואין זה דמיון או חלום. המסע שלי אל עצמי, ומחוצה לי. אל עצמי, ממני ובחזרה. המסע שלי, עוד לא תם ונשלם. כל פעם מחדש, הוא מתעורר לחיים וקם. המסע שלי עוד לא הושלם.

מתבשמת

New member
כוכב ראשון ../images/Emo16.gif../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif

רוח המלבה להט שאול, דבק בחום מבלי לחדול. מחוג מסית רגע שהיה. תוחם להבה אחת בשניה. סדין המבהיק באור יקרות, מבליע בשתי ערב נרות. רטט שפתיים במשב לח. יהב נשנה כנחשול נשלח. פנינת מים בעטרה נעלמה, נספגת לעוית נטיף דממה. עורם תלולית מבט אחרון. לקצה רקיע כוכב ראשון*.

שמים1

New member
תרמיל רגשותיי ../images/Emo79.gif

באישוני יקפאו הדמעות הלב יחסיר פעימה להפיג את רשפי הבדידות לנצור זכרונות ליל אהבה. הסתיו יחדור לו דומם אל מעבר לקירות הרגש מבעד לעלי שלכת מזהיבים תעיק תוגה אילמת. ארזתי את תרמיל רגשותיי מקופלים בקפידה ימי קיץ תכולים חמה בישנית סמוקת לחיים שתי דמעות זוהרות כפנינים.

למעלה