מסע

THE sky angel

New member
גמאני מנצל"שת!!!

http://www7.friendtest.com/viewquiz.php?account=1morush1 כנסו לזה.. :)))

זורקה

New member
אני רוצה גם שיהיה עליי!!!!!

איך לכולכם יש? איך עושים את זה?! תלמדו אותי! אגב, נעם אני לומדת פסיכולוגיה

THE sky angel

New member
יש לי חדש כי בשני הייתה פשלה...

אז הנה הוא- כנסו ונסו את מזלכם!! :)) http://www7.friendtest.com/viewquiz.php?account=morush123 לוב יו אוווווול

חח...

אני הולכת לעשות...! יש לי אחד שעשיתי למורן דרך הטלפון ויש שם את השאלות הכי לא קשורות בעולם! אגב עשיתי את זה לפני שנה בערך ואפילו אני לא עניתי נכון על כמה שאלות...

THE sky angel

New member
../images/Emo124.gifהקשיבו../images/Emo70.gif הקשיבו../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

חג שמח
וכשר לכוווווולכם!!!!
ועכשיו... כמה נושאים על הפרק-
מי בא לפסטיבל בשקל?????? אנחנו עושים מפגש פורום?????
שאלה קטנה- מישו מכם יודע לעשות צמידים יפים..??? בברכת חג שמח והמון המון |חבל|....

kedeman

New member
כמה שאלות - כמה תשובות!

פסטיבל בשקל - אני עדיין לא בטוח אם אני מגיע אני עובד על זה ונראה שאמא ואבא יסכימו נראה לי שמפגש פורום לא ממש יהיה.. מי אני יודע וזוכר בשניה הזאת שלא מגיע? סלעית, ניצן, עדי (שקס), המממ... היו עוד שאמרו שהם לא מגיעים.. וצמידים... אני יודע להכין צמידים (בעיקר עם קשר שלמה - אני חושב שזה הקשר של הדרגות בצבא) למה את צריכה?

THE sky angel

New member
אוי באסה..!! :( חייבים לעבוד על זה!

(על מפגש הכוונה..) אממ ואני רוצה צמיידים מכל החברים... בא לך לעשות לי..?????

kedeman

New member
אפשרי!

שניהם!! ד"א בא לכם אולי לעשות מפגש פורום בחופש הגדול או מתישהו באזור הזה במשהו כמו הלונה פארק בתל אביב? ככה לא צריכה להיות ממש בעיה לאנשים להגיע כי מספיק אנשים פה גרים באזור שיש בו רכבת ויש פה מספיק אנשים שגרים במרכז הארץ שאפשר יהיה לבוא להתנחל אצלם (אני מזמין את כולם!!) אני יכול להכין לך צמיד יש אצלי גם חוט לזה הכנתי פעם צמיד לסלעית אפילו 2 ואז הגיעה העוזרת ומאז אין צמידים!!!! #%^$%%^*#^&@$%^@#%#$$%&%^*&^*!!!!

Princess 1

New member
כן תאשים את כרמלה למה לא../images/Emo8.gif

ונוח לי ב1.7 אבל הבגרות בכימיה היא ב8.7

fresh mishmesh

New member
כן, אבל הבגרות בכימיה היא לא בגרות

חשובה... ואפשר להתכונן אליה יומיים, כמו לתנ"ך (עוד לא פתחתי ספר/מחברת/דפים...
)

rinani

New member
אני יודעת להכין צמידים...

בשביל מה את צריכה ???

נראה לי...

שהיא דיברה על הצמידים של הלונה פארק? אבל יכול להיות שאני טועה בגדול, וכי גם לא הייתי במקום הזה כבר שנתיים בערך. אגב, אם את יודעת להכין צמידים וגם באה למפגש, למה שלא תכיני? אהמ אהמ רמז רמז...

למעלה