מסע

kedeman

New member
אתם מוזמנים לנסות את כוחכם גם אצלי

אם מישהו מצליח להוציא שם 100 אז אני מעריץ אותו בעיקר כי הוא יודע עלי כמעט הכל

Setherial

New member
נדמה לי שראיתי באתר שכתוב אוקטובר

...שזה יוצא גם ליד היום הולדת שלי ...

THE sky angel

New member
שכטר!! שתוק!!.. קדם- אני מאוד בעד

המפגש אבל צריך לתאם מעכשיו כי יש פעילויות בחופש והכל שיבצרו מאיתנו להגיע.. ואני מחכה לצמידים..:))))) חו"מ שכטר אל תעצבן אותי..! חכה מה יהיה לך בבית!!!!!

הממ...!

אני לא אגיד כלום לפני כולם, אבל ת"א זה הרבה יותר נוח... כן אני יודעת שהרצליה זה בול ליד, אפילו לפני כשבאים מהכיוון הצפוני, אבל... יו נואו? שכולם יענו, אני עז. בעע!

THE sky angel

New member
לי אין בעיה חוץ מבעיה אחת קטנטונת..

יש לי נטייה להסתבך.. מה שאומר שאנחנו חייבים להיפגש במקום אחד ומשם להמשיך הלאה כי אני כמעט בטוחה שאני אסתבך... :( (כן כן גם מההחלפה בבנימינה אני מפחדת!!!) אז תעדכנו אותי במה שקורה... ולי אין בעיה, איך שבא לכם כי עכשיו שיש רכבות לרמלה אני יכולה ליסוע ישירות לרמלה ולא במיליון אוטובוסים.. :)

fresh mishmesh

New member
פיינטבול זה גם יקר וגם לא תהיה לנו

אפשרות לדבר וכאלה... אגב: http://Nitzkale.friendtest.com
גם אני חברה גאה בעדר
(אולי הבוחן קצת קשה...) אפשר אולי באמת לעשות את הקטע הזה בדירה של עדי... ואז ללכת לים/בריכה וכאלה... אבל אם יש לכם רעיונות אחרים... תציעו...

שקסי

New member
מישהו ראה את הפטל שלי??

נעלם ברח לי מהיידים...לא התכוונתי אבל הוא ברח..הוא גם נשך וסרט לפני זב...כל מי שמוצא אותו מתבקש להגיד לו שאני עדי מחפשת אותו מאוד הרבה ושיחזור!!! אני מאוד עצתובה בלעדייך!!! אני לא יכולה בלעדייך!!! אני לא!!! יכולה בלעדייך!! תחזור תחזור!! בקבוק אדום ויטמיניצ' כזה חמוד עם עיניים הוא יודע לדבר הוא אומר לפעמים עדי לפעמים מים ולפעמים בלו בלו בלו זה בערך מה שהוא אומר- ואחרי ששותים ממנו הרבה אז כבר לא שותים! תמצאו אותו!! אני מתחננון קטון ומסכן!!

kedeman

New member
1.7.2002

זה תאריך עליית האתר המחודש קל לזכור לא? אז אפשר בראשון ליולי בדרך כלל יש על זה מד"צים אבל נראה לי שהשנה אין... אבל חוץ מזה.. נראה לי שזה עדיין תקופת בגרויות אז זה יכול להיות בעייתי...

אז ככה

יש רכבת בהרצליה ועד כמה שאני זוכר יש משם אוטובוס ישיר למרינה אבל ת"א בהחלט הרבה יותר נוח לכולם לי אישית יהיה יותר קל להגיע להרצליה

נ ו ם

New member
מנצל"שת

יצאתי עכשיו מהבגרות בפסיכולוגיה והיה כל כך קל!!!. יווווווו קל !!! כל כך הרבה יותר קל מהמתכונות. יש מישהי/ו בפורום שלומד פסיכו (ואינו בי"ב)??? אם כן, תגידו לי (זה ישתלם לכם, באמת).

למעלה