מסע

קודם כל אחריך יפה שלי ויאללה איזה..

מהירות כתיבה יש לך!!!! אוהבת אותך המונים תתקשרי קצת? מחר או משהו

kedeman

New member
רגע... שי חושב...

אפשר לעשות כזה דבר לדעתי הלונה פארק נפתח בצהריים מתישהו אז אפשר להפגש שם (או ברכבת - תחנת תל אביב אוניברסיטה/מרכז הירידים - זה ממש קרוב) להשאר שם עד הלילה (עד שהלונה פארק נסגר??) ומשם אפשר ללכת מי שירצה/יצטרך יחזור הביתהבדרך שבה הוא יכול מי שיוכל יבוא להתנחל במרינה של שקס :) אבל עדיין לא כולם אמרו אם הם יכולים!

kedeman

New member
מה את צוחקת???

שי כן חושב לפעמים!!!!! הממ אכן זה נושא לשרשור חדש אבל בגלל שהתחלנו לדבר על זה פה אין לנו בררה אלא להמשיך פה (אם אפשר היה הייתי מפריד את השרשורים אבל אי אפשר)

נ ו ם

New member
למה דווקא לונה פארק?

לדעתי זה לא רעיון טוב זה גם יגרום לנו די להתפזר גם לא נורא כף שם בעיני וזה גם יקר (אין לי מושג כמה אבל אני מניחה שכן).

kedeman

New member
לא נורא!

טוב למי עוד זה נוח או יותר טוב אלימינציה - כדי לדעת אם לפסול את התאריך הזה למי הוא לא נוח, למה הוא לא נוח (אם אפשר לחשוף את הסיבה כמובן ;), אם זה לא נוח בגלל בגרויות אז תנסו לומר מתי כן נוח לכם אם זה לא נוח מסיבה אחרת תשתדלו לומר אותה כדי שנוכל למצוא פתרונות..

גם לי נוח התאריך...

נועם -- זה ממש לא בעייה להגיע לת"א... הרבה יותר נוח מכל המקומות המוזרים שבד"כ מתכננים מפגשים! אהממ אהמממממ!

THE sky angel

New member
יואו פאק חשבתי שזה יהיה ככה!!!!

זה היומולדת של סבא שלי!! ואנחנו ניסע בטוח אליו והם גרים קרוב לתלאביב... אממ יש לי שאלה... באיזה שעות תעשו את זה...? כי אני מתכננת להישאר אצל סבתא אחורי זה לשבוע בערך אז אני חושבת שאני יוכל גם כמה ימים אחורי זה... הבגרות האחרונה שלי היא ב29 ל6 ככה שזה יוצא ממש מעולה!! :)))) שאלה קטנה מאחותי הקטנה- מתי יהיה פורום חניכים..?

גם אותי זה קצת הפתיע

האם אני כ"כ צפוי, או את מכירה אותי יותר ממה שחשבתי (וכנראה גם יותר ממה שאת חשבת). אבל כל הכבוד על הציון הגבוה.

למעלה