מסע פלמ"ח

Amit152

New member
6

6 יצאו מגלבוע הם חזרו 5 .. אחת שברה את היד ביום השני ..

היה ממש מעולה!

אומנם היום הראשון לא היה משהו , החניכים היו מבואסים מההליכה ואיחרנו בשעתיים לנקודת סיום (איחור אופנתי
) אבל מהיום השני הכל התחיל להשתפר והחניכים ממש נהנו (וגם המדריכים :)). סה"כ היה ממש ממש טוב , וממש נהנתי

go golan go

New member
טוב. רוצה גם

היה לי כיף, היה אחלה צוות מפקדה שבעולם, החמ"ל שלנו היה מגניב, ו... נו! היה לי כיף!!! וגם פגשנו בסוף את כל בעקבות, אז ראיתי את כל הגרעינרים של הגולן :) פנאן! וגם את יוסי שלא ראיתי אותו מאז המש"צים... לונג לונג טיים אגו.... אמממ... זהו! פלמ"ח רולז!

go golan go

New member
אה... והערבה יצאו סתומים...

סלעית- סליחה! אני אוהבת אותך, אבל הם באמת יצאו קצת אהבלים... ההסעות הביתה של בעקבות ופלמ"ח היו ביחד, ואנחנו (פלמ"ח...) היינו אחרי בעקבות. אז כדי שהערבה שגרים כל כך רחוק יוכלו לצאת כמה שיותר מוקדם הביתה, שלחנו אותם ראשונים לקיאקים, אבל הם עיקבו את עצמם, ואיכשהו יצא שאפילו אנחנו יצאנו לפניהם...

מ ו ר ע ל

New member
הם לא יצאו טמבלים זה לא באשמתם...

הם לא יצאו בגלל ששני גרעינרים שלהם שהיו באשכול החליטו להעלם ועד שהם הופיעו לקח מלא זמן והם לא יכלו לנסוע בלעדיהם... אז רק תודות לאודי ואלה הם חיכו שם מלא זמן מוכנים לתזוזה ומבואסים מה לעשות...

Amit152

New member
נכון

זה היה הקטע הכי מעצבן בעולם .. יבשו אותנו שעה בחנין האלה הזה בגלל שהערבה צריכים לנסוע יותר מוקדם הביתה ושהגענו להגושרים ראינו אותם שם ..

WillbiTe

New member
תגידי הדרת או שהיית בצוות מפקדה

או בצוות זה?? למה רמת גולן היו רק 4 חניכים...מדריך אחד..ונעמה המצחיקה

go golan go

New member
אני הייתי במפקדה.

ולמה היו רק 3 חניכים מהגולן??? אני גם שואלת את עצמי... אבל כל הכבוד ל-3 האלו....

למעלה