מסע פלמ"ח

WillbiTe

New member
מסע פלמ"ח

היה ממש טוב לא חשבתי שיהיה כזה טוב... כולם היו אחלה היה טוב אפילו החניכים לא התפנקו..ולמרות שלא הייתי בהכנה היה בסדר...ובקיצור חטיבת יפתח ופלוגת עודד שולטים!!!! אה ונגה את מסטולה! כל הכבוד לכולם!...הייתם ענקיים.

WillbiTe

New member
תקפוץץץץץץץץ

בהזדמנות זאת אני גם ישים שיר יפה אם אתה רואה רובה ובא לך לירות אם אם כל לילה מסובב פינג'אן עם בחורות אם כל כך קשה והרגליים כואבות תגיד תודה שאתה כאן (פלמ"ח)ולא בבעקבות כי זה סימן שאתה פלמ"ח בחטיבת יפתח בחטיבת יפתח סימן שאתה פלמ"ח...

Amit152

New member
אוווו

אווו נשבתי לאהוב את המסע פלמח כי אני יפתח ובעיקבות לפח ....

מ ו ר ע ל

New member
איי היה כל כך מעולה!!!

אני מודה לצוות זה שעשה ת'מחנה! היה כל כך מעולה הלכתי את כל המסלולים ועשיתי הפעלות דרך מגניבות פלוס הייתי פסח מטווח חקלאי ערבי ומה לא היה מעולה!!! חוץ מיזה שממש כאב לי ללכת וצלעתי בטירוף... יהיה בסדר הידד האח מסע פלמ"ח

S a l i t

New member
חרובי! אני שמחה לשמוע שנהנית (:)

שמרת שאלה לא תקבל שפשפת?

go golan go

New member
הא?

דיברת עלי? קודם כל, למרות שחרובי ואנוכי היינו שנינו בצוות המסע, זה לא אומר שיצא לנו להתראות ממש... וחוצמזה- אני לא ילדת שפשפות... זה שמור לקשת

מ ו ר ע ל

New member
באמת אני ואלה בערך לא התראינו...

בכל אופן היא לא הלכה את המסלולים כמוני היא לא הייתה אמורה לקבל שפשפת... אני אמנם לא קיבלתי אבל בכל זאת הלכתי כמו דביל רוב הטיול בכאבים רבים...

ה טמבל

New member
לי היתה שפשפת במדצים

לפחות קצת... יש מנהלות שעושים בהם קילומרז' מטורף, במדצים אני חושב שעברתי את ה100 קילומטר בכיף....

bobby6killer

New member
חרובי היית כלי כלי

מלך אתה

Amit152

New member
נכון..

ואלה ?? מאיפה את ?? אני גם הייתי היה פצצצצצצה ... והתכוונת לנגה עם הראסטות ?

WillbiTe

New member
אני בן לפני הכל וכן התכוונתי לנגה

מהפורום...ואני הדרכתי את מעלה יוסף(5 חניכים) מי את\ה?

Amit152

New member
אה

גם אנחנו ... דפקו אותנו חזק.. כי עשו סיבוב בחצי מהגולן ורק אנחנו בסוף...

למעלה