מסע פלמ"ח

Amit152

New member
צילמתי..

צילמתי אותך .. אבל התמונה של יצאה ברורה לא רואים את פנייך היפות ..

שמואיקה

New member
ווייייייי!!! ../images/Emo6.gif היה כ"כ כיףףף!!!

היה פשוט שולט!! כל הכבוד לכל מי שעמד מאחורי המסע המורל היה מעולה!!!!! אה, ונגה, אני מקווה שכבר ריססת את הבית גידול המדהים על הראש שלך....

ב-מ-קרה כבר ריססתי...

אבל לא נראה לי שכולן מתו.. טוף, נו, היום מחמצנים! רק נקווה ששיצר וגולן לא נדבקו ממני... חח.. בעצם זה לא מצחיק! אסור לצחוק! רוצה לשמוע משו מצחיק? היום התקשרתי לאח שלי כדי להגיד לו משו ממש ממש חשוב, ובגלל שהוא בתנועה אז אין לו קליטה בפלאפון, אז מה עשיתי? התקשרתי לתנועה. עד שהגעתי אליו.. לקח שעה!! קיצר, בסוף הוא עונה, ואני מדברת איתו, ואז הוא אומר לי שהם בדיוק דיברו עליי. מי זה הם? לא כ"כ ברור... סתם, דיברו על זה שזה נורא מצחיק שהכובע שלו נשכח באוטו של איציק, הגיע לשיצר ומשיצר הגיע אליי, ועכשף הוא בבית.. חח.. זה משעשע... נכון בובה?!

bobby6killer

New member
היה מעולה

חייב לציין את כל מי שאירגן את המסע הזה,היה מעולה! כל חלק במסע הזה היה ללא רבב(?) והכל הלך חלק ומדהים.

bobby6killer

New member
וחייב לציין

שדוגרי,חטיבת יפתח לא עשיתם מוראל בגרוש ,רק אנחנו(הראל) ונגב... ועכשיו בקריאת: אל אל אל חטיבת הראל
יוסי,נתי אזולעי המלך

WillbiTe

New member
חחחחח יא מצחיק

היינו כולם יזרעאל שזה איזה 70 ילדים וכולם עשו מוראל על מה אתה מדבר בכלל ,שמעו רק אותנו

bobby6killer

New member
חח תנסי להיזכר

הטקס שלאחר כבישת המצודה,רק אנחנו והנגב עשינו מוראל! ואנחנו היינו 63 ילדים מעמק חפר,אז מה? דוגרי לא שמעתי אותכם אף פעם ועכשיו בקריאת יו-סי יו-סי

למעלה