מסע פלמ"ח

מ ו ר ע ל

New member
אתה מזה מלכלך...

למרות שממש אהבתי את עמק חפר ולא כל כך את יזרעאל כי הם ממש הציקו לי:) בכל אופן יפתח עשו מלא מורל לפחות בטקס אני יכול להעיד כי ישבתי לידם בטקס..

bobby6killer

New member
אאו אז הנה תאוריה

כל חטיבה עשתה מוראל אבל היינו מאוד רחוקים אז שמענו רק את שלנו... סבבה?

שמואיקה

New member
../images/Emo46.gifהיי חרובי!!!!!

תתנצל עכשיו על מה שאמרת על החנכים של עמק יזרעאל
החניכים של עמק יזרעאל לא מציקים.. הם רק מפגינים אהבה בצורה מיוחדת

חחח.. זה כמו, המדריך לא נופל..

חחח... החניכים של עמק יזרעאל לא מציקים, הם רק מפגינים אהבה בצורה מיוחדת. שי - תוסיף את זה לרשימה!! חחח..

מ ו ר ע ל

New member
נו מילא...

החניכים של יזרעאל הציקו לי וזאת עובדה... והחניכים של יזרעאל ערבים כי הם לא עזרו לי ולא תפסו את הערבי חחח הכי מצחיק היה החניכים של גלבוע וגולן הם ממש כפתו אותו שם חחח

bobby6killer

New member
אם כבר דיברת על נסחפות במסע

יש לי חניך שביום הרביעי כשמתגייסים לצה"ל "מיינו" אותו לגבעתי,הוא התחיל לשאול אותי שאלות על זה,אני נשבע שהוא חשב שזה רציני... טוב החניך הזה באמת די מאוד מוזר,אני יכול לספר עליו שעות על השטויות שלו....הוא דר"א זה מהקבוצה שלי שרץ ברצינות ותפס את הערבי וכו...

bobby6killer

New member
בטח שזה היה ארד!

נראה לך אוריה? ארד ראה קטע ביוגי הו שמישהו מביא למישהו אחר אגרוף ויורד לו דם והוא מלקק תדם מהשפתיים אז שחניך נפל והיה לו דם הוא שלך יד,לקח לו מהדם ובא ללקק ואני ואלון כזה:ארררדדד!!!!!!! והבאתי לו כזאתי כאפה בראש... נשבע לכם שהיה !!!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחח הילדים של ימינו.... חחחחחחחחחחחחח איזה ילד מטורף!!

bobby6killer

New member
טוב אם כבר אני בקטע בואי שמעי עליו

1) בפעולה הראשונה הוא בא ואמר לכולם שהוא עבר למושב שלנו מחדרה בגלל שבחדרה היו ילדים סדיסטים. עכשיו חניכים שלי כיתה ז' שואלים מזה סדיסטים,והוא עונה בפשטות:"זה אדם שמשפיך שהוא רואה מישהו סובל" ואני והמדריך השני כזה:מה פתאום,לא נכון, ואז הוא אומר שהוא קרא על מישהו שזרק פצצה על רכבת וקיבל אורגזמה מזה,ואני ואלון עד היום הזה מנסים להסביר לחניכים שזה לא נכון. 2)טיול מים של החניכים,היו צריכים לדבר עם בעלה של אשתו(הורים גרושים) אז מישהי אמרה :אבא שלך בטלפון והוא,12 בלילה,שקט ומדברים בשקט והוא צועק מעיר את כולם:זה לא אבא שלי ,זה באלה של אמא שלי,מצביע עליה ואומר:הבנת.?????? ויש עוד,כמו לצעוק באמצע המסע ליד מלא קבוצות אחרות:זה קומוניזם פה,וסיפור של בדיחות גסות שילדים בכיתה ז' יבינו רק בועד 3 שנים
מה שכן,הוא גאון כזה,גאון מטורף...

מתאים לאוריה לשחק אותה רציני ולצחוק

עלייך! ארד הזה שרוט.. איך זה שאח שלו יצא כזה חמוד?? חחח אני מדמיינת אותך ואת אלון צועקים "ארררדד- לאאאא!!" מעלה בי זכרונות מכיף פעילים בבאולינג לפני שנתיים:)

bobby6killer

New member
מה מזכיר?

ארד הזה משוגע נשבע לך הוא בא אליי:"תגיד אפשר לענו את הערבים שאנחנו הורגים בצורה סדיסטית?" הוא שיותר מכך הוא כל הזמן אמר שאני מרגל ואז שהצלתי אותו מידי הערבים הוא כזה ברצינות אמר לי:"מצטער שחשבתי שאתה מרגל,תודה שהצלת את החיים שלי" נכנס חזק לקטע

לפני שנתיים (אחח הזמן עובר מהר..)

בכיף פעילים של הכפר, בבאולינג הכדור של רעות נתקע והיא התחילה ללכת על המסלול בשביל להוציא אותו אחרי כמה שניות שהיא שם בא איזה אחד ששיחק שם הוא התחיל לרוץ לכיוונה וצעק "לאאאאאאאאאא" בדרמטיות חחחחח (אני יכולה להשבע שהזמן באמת הלך לאט יותר באותו רגע) אחרי שהוא הגיע אליה (והיא נורא נבהלה ממנו) אז הוא התחיל לצעוק שזה נורא מסוכן ושאסור ושיש שם להבים מסוכנים והכל.. אח"כ הוא הרגיש שהוא היה ממש רע אז הוא נהייה נחמד ולקח אותה ל"סיבוב מאחורי המגרשים" ללמד אותה על באולינג חחח ארד מטורף.. צריך ללמד אותו עובדה או שתיים על אנושיות

bobby6killer

New member
נכון נכון

חחחחח גדול לא הבנתי מה קורה זה היה גדול הזעקות האלו:לאאאאאאאאא כמו בסרטים... הוא לקח אותה מאחורה כדי להראות לה מה היה יכול לקרות לה... ארד הוא כאלה מהגאונים שהקשר ביניהם לחיים הוא כלכך דק,עד שהם נהיים גאונים מזה... הוא בפרויקט מחוננים וזה...

Amit152

New member
חח

חחחח המפגר הזה חשב שלא ראינו אותו .. בסוף הוא גם נזכר לצאת .. נפלה לו הכפייה הוא הרים ואז אמר אלה ועכבאר ... וגם בכבישבת המצודה יזראעל עשו לערבים ששמרו שם " פיו , פיו " והם עשו להם כזה " אוסקוט אל ג'אהוד " ... ואיציק מגלבוע חיי בסרט באותו לילה...

שמואיקה

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחח

החניכים שלי באמת לא עשו כלום לערבי... הם סתם עמדו שם כמו נרות וראו איך הוא רודף אחרי חרובי... אבל זה לא בגלל שהם אוהבים ערבים, זה בגלל שהוא רדף אחרי חרובי חרובי- מה אתה חושב?! שהם באמת אוהבים ערבים?! חחחח
הם פשוט (להבדיל מהמועצות האחרות- מכירים אותך) מצאו דרך פשוטה להתנקם בך!

מ ו ר ע ל

New member
תאמיני או לא אבל החניכים של כל...

המחנה הכירו אותי רובם אמרו איי הנה הפסל...

למעלה