מסע מעופף בזמן

SomebodyElse

New member
אני חושבת שזה לא הוגן

מעבר לזה שלי אישית אין אף להקה שאני אוהבת כיום ברמה שאני אוהבת להקות של פעם - במצבנו, בארץ, באמת קשה מאוד ללכת להופעות. כ"כ מעט להקות מגיעות לפה, ולהגיע אליהן זה בעיקר בעיה כספית/לוגית - הטיסה, המלון, ההופעה עצמה.. כמה מאות דולרים. אבל במקרה הזה השאלה היא היפותטית, אז מותר לפנטז, לא? ACDC - Hells Bells

Sum41xGiRL

New member
מסעותי בעולם

בעיקר בבריטניה, גיליתי שכל הפסטיבלים\הופעות של להקות גדולות למינהן זה לא ממש כיף. אין כמו הופעה במועדון קטן. הבאר כמה מטר ממך,מוש פיט, פוגו והמון וויסקי..

UnderTown

New member
אממ

שנת 75 הולך להופעה של הראמונז, להופעות של הסקס פיסטולז כמה שנים אחר כך גל להופעות של בלאק פלאג ומיינור ת'רט.. וזהו, אני לא כזה בקיא בהופעות מהעבר

fire witch

New member
אני לא מאמינה ../images/Emo2.gif

איך יכול להיות שרק הופעות מעניינות אתכם ? להזהיר את לנון שעכשיו זה לא הזמן להסתובב בשכונה? את דווין אולמן שזה לא הזמן לסיבוב דאווין על האופנוע? לשלוח את ג'ניס והנדריקס וג'ים מוריסון וקית' מון ואנדרו ווד והלל סלובק ושנון הון וסיד ווישס למכון גמילה ? להחזיק את ג'ון בונהם שלא יחנק מהקיא של עצמו? להגיד לחברי לינרד סקינרד שזה לא הזמן לטיול בשמי מיסיסיפי ? לשלוח את קרן קרפנטר לפורום "שמנות ויפות"? ואת מאמא קס לאכלנים אנונימיים ? וגם את ג'רי גרסיה לצורך העניין ? להגיד לג'ף בקלי שזה לא רעיון טוב לשחות שיכור וגם לדניס ווילסון? לקחת לקורט את האקדח ? (או לפחות להגיד לאשתו הפוסטמה שתתחיל להסתכל מסביב לא רק על עצמה ?) להגיד לג'ון גלסקוק שיעשה משהו עם השיניים שלו ? לספר לרון מקרנן שוודקה עושה רע לכבד ? להסביר לאלביס שלמות בשירותים זה לא שוס ? להבהיר לבריאן ג'ונס שהוא ובריכות שחיה לא מסתדרים ? לתפוס את אישתו של פליקס פפלרדי ולהגיד לה שתתגרש ממנו וזהו ?

נשלח גם אותו למכון גמילה

וגם את שאנון הון :[ אנדרו ווד לצערנו יצטרך לחכות כי בלי המוות שלו כנראה לא היה לנו פרל ג'ם :X

הייתי עושה לג'ימי פייג' לאב צ'יילד

ואולי גם לרוברט, למה לא? סתם. נו כן וודסטוק, מוזיקה, בוץ, נודיזם. הייתי מצילה מוזיקאים מסויימים אומרת לKISS להתאבד אומרת לרולינג סטונס לא לעשות קאמבאקים בעתיד גורמת למוות בעריסה של ג'ניפר לופז התינוקת... ואחריי זה קופצת לביקור קטן בסוף שנות ה80 ושנות ה90 לסיאטל ;) מחקר...

fire witch

New member
עוד מעט תגידי לי שאת לא אוהבת איך

שדי סניידר שם צללית ! מה קרה לך ? קיס מאאאגניבים !!!111 אחדאחדאחד!!

fire witch

New member
איך לא עליתי על זה קודם ../images/Emo2.gif

נראה לי שאני שולחת מייל דחוף בצירוף תמונה שלה לאתר מעריצים שלהם , לראות אם הוא יודע מזה

למעלה