מסע מעופף בזמן

ita89

New member
מסע מעופף בזמן

אוקי, אתם קמים בבוקר לעוד יום לימודים מבאס בחייכם כשפלתע אתם מוצאים מכונת זמן! בזמן שאתם מסתכלים בטימטום של הבוקר על המכונה, נשמע שיר של לד זפלין ברדיו, אתם מסתכלים על הרדיו, מסתכלים על המכונה ומבינים מה נפל לרשותכם... אתם קופצים לתוך מכונת הזמן צועקים בקול גדול it's time to rock'n'roll ויוצאים למסע בשנות ה-60 ה-70. מה הייתם עושים? לאילו הופעות הייתם הולכים? לאיזה מאורעות, פסטיבלים ושאר הירקות המובחרים של אותן שנים הייתם קופצים לביקור? אני הייתי הולך לסן פרנסיסקו של סוף שנות ה-60 פוגש את ג'רי גרסייה והגרייטפול דד ומבקש שיגלגלו את הסצינה המטורפת הזאת לג'וינט שמן. הייתי הולך לוודסטוק ול filmore festival, אח"כ הייתי קופץ ללונדון נפגש עם חברי פינק פלויד למשחק כדורגל. הייתי הולך לכל ההופעות של לד זפלין בשנים 75 ו-77. הייתי הולך מכות ביחד עם הסקס פיסטולז באיזה בר מעופש בלונדון. ועוד מלא דברים שאי אפשר לתאר.

ScrewTheRat

New member
זה נשמע כמו מהסרט "ביל וטד" חחח

סתם, הייתי הולך להופעות של הדורס ו בשנות השבעים הייתי מציע לרולינג סטונס להפסיק להופע עד שנת 79 וגם הייתי הורג את ג'ון ושרה קונר כדי שהמכונות ינצחו

Just Yula

New member
הלוואי חח...

הייתי הולכת להרבה הופעות של הסקורפיונס... המון!! להופעות של דיפ פרפל.. פינק פלויד.. לד זפלין... יאאאא.. אני רוצה:/

wish i was here

New member
הייתי קופץ

לביקור בתוכנית של אד סאליבן בשנת 1964 ומגלה ביחד עם ארה"ב את הביטלס,אח"כ 1969 מגלגל מריחואנה בוודסטוק,באותה שנה גם פוגש את לד-זפלין שזה עתה החלו ליצור את הרוק הכבד,ב1972 הייתי קופץ לביקור בפומפיי לפגוש את פינק פלויד,גם כן הולך עם הסקס פיסטולז לצחוק על המלכה מול הארמון שלה,ואם היו מרשים לי להיות גם בשנות ה80 הייתי הולך טיפה לac\dc וכל זה :)

SomebodyElse

New member
החלום שלי../images/Emo99.gif

קודם כל, וודסטוק. והייתי הולכת להופעות של לד זפלין, לא יודעת איזה באופן ספציפי, אבל כמה וכמה הופעות שלהם. חוץ מזה, הייתי רוצה לראות את בלאק סאבאת', ואת the who, ואת ריינבואו. אממ, יש סיבה שבגללה זה מוגבל ל60-70? כי אם לא - אז גאנז נ' רוזס. כ"כ. הייתי רוצה לראות אותם בתקופת הפרו-אפטיט, ואז בתקופה של אפטיט, ואז בתקופה של האילוז'נס. אולי בהופעה בוומבלי. חוץ מזה הייתי הולכת לראות את נירוונה, ואת סלאש'ז סנייקפיט. ונסיים פה, למרות שאני חושבת שאם הייתה לי האפשרות לא הייתי מתאפקת והייתי מבקרת בעוד כמה הופעות
. Dio - Rainbow In The Dark

SomebodyElse

New member
The Doors!../images/Emo122.gif

לא מאמינה ששכחתי. ועכשיו פתאום אני בטוחה ששכחתי עוד כמה
. שומעת: Slash's Solo & The Godfather Theme - Guns N Roses Live In Chicago 1992

AeroTom

New member
אממ...

הולך להופעות של ה-Yardbirds בכל הרכב של הלהקה בין השנים 63-68. הופעה אחת עם קלפטון הופעה אחת עם ג'ף בק הופעה אחת עם ג'ף בק וג'ימי פייג' על הבאס הופעה אחת בזמן הלא גדול שג'ימי וג'ף ניגנו ביחד Lead Guitar בהופעות! (ממש לפני ש-בק עזב) והופעה אחת עם ג'ימי לבד כ-Lead הולך להופעה של זפלין ב-Boston Tea Party ב-1969 שסטיבן טיילר היה נוכח בה...ועוד מליון הופעות שלהם, כל מה שייצא. הולך ב-6 לנובמבר ל-Nipmuc Regional High School לראות את ההופעה הראשונה של אירוסמית'. הולך ל-1969 ל-Barn ליד אגם סונאפי לראות את ההופעה של ה-Jam Band שגם שם צפה סטיבן טאלאריקו הצעיר וממש שם התחילה אירוסמית' להיווצר... הולך גם לראות אותם בהופעה בדטרויט ב-1974 ב-7 לאפריל ועוד ועוד הופעות בשנות ה-70. הולך ל-Woodstock כמובן... ולעוד המון הופעות של: The Doors Jimi Hendrix ועוד ועוד ועוד... כל ה-60 וה-70 זה יותר מדי. זה כמו שילד קטן ייכנס ל-Toys R Us ויגידו לו שהוא יכול לצאת משם עם כל מה שהוא רוצה. יותר מדי דברים עולים לראש. איפה דוק בראון איפה??

Manic Subsidal

New member
הייתי נוסע לוודסטוק

אבל בשביל הסמים והסקס.... חלילה לא בשביל המוסיקה.

Sum41xGiRL

New member
*מניח את מקלות התיפוף*

אמ, אני מניח שבסנוף שנות ה-80 הייתי הולך להופעות של ה-MUMMIES ובשנת 75 הייתי רואה הופעה אגדית של הראמונז

ketas

New member
לא אכפת לי איזה שנה

אבל הופעה כלשהי של קווין....רצוי בשנות ה70

The Miller

New member
אבל

כל הקטע הזה של הייתי הולך לכל ההופעות של לד זפלין אז זה שטויות כי יש הרבה אנשים שהיו אומרים את זה ושאוהבים להקות גם היום....אז למה לא ללכת היום לכל ההופעות של להקה שאתה אוהב? למה לחכות שלושים שנה ולהגיד...הייתי הולך לכל ההופעות? כי עובדה שהיו גם הרבה אנשים באותו זמן שאהבו את לד זפלין ולא הלכו לכל ההופעות שלהם וגם שהם כן הלכו הם לא התייחסו לזה כל כך ברצינות.

yotamn9

New member
אמממ

אם אני מבין מה שאתה אומר... רוב האנשים פה לא כ"כ חיו בתקופה ההיא. אז מה הם יגידו? "נולדתי ב-85', אבל איזה אידוט אני שלא הלכתי להופעה של לד זפלין ב-75'"? והתשובה שלי: אני גם כמו כולם הייתי הולך ללד זפלין, הדורס, הנדריקס, המי, פינק פלויד, קווין, רולינג סטונס וסנטנה. הייתי הולך גם בסוף שנות השמונים למטאליקה וגאנס אן רוזס.

למעלה