מסע כומתה

מקטובי

New member
מסע כומתה

מסע כומתה של הבן שלי מתחיל ביון ראשון 9.10.05 ויסתיים בטקס ביום 10.10.05 בגבעת התחמושת . עדיין לא ידוע באיזה שעה יתחיל הטקס אני מקווה שיהיה מספיק מקום לכולם אני מאוד מתרגשת ומצד שני תכלס נגמר החלק של המשחק ומתחיל החלק הכי הכי אמיתי של הפחד בשבילי כמובן ולא יודעת איך אני אתמודד עם זה

../images/Emo24.gif קחי לך עוד קצת זמן

נדמה לי שיש לו קודם אימון מתקדם, לא? אם כן יש לך עוד קצת זמן לישון בשקט. את הלילות הלבנים כולנו עוברים יחדיו. אז בלילה כזה (אם יהיו לך) התחברי לפורום ובטח תמצאי כאן מישהו. שיהיה לבן מסע קל והמשך שירות נעים, והכי חשוב שישמור על עצמו. אמא לשני קרביים

מקטובי

New member
אימון מתקדם

המסע בעצם מסיים את האימון המתקדם ומשם הם עולים ישר לקו לגבול הצפון אני תקווה שהכל יעבור בשלום תודההההה על העידוד

י רדן

New member
מקטובי, מאחלת לבנך הצלחה רבה

ואנו נחזיק לך אצבעות לעבור את הימים שהוא בקו..

מקטובי

New member
זמן פנוי

ממה שהבנתי שבקו קצת יותר מסוכן אבל הרבה יותר "קל" וכבר חשבתי על דרכים להעביר את הזמן בסבבה אשמח לקבל רעיונות

עיצה מניסיון בקו הזה

בני היה שם 4 חודשים.יש הרבה שעות"מתות".קניתי לו מישחק של מטרה עם חיצים בהתחלה הוא לא רצה לקחת (טען שזה ילדותי)- אחר כך דיווח בטלפון שהם עורכים תחרויות בקליעה למטרה .. ושאני אתקשר אחר כך(רמז דק שאני מפריעה).שבת אחת כשלא היה בבסיס באו 2 קצינים לחדרו(בבסיס) ורצו לקחת את זה לעצמם - החיילים שנישארו בחדר הגנו על המישחק הזה "בחירוף נפש".בסוף הקו שאלתי אותו: "למה לא הבאת חזרה את המישחק?" הוא אמר שיש בו באמצע חור ענקי בגלל ששיחקו בו המון.

עכשיו שאלתי את הבן מה עוד לקחת..

אמר:"כובע פליז שחור - כפפות צמר 2 זוגות או מפליז כפול- געטקס -וצווארון שניסגר עם חוט ברגע שיחלו הגשמים.

מקטובי

New member
זמן פנוי

נכון שישי הרבה זמן פנוי אבל.. נורא מפחיד אז מי שצריך להעביר את הזמן זה בעצם אני או אנחנו שנמצאות/ נמצאים בעורף וחושבים עליהם ללא הרף מזלי שאני מאוד עסוקה יחסית ורק בשעות הקטנו של הלילה עולות כל המחשבות הלא כל כך חיוביות

oshiko

New member
ברוכה הבאה למשפחת הפורום ../images/Emo24.gif

הגדלה והולכת ... אם תהיה דרישה, אולי נצרף משחק קליעה למטרה וירטואלי כדי שגם ההורים יוכלו להעביר את הזמן ... לפני שאני מצרף כומתה וירטואלית כמיטב המסורת של מסעות כומתה - אני מניח שמדובר בכומתה אדומה?

מקטובי

New member
כומתה אדומה

כמובן... כולנו בבית הפכנו לבית הצנחנים ולמשפחה מלאה גאווה אני מברכת ומודה לך ומקוה שהפורום הזה יעזור לי להעביר את הזמן בסבבההההה ולקבלת עצות במשך הזמן לכשיהיו ולהעביר הלאה עצות ל"אמהות מתחילות" נ.ב הרעיון של מסעות וירטואליים אהבתי ואם היה אפשר קשר עם הילדים דרך המחשב זה היה הכי הכי....

oshiko

New member
קבלי

לא יודע איזה גדוד מבחינת סיכה, אבל לזה יש עוד זמן ...

מקטובי

New member
כומתה

תודה תודה לגבי הגדוד 202 אבל נדמה לי שהסיכה על הכובע לא קשורה לגדוד עצמו אהבתי ושמרתי, נדמה לי שיש לך קשר לכומתה אדומה

oshiko

New member
התכוונתי לסיכת לוחם על דש הבגד

לי אישית דווקא קשר לכומתה ירוקה (הבן בחטיבת הנח"ל) אבל יש לך כאן משפחה חמה של הורי צנחנים

מקטובי

New member
סיכות וסמלים

אפרופו סיכות אני ממש חדשה בענין וחבכלל לא מבינה את כל הגדודים והחלוקות למיניהם אני פשוט איש חיל האויר ששם הכל היה ברור ומחולק בצורה שונה לחלוטין

למעלה