מסע כומתה

GUNMAN 07

New member
אצלנו קצב במסע היה תלוי במצב רוח

של המפקדים , אם היינו מעצבנים אותם הם היו מריצים אותנו כל המסע וזה היה חתיכת בעסה . סך הכל מסעות זה דבר חרא או שזה דבר כיף תלוי איך לוקחים את זה . יש מסעות שבאים בטוב והולכים אותם בכיף למרות שהרגליים כואבות מוות . תלוי איך אתה בא למסע , עייף או עירנו שבו"ז או מלא אנרגיות חיוביות . אני יכול להגיד שמסע 20 שעשיתי הלך לי מעולה ומסע מכין כומתה 25 + 2 הלך זוועה בגלל הרבה בעיות .

Taam YutvatA

New member
קילומטר אחד של אלונקות../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

שווה ל3 רגילים.

n o n y

New member
עדיין 75 פלוס 7*3 זה לא 90

אבל נניח... וכשאומרים אלונקות...הכוונה שכולם עושים אלונקות 7 ק"מ, או שבאותם 7 ק"מ מתחלקים?

IאביעדI

New member
אז ככה

בתכלס זה די משתנה, זה תלוי בהרבה דברים (גם במ"פ שלך לדוגמה). היום כבר לא מגיעים למסע כומתה של 90 ק"מ, אז לכל הצנחנים המתנשאים. אתם כבר לא מה שהייתם פעם. בכל אופן, נקח לדוגמה את גבעתי (מה שאני מכיר הכי טוב). הגדודים עושים 60 ק"מ היחס"ר עושים יותר, המסע כומתה האחרון של יחס"ר גבעתי (נוב' 4) היה 80 ק"מ (יותר ממה שהצנפים עשו :). למי שאמר שזה לא קל- לא יודע אם כבר עשית את זה או לא, לי נראה שלא. תצא מהר מהסרט שאת חי בו. אם נראה לך שהכנות לפני הצבא יכינו אותך ללכת 80 ק"מ כל הלילה אתה טועה. זה קשה ללכת 80 ק"מ....

YanivM17

New member
ואני יגיד לך כמה הולכים

אני הלכתי בפבואר 75 ככה הבנתי שהמחזור הזה ילך גם משהו כזה... בצנחנים גולני יש להם איזה מספר שונה עם יותר אלונקות זה משתנה... נחל וגבעתי זה אמור להיות סביבות ה 60 חירמכ כנל נראה לי

IאביעדI

New member
תשובה

1. לא כל מי שעושה את זה התאמן לפני 2. עם הרבה כוח רצון 3. מכינים אותך לזה בצבא 4. עם הרבה עזרה מחברים שלך.

McH3

New member
אביעד..

ותגיד לי כמה עשו הגדודים אוג04 של גבעתי? הממ בסביבות ה-20 ק"מ וסעמק כל המסעות, חוץ מלדפוק את כפות הרגליים לא נותן כלום.

drek11

New member
גבעתי יקר.

דיברתי על המספרים שהם דיברו עליהם (באיזור ה-30), ולא על ה-80 שאתה מציג פה.

DOR LTD

New member
גולני נוב' 4

אוגוסט 2004 עשו 30+10 גולני נוב' 2004 עשו 30 קילומטר רגיל ועוד 15 קילומטר אלונקות. סוף אימון מתקדם. מרץ 2005 עשו בגלל ההתנתקות את המסע כומתה בחוואה בסוף הטירונות. למאפסים שבינכם שחושבים שצנחנים באמת עושים 90 אז 30+15 אלונקות= 75 קילומטר

DOR LTD

New member
על האלונקה

5 שקי פק"ל, לא בנאדם. כל שק 20 ק"ג משמע 100 ק"ג על אלונקה 4 אנשים מתחת לאלונקה כל הזמן ושני אנשים לחילופים= סה"כ 6 אנשים לאלונקה. היו כאלה גם עם 7 אנשים ואפילו 8 אבל הרוב זה 6 או 4. ככה היה בגולני נוב' 2004

GUNMAN 07

New member
יש שמועה שאומרת ...

גולני בגלל שהמסע כומתה האחרון היה יחסית קצר שמו 3 אנשים על האלונקה במקום בן אדם אחד וסחבו אותו רק שני אנשים אמבולנס כל פעם ...

tolko

New member
רק אל תגיד לי כמה עשיתי...

נוב 4- 78 ק"מ (חצי ק"מ אלונקות בסוף)

למעלה