מסע ח
!!!

Gordo

New member
חיפשתי אותך לפני! אבל לא היית!!!

ראיתי אותך מהאוטובוס עם אור וצעקתי לך הילההההה!!! הילהההה!!! ולא שמעת =[

הילה אמרתי לך שזה הם!!!

אלון שמעתי מישהו צועק לא הבנתי מאיפה ואז כבר לא התייחסתי... חיחיחי...

H a Z a r D

New member
הילה קדם היקרה =) חה חה

מה שלומוותתתתתתתתתתתת?!!? איזה כבוד שיש נציגה קבוצתית .. חחח :) למקרה שלא זיהית בגלל הכינוי- זאת נועה!!!.. בכל מקרה אממ אני רוצה להוסיף ולומר שהיה אחלה מסע!!!.. תאכלססססס.. אממ בלי קיטורים והכול, ביקורות בונות סך הכול- היום הראשון--- קשה לשפוט, זה בכל זאת היום הראשון ואין עם מה להשוות ובאים די בחוסר ידיעה וחוסר ביטחון אולי קצת לגבי שאר הקבוצה. כמו שאמרתי היום בשיחת סיכום ועוד רבים אחרי- לפי דעתי מאוד חשוב היה לשים דגש על הקטע של ההיכרות, זה מאוד חשוב עם מי מעבירים את הזמן שלך וברגע שאתה מכיר את האנשים שאיתם אתה חי במשך הזמן הזה טוב--- זה מאוד מקל על ההרגשה האישית שלך ועל ההתקדמות והגיבוש הקבוצתי. עכשיו אני מבינה למה במדצ"ים כל כך חשוב היה ליישם את רעיון ההיכרות בכמה שיותר דרכים אפשריות. אממ.. אני מטבעי בנאדם מאוד פתוח להכרויות ולאנשים חדשים ובגלל זה אני לא חושבת שהייתה לי יותר מדי בעיה להתחבר לאנשים בקבוצה, אבל הבעיה היא שלא כולם הם כאלו ויש הרבה שצריכים את הדחיפה ה.. איך נגדיר- סמכותית בשביל שדברים יתקדמו.. אז זהו בקשר ליום הראשון.. =) היום השני היה סבבהההההה לגמרי, לפי דעתי אפילו היום הכי טוב במסע. מאורגן טוב, תמיד היה מה לעשות, עשינו הרבה, אחלה מקום לינה , אחלה ארוחת ערררררררב =) כמובן הרי אנחנו בישלנו.. אממ.. וזהו!!!! היום השלישי לי באופן אישי עמד על הגבול שבין מעפאן לגרוע:) אבל זה רק בגלל סיבות אישיות שלי בין השאר ... קמתי על צד שמאל כי המכנסיים החדשות שלי נעלמו באופן מסתורי:) חח..ואז גם בכלל העברנו את כל היום בחוסר ידיעה מוחלט, ידענו מה קורה מרגע לרגע, וזה ממש ממש ביאס כל פעם מחדש, זה עייף והתיש. אני חייבת לומר שהיה טקס נחמד :) סרטון נחמד, ואחלה מיני מסיבת שוטי הנבואה אחר כך.. חחח.. והיום היה אחלה!!.. מסלול קצר ולעניין לסגור את המסע הזה.. אממ ובאמת היה מצב רוח נחמד היום והיה סבבה!!! אז בגדול אני אישית נהנתי מאוד, זה בהחלט לא היה בזבוז של 4 ימים. אני חושבת שהפקתי מזה הרבה דברים טובים, מקווה שגם אתם. ודרך אגב היו לנו מדריכים אכולים לחלוטין חחח מצחיקולים .. ואף על פי כן היה ממש סבבהההההה איתם.. וזהו.. סחטיין על הכול !!! היה טוב וטוב שהיה =) סלאמאת .. !!!!!!!

Hilaloosh

New member
נועהההההההההה../images/Emo24.gif

לא ידעתי שאת בפורום.... אחרת הייתי אומרת גם לך להציק לעדי... חח לא חשוב.. אממממ יש לך אייסיקיו? לא הספקתי לשאול אפחד בסוף כי כולם נורא מיהרו.... ולא מצאתי אפחד...

חחחחחחחח, בובה זה היה אלייך!!!!!

מאיפה הוצאת את המילה רוקמת!?!?!??! איזה לקסיקון יש לך?!?!? של שנת 23...(הבנתם?! לפני שהיה בכלל 1000)...

אה.. אופס (נראה לי)

נו טוב בלונדינית
ומה הבעיה עם המילה הזאת?! במה את רוצה שאני אשתמש? זוממת?
זה מה שיצא לי וזה מה שיהיה!! קאפיש?!

למעלה