מסע ח
!!!

פשושונת

New member
../images/Emo3.gifת'אמת......

אני גם בעד למצוא מקום יותר קרוב למרכז....... כי עדיין מיזרעאל היו 5 שזה די הרבה גם!!! אבל אם לא רוצים אז סבבה...........
נראה לי שבשבילי התאריך פצצות...בינתיים.....

נווו

יא חארות תעשו עצירת ביניים אצלי [לא יותר מדיי אנשים] אל תהיו אלה
פעם הבאה זה יהיה יותר קרוב אליכם (אני מניחה)

אעצור! א-ע-צור!!

אין בעיה! את מוזמנת לזרועות פתוחות!
אגב אגב אגב! ה-29 הוא לא תאריך טוב! דיברתי עם רנן והיא אמרה שהם מתחילים ללמוד בתאריך הזה או משהו כזה אז צריך להיפגש לפני כן!! יש הצעות?
ויש לי עוד רעיון.. כדי שזה לא יהרוס את כל השרשור וזה אפשר להמשיך לדבר על זה בקומונה של המדצים (ומדחים ופעילים
) נדבר על זה שם! כנסי דרך הקישור ונראה כבר מה קורה! כנ"ל כל אחד מקבוצה 6 / מדצ/מדח טרי (שיכנס!) |חיבוקגדול| ליטל ויינר

היה הכי כייף בעולם!!!(וזה באמת!!!!)

בחיים שלי לא נהנתי כל כך ממחנה או ממסע או משהו!!!! עם כל השפשפות (כולל מאחורי האוזן שהייתה הכי כואבת) ועם כל ההשרפויות... היה מממממממש מממממממממש מממממממממש כייף!!!!!!!!!!! ש-ני וענבר היו המדריכות הכי טובות!!!!!!!!!!! חחח ש-ני:"שש ל-ר-ו-ץ..." בנתיים שעוד מדריכה רצה איתה ואנחנו ממשיכים ללכת כרגיל... היה מצחיק תודו!! לא יודעת האנשים היו אחלה אנשים באמת!!! אחלה מסלולים... אממ... לא יודעת אין לי איך לתאר את זה!!! באמת אין מילים ולסיום שוב אני חוזרת ממש ממש ממש נהנתי... זהו...

|לקבוצה הכי שווה במסע חוף- שש!!!!!!

חבר'ה, אני נכנסת הנה בפעם השניה בסך הכל (אתם יודעים, גרעין עודד, אין מחשבים ואינטרנט וכאלה, ועד שמגיעים הביתה) ואני פשוט מאושרת... אני כל כך גאה בכם... אני עדיין לא מעכלת כמה מעולים הייתם! אני פשוט מספרת לכל מי שרוצה לשמוע (וגם למי שלא) כמה מעולים הייתם, ואיזה קבוצה כייפית היתה לי, ושאתם החניכים הכי טובים שאפשר לבקש... אני בטוח אתגעגע אל כולם!!! אבל בטח נראה אתכם בכל מיני טיולים (אפילו שאני ושני כבר עוזבות עוד מעט...) בכל מקרה, מדהימים שלי, אני מפסיקה להשתפך, רק רציתי שתדעו שכדאי לעקוב אחרי החדשות (אלון כבר פירסם את זה לפני...), כי העבירו עכשיו את חוק החופים, שאוסר בניה של 300 מטר מהחוף (עד עכשיו זה היה רק 100 מטר), ושפירסמו היום שחוף הים מזוהם, וכל מיני דברים כאלה, שממש רלוונטים למה שעברנו בארבע ימים האחרונים... אני מקווה שזה יהפוך לפחות את מי שהיה במסע לאדם איכפתי יותר, שלוקח איתו שקית זבל, ולא זורק סתם על הריצפה... אני ממש גאה בכם שהמשכתם לאסוף זבל גם למחרת.. ולסיכום, באמת התכוונתי שאתם יכולים להתקשר בכל דבר, וגם אם אתם צריכים דברים ועזרה בהדרכה... אם לא עונים תשאירו הודעה.. כרגע אני משאירה רק את הטלפון שלי, את של שני נוסיף בטח בהמשך... אוהבת עד אין סוף ענבר
052-3678885

kedeman

New member
ענבר פירר אני המום מעצמך!!!!

קודם כל - הקבוצה שלי יותר שולטת!!! כי אני אמרתי ודבר שני - לא מפסרסמים מספרי טלפון בפורום!!!!!!!! מספרי טלפון אפשר להעביר בכל מקום אחר (חטב"מפון!!!!!) רק לא דרך הפורום זה מה יש... יום נעים!

../images/Emo6.gif

הקבוצה שלו יותר שולטת "כי הוא אמר".. טוב נו ניתן לו לחיות בבועה משל עצמו.. לא נעים לנפץ לבנאדם אשליה.. או שבעצם.. לא
!
!| קבוצה 6 היא הקבוצה הכי טובה שיש ואין על מה לדבר! אז שי.. בלום פיך

פשושונת

New member
לא הסתכלתי שזאת את אבל....

עכשיו גיליתי!!! ובאמת היה לנו ת'קבוצה הכי מאגניבה בארץ!!! אז תודה שהייתם מדריכות ממש ממש ממש מדהימות..... תודה לשני שמצאה את המזרן הגנוב שלי אצל באר טוביה......

חחחחח...מצחיק המזרון שלך..

וזה ש-ני אני מבקשת... (חחחח כל כך מתאים לה ש-ני ולא שני...)...

פשושונת

New member
את זוכרת מה מתאים לך.... טומי....:-

סתם!!! חולה עליך... אין לי אותך באייסיקיו........

דווקא כן לא הרבה אצלי ברשימה אבל אם

אני לא טועה אז אותך כן אישרתי... לא אני לא סנובית פשוט אני לא אוהבת רשימה ארוכה זה מוציא מריכוז!... (ולא שולחים הודעות אז בשביל מה אני צריכה בשביל היופי?!?!!?)

Hilaloosh

New member
אבל למה את כותבת את זה ש-ני?

אם כבר אז תכתבי את זה שאני! זה יותר יפה...

ככה אני כותבת!

שאני
היא צריכה להכנס לראות את ההודעה שכתבתי פה על הקבוצה.. חחחחחח הבטחתי לה שזה מה שאני אכתוב והיא הבטיחה שהיא תכנס אני כתבתי עכשיו היא צריכה להכנס!
איזה קבוצה מדהימה...

למעלה