מסע ח
!!!

Gordo

New member
ענברר

הייתן המדריכות הכי שולטות שיש! היה ממש כייף!!!!! ויאללה קבוצה 6!! להשתלט על הפורום!!! go 6

shivie

New member
ani achshav basade

ani ishlah tatmunot kshenagia laarets od shavua ani met aleichem!!! or nun bet haintenet basade mamash mahir

kedeman

New member
עבר חוק החופים

החוק אומר בין השאר שאסור לבנות במרחק של כ-300 מטר מהחוף אלא באישור של ועדה מיוחדת. החוק הזה אמור למנוע חלק מהפגיעה בחופים, בנדידת החולות, בבעלי החיים והצמחיה על החוף רק חבל שהוא לא מונע מבני אדם לזהם....

NuritGal

New member
הודעה חשובה- נפתח מועדון המעריצות

הרשמי של רווווווווי!!!

../images/Emo9.gif אוי נו די...

טוב תמשיכי... עוד... עוד... עוד קצת... זהו... רגע! טיפל'ה... זהו... תודה!!! נ.ב. לכל המעריצים (ובעיקר המעריצות) במהלך השנה החדשה הבאה עלינו לטובה ובמהלך המפעלים השונים יחולקו כובעים וחולצות שלי עם חתימות אורגינליות אז שווה להרשם

NuritGal

New member
../images/Emo6.gifהלוגו הרשמי שלנו

(C) לקוח מתוך הבלוג של בשמת ואלה (C)

Yootam

New member
מסע חוף

טוב, אז לקח לי כמה ימים להתאפס על עצמי (וגם להשלים כמות בלתי מבוטלת של שעות שינה...) המסע חוף היה פשוט מדאאאאאאיייייייייייייייייים! קבוצה 8 של קיץ על החוף- הלא הם: "גוש, שלשול, 8 בז'" היה לי הכי כיף אתכם בעולם. קשת עכשיו באיטליה הרחוקה משהו, אבל תדעו שגם היא ממש נהנתה, כבר מתגעגעים... יותם וקשת- נלחמים בשפשפת. ודרך אגב עשינו את זה ממש טוב- אותי תקפה שפשפת רק ביום השלישי (אבל איזו שפשפת...). אסרף ומסיקה- סכנה. ערן- כפרה עליך. רוי- סופרמאנקי בוי חסר הידיים. מיכליס- אני מת עלייך. דודיש- את כזאת מלכה. טל וחפי- אתם הכי גדולים. ולכל השאר... אין לכם מושג כמה אני אוהב אתכם.

fate spinner

New member
היה די מבדר לשמוע במסע שתקפה אותך.

שפשפת. חח חוץ מזה שלי נומרה שפשפת ביום השני שפשפת קטנה כזאת ולא מזיקה שבכלל לא הרגשתי רוב הזמן. ולויינר הקטנה גם הייתה שפשפת חלשה אבל היא עשתה ממנה הרבה רעש

לא נכון!

דבר ראשון - קרואים לי עדי. או ויינר או ליטל ויינר אבל לא ויינר הקטנה
דבר שני - בסוף היום השני היא התחילה.. ואז זה באמת שרף ולא יכולתי ללכת (מי שראה אותי אז יכול להעיד!) ואחרי המקלחת שעשיתי ב12 וחצי בעקבות עצתן המופלאה של דנה (מהגרעין של אחותי+הדריכה עם שי) וקשת שלנו שבאמת יודעת להלחם בשפשפת (
) זה דיי נרגע.. והייתי בימים שאחרי עם מכנס ארוך ולא הכי הרגשתי אותה.. חוץ מזה .. עדיין יש שרידים מהשפשפת.. אמנם זה יבש אבל זה מטריד!
ואתה.. אתה תזהר! אתה עוד תקבל על כל מה שאתה מלככך עלי
במסע ריחמתי עליך כי נישרפת כולך וזה.. אבל.. יום יבוא.. פשוט תיזהר...

פשושונת

New member
ומי היה צריך לשמוע את ההתבכיינות

שלך במקלחת.... כמו על זה שהמים קרים.......
אה?! מי?!
סתם......... חולה עליך!!!!

מה? אה?! פיל!ף-D

חחחחחחחחחחחחחחח זה הזכיר לי את זה!!
אבל חוץ מזה המים באמת היו קפואים ואני גם דיי רגישה לקור.. אם לא שמת לב בערבים (רבים של ערב
) רב הזמן היה לי קר!

למעלה