מסע הנשמות

אורן226

New member
תודה

תודה חבר אני מאמין שיהיה נחמד להתכתב יש המון הבנה ושותפות רגשית בפורום הזה

אורן יקר

הגעת לבית חם , אנו כאן נבין אותך כי כולנו עוברים דברים דומים .. תודה על ההמלצה לספר אוסיף לסםפרים המומלצים .

אורן226

New member
,תגובה להים הרגוע

תודה שאתם קיימים זה פשוט מרגיע לדעת שיש קבוצה של אנשים מגובשת כלכך הכבוד הוא לי להיצטרף

Utopia86

New member
היי אורן,

צר לי להכיר אותך כאן. אני גם התאלמנתי לפני כ-10 חודשים. אני מאחלת לך לא פחות מלעצמי, אפילו יותר, לאור קיומם של הילדים. שמחה שאתה לפחות ישן כמו שצריך, משתתפת בצערך לירז

אורן226

New member
תגובה

גם לי מאד צר להכיר את אנשי הפורם בנסיבות אלו אבל ההבנה הכאב והצער הוא הדבק של האנשים בפורם וללא השותפות הזאת לא היה קיים הפורםוהאמת היא שאני עדין לא ישן כמו שצריך משתתף בצערך את מאד צעירה והדרך עוד ארוכה מאחל לך רק ימים טובים והצלחה ואני כאן לכל דבר אורן

li 3 האחת

New member
היי אורן...

מצטרפת לשאר חברי המדהימים...שמחה להכיר אותך אם כי הנסיבות לא משהוא.. מאחלת לך הרבה תעצומות נפש הרבה כוח וסבלנות.. אכן הגעת למקום הנכון כאן יחבקו אותך ויתמכו כשצריך.. סוף שבוע נעים ~לי

לאורן

גם אני אלמנה , 11 חודשים עם 3 ילדים, תקרא מה שכתבתי לנירית ובנוסף מציעה לכתוב , סתם לקחת מחברת יפה ולרשום לאישתך , דברים של יומיום , שטויות של הילדים , ריבים של הילדים , חוויה שעברת , קצת מהעבודה והיום יום , מתי שבא לך , מצאתי שזה עוזר לי באופן אישי עם ההתמודדות , כי החלק שחסר זה שאין את מי לשתף אין למי לספר , הילדים בגילאים שונים וכשהם עסוקים בשלהם , מי מול הטלוויזיה ומי מול המחשב או הגדולה שהתגייסה ועסוקה עם חוויות הצבא שהיא חווה , והחברים והמשפחה בסופו של יום רוצים לשמוע שהכל בסדר ואתה מתמודד . אז כשיושבת עם עצמי בחדרנו , יש את הכמה דקות של ההתיחדות עם הכאב , הגעגוע והרגש ואת האמת אחת לפרק זמן כשיש ארוע מיוחד כמו יום הולדת שלו או הגיע יום הנישואין שלנו , הלכתי לבית העלמין ישבתי לעצמי עם המצבה והקראתי נכון שזה לווה בבכי , בצחוק או בסתם הקראה מונוטונית , אבל כשסיימתי הרגשתי "ששמעו" אותי הוצאתי מתוך ליבי את כל מה שצברתי והי לי טוב עם עצמי וכן קל יותר. אין לי מושג כמה זמן זה ימשך , אבל לי באופן אישי זה עושה טוה אז אולי גם לך.... אתמול הבת הגדולה שלי סיימה קורס מכ"ים והטקס היה מרגש וכן זה כואב שאביה לא נמצא כדי לחוות ולהיות גאה כמוני , ומחר היא חוגגת 19 ובשנה הקודמת הוא היה איתנו ועכשיו הוא איננו וזה יום הולדת ראשון בלעדיו - לא פשוט אבל חוגגים ושמחים ונחגוג ועוד נשמח כי אין ברירה ונותר לי רק לקוות שהם אכן מתבוננים שומרים מאחלים רק טוב וגם זו דרך ההתמודדות לחשוב שהם צופים ומרוצים מאיתנו שנשארנו פה. כח כח חיוך ועוד חיוך מאחלת רק טוב סוף שבוע נעים

מחייכת יקרה

את בדרך הנכונה וכל הכבוד לך על דרך התמודותיך .. פנקי את עצמך ..לכי לספא טוב ,או תקני לך משהו ,עשי למען עצמך בכדאי להתמלות כוחות ... תני טפיחה על השכם .. דרך התמודותך נכונה ובריאה ,זה לא מובן מאליו ...

למעלה