מסע ההרס בעזה

jackie111

Well-known member
של חיילי צהל בעזה בהנחיית ביבי יעלה לנו בהרס
יחסים עם מדינות רבות, גינויים, חרמות ופיצול העם.

מידי כמה שעות מתפרסם שעוד 100 עזתים חוסלו
עוד בית חולים הושבת עוד שכונה שוטחה.

העולם לא יעבור על זה בשתיקה.

ואם בסוף המהלך יכנסו מתנחלים לממש את זכותינו
גם על עזה תפרוץ מלחמה פנימית.

נערך לאחרונה ב:

יעבור בשתיקה - למה?

זה ארה"ב עושה לא ישראל.

ישראל סה"כ הביריון שמבצע אבל המוח של ארה"ב.

אל תשכח שחוסלו קרוב ל 40 אלף בשבועות הראשונים בהפגזות והנה

הכל ממשיך.

שחר 676

Well-known member

כן , רחמיך על האומה שביצעה בנו שואה וניסתה לרצוח כל אזרח ואזרח במדינת ישראל נוגעים ללב.

לישראל יש זכות מלאה לפרק ללחום בחמאס עד למיגורו המוחלט - ובמלחמה כמו במלחמה יש נפגעים היקפיים.

תכניס לעצמך טוב טוב לראש - לישראל אין זכות קיום במזרח התיכון אילו חמאס ימשיך לשלוט בעזה לאחר השואה שעולל לנו. זה מאד פשוט.

תראה - כל מה שמעניין אותך ואת דומיך זה למנוע מנתניהו לזכות בבחירות פעם נוספת ואתם יודעים היטב שאם ישראל תשיג נצחון מוחלט על חמאס דרכו של נתניהו לקדנציה נוספת בראשות ממשלת ישראל תהיה מובטחת.....ומכיוון ששנאתכם לנתניהו גדולה משנאתכם לחמאס אתם מוכנים להפסיד לאחרונים ובלבד שתפגעו בסיכוייו של נתניהו לכהן קדנציה נוספת.

גורל החטופים מעניין לכם את העכוז - אתם משתמשים בטרגדיה שלהם בכדי לכפות הסכם חטופים שישאיר את חמאס בשלטון על עזה והכל מהסיבה אותה פירטתי כמה שורות מעלה בפוסט זה.

איני יודע איך אתם מסוגלים לסבול את עצמכם....נורא , פשוט נורא.

לישראל אין זכות קיום במזרח התיכון אילו חמאס ימשיך לשלוט בעזה לאחר השואה שעולל לנו. זה מאד פשוט.
100 אחוז תעמולה,אין שום קשר למציאות.

אין בעיה בכלל לצאת מעזה מייד ולירות לשם אם הם יורים עלינו ורק אז להרוג אנשים.

מה זה החוצפה הזאת להתערב לערבים במנהיגות שלהם?

זה צבא הגנה לישראל - לא "ההגנה הטובה ביותר היא התקפה",

אחרת אפשר לומר הפוך ההתקפה הטובה ביותר היא הגנה :geek:

שחר 676

Well-known member
100 אחוז תעמולה,אין שום קשר למציאות.

אין בעיה בכלל לצאת מעזה מייד ולירות לשם אם הם יורים עלינו ורק אז להרוג אנשים.

מה זה החוצפה הזאת להתערב לערבים במנהיגות שלהם?

זה צבא הגנה לישראל - לא "ההגנה הטובה ביותר היא התקפה",

אחרת אפשר לומר הפוך ההתקפה הטובה ביותר היא הגנה :geek:
פתטי

jackie111

Well-known member
כן , רחמיך על האומה שביצעה בנו שואה וניסתה לרצוח כל אזרח ואזרח במדינת ישראל נוגעים ללב.

לישראל יש זכות מלאה לפרק ללחום בחמאס עד למיגורו המוחלט - ובמלחמה כמו במלחמה יש נפגעים היקפיים.

תכניס לעצמך טוב טוב לראש - לישראל אין זכות קיום במזרח התיכון אילו חמאס ימשיך לשלוט בעזה לאחר השואה שעולל לנו. זה מאד פשוט.

תראה - כל מה שמעניין אותך ואת דומיך זה למנוע מנתניהו לזכות בבחירות פעם נוספת ואתם יודעים היטב שאם ישראל תשיג נצחון מוחלט על חמאס דרכו של נתניהו לקדנציה נוספת בראשות ממשלת ישראל תהיה מובטחת.....ומכיוון ששנאתכם לנתניהו גדולה משנאתכם לחמאס אתם מוכנים להפסיד לאחרונים ובלבד שתפגעו בסיכוייו של נתניהו לכהן קדנציה נוספת.

גורל החטופים מעניין לכם את העכוז - אתם משתמשים בטרגדיה שלהם בכדי לכפות הסכם חטופים שישאיר את חמאס בשלטון על עזה והכל מהסיבה אותה פירטתי כמה שורות מעלה בפוסט זה.

גם אם תרצה כמדינה לפגוע במדינה אחרת
רק כדי לנקום על ההרג האכזרי שבוצע בנו
מדינות העולם יעצרו אותך. תהיה גם התנגדות
פנימית. צבא לא יכול לתפקד אם אין הסכמה כללית.
כי זה צבא העם.

יהיו מוסדות בין לאומיים שיפעילו את כוחם ויגידו
"עד כאן". נקמה אינה סיבה להרג והשמדה.

כוכבית מצויה

Well-known member
כי זה צבא העם.

נקמה אולי לא אבל מניעת חזרת אירועי 7/10 כן.
מכיוון, שכפי שראינו, לא ניתן להבטיח שצה"ל ימנע אירועים כאלה בעתיד צריך לדאוג שהצג התוקף לא ירצה לחזור על הטעות.

jackie111

Well-known member
נקמה אולי לא אבל מניעת חזרת אירועי 7/10 כן.
מכיוון, שכפי שראינו, לא ניתן להבטיח שצה"ל ימנע אירועים כאלה בעתיד צריך לדאוג שהצג התוקף לא ירצה לחזור על הטעות.
פעולת תגמול על הרג שביצע צד אחד באחר מקובלת באזורינו.
מלחמה לא עוצרת פיגועים. לא מוכר לי ארוע בעולם או באזורינו
שמלחמה היתה פתרון לטווח ארוך לבעיות בין שכנים.

כוכבית מצויה

Well-known member
שזה נקמה אותה שללת בפוסט הקודם.
אם משמידים את הצד השני בהגדרה זה יעצור את הפעולות שלו.

Harrington

Well-known member
מנהל
ראשית יש דוגמאות כאלה. שנית מה לעשות, כדי למנוע הישנות אירועי שמיני עצרת התשפ"ד צריך או להוציא את ארגוני המחבלים מרצע"ז (בדרך של השמדה או אחרת) או להתיישב שם. אין שום דבר אחר שיכול להביא לתוצאה הרצויה. אז, אם לשיטתך זה לא נעשה מעולם, הבה נעשה היסטוריה.

שחר 676

Well-known member
כי זה צבא העם.

לא מדובר רק בנקמה - מדובר בהבטחת בטחון אזרחי ישראל מפני צוררי נפשם. חמאס הוכיחו את מחויבותם להשמדתנו בדרך שאינה משתמעת לשני פנים. חמאס על הגבול זה פצצה מתקתקת , פצצה עם פתיל השהיה.

הצבא יעשה מה שהדרג המדיני הנבחר יורה לו לעשות - לכן הרמטכ"ל החדש העיף לעזאזל את כל חותמי העצומות הפוליטיות בתוך צה"ל.

במקרים של בטחון לאומי...מוסדות בינלאומיים מעניינים לי את העכוז.

נערך לאחרונה ב:

חנן44

Well-known member

אני רק שואל דבר אחד: אפשר לתמוך במדיניות כזו או אחרת אבל איך אפשר לתמוך עדיין במחריב ישראל ראש ממשלת הטבח ורוצח החטופים?

שחר 676

Well-known member
אני רק שואל דבר אחד: אפשר לתמוך במדיניות כזו או אחרת אבל איך אפשר לתמוך עדיין במחריב ישראל ראש ממשלת הטבח ורוצח החטופים?
אני כאמור חולק לחלוטין על הקביעות שקבעת אך לא אכנס לסיבות לכך שכן כבר פירטתי אותן אין ספור פעמים בעבר.

יש מדיניות אחת ואין בלתה - השמדת חמאס !

השמאל רוצים להשאיר את חמאס בשלטון על עזה - נתניהו לא מוכן לשמוע על כך לכן אני תומך בו.

אלמלא נתניהו היינו חותמים על הסכם כניעה לחמאס מזמן וזה לא בא בחשבון מבחינתי.

חנן44

Well-known member
אני כאמור חולק לחלוטין על הקביעות שקבעת אך לא אכנס לסיבות לכך שכן כבר פירטתי אותן אין ספור פעמים בעבר.

יש מדיניות אחת ואין בלתה - השמדת חמאס !

השמאל רוצים להשאיר את חמאס בשלטון על עזה - נתניהו לא מוכן לשמוע על כך לכן אני תומך בו.

אלמלא נתניהו היינו חותמים על הסכם כניעה לחמאס מזמן וזה לא בא בחשבון מבחינתי.
אלמלא נתניהו לא היה קורה הטבח

שחר 676

Well-known member
אלמלא נתניהו לא היה קורה הטבח
תרשה לי לגחך.

הדרג המדיני לא קשור לפאשלת השביעי באוקטובר.

הצבא החזק והמתוחכם במזרח התיכון לא אמור להיות מובס על ידי חבורת פלחים עלובה הנועלת נעלי אצבע מזויפות של אדידס ואוחזת בקילשונים ונשק קל.

לתבוסה הזאת אין שום קשר לדרג המדיני - יש לה קשר אך ורק למטכ"ל שמאלני אחוז קונספציית אוסלו ולהנהגת שב"כ שהיא דגם של אותו מועדון חברים סגור המרכיב את מטכ"ל צה"ל.

נשיא ארה"ב רוזוולט לא הואשם במפלת פרל הרבור וזה שהשמאל רוצה להמציא את הגלגל מחדש עם נתניהו - לא מזיז לי את האצבע הקטנה של הרגל.

שחר 676

Well-known member
עולה כבר עכשיו. כל מה שישראלי מוקצה. אנחנו דרום אפריקה של העת החדשה.
כן , יש שנאה כלפינו בעולם ואתם השמאלנים מלבים אותה , אתם פוגעים בצדקת מלחמתנו , אתם פוגעים בחיילי צה"ל מוראלית , מוציאים דיבתנו בעולם.....לא לחינם נכתב "מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו"

אנו ננצח את חמאס למרות שמאלנים מסוגך...היה סמוך ובטוח בכך.

למעלה