מסעעע חוף..

למה כולם אומרים לי ככה?!

אתם לא תחליטו עליי!! (אחח מחנה כפר-מונאש..) גם איילת אמרה משהו היום.. ________________________________ חצי המנשה חחחחח

bobby6killer

New member
חחחחח

חצי המנשה חחחחח חחחחח דוגרי נראה לך שלא תהיי גרעינרית? אין אפשרות כזאתי

לא...

כמו שאמרו.. כתובים רק המספרים ולא השמות של המדריכים באותה קבוצה.. קצת חבל אבל לא נורא בכלאופן... כדי להיות עם המדריך שאתה רוצה אתה פשוט מוצא אותו ושואל אותו איזה מספר קבוצה הוא מדריך ואז נרשם לקבוצה שלו.. לא כזה קשה, נכון?

נ ו ם

New member
גם להביא נעליים סגורות

(אם אני לא טועה אסור ללכת במסלול עם סנדלים וגם לא כדאי לכם כי יהיו לכם שלפוחיות מטורפות).

just stav

New member
עזבו אותכם מקבוצות.. הכי טוב חמ"ל!

חחח
יום טוב לכולם Love סתו

go golan go

New member
דוגרי הכי טוב חמ"ל

סתם. אבל זה באמת כיף. וגם תרגישי חשובה... לי יצא להסתובב עם מכשיר קשר, עם מירס ועם פלאפון תנועתי. כמעט נפלו לי המכנסיים....

go golan go

New member
אה... ועוד משו!

אם מישהו חושב שמי שבחמ"ל לא עובד שיחשוב שוב! בחמ"ל עובדים במשמרות! ולכן כשאתה לא במשמרת, או שיש מצב שיש שניים במשמרת אבל אין לחץ ויש הרבה דברים אחרים לעשות, אז עובדים, ועובדים קשה!!! אבל הכל ברוח טובה

kedeman

New member
חמל לא עושים כלום!!!!!

חוץ מבקליטה של החניכים שאז יום שלם רק ממינים אישורים ורושמים את כל החניכים. (הידעתם? האישורים לא הולכים לפח!!! הם נבדקים ונרשמים אחד אחד!!! כולל הטלפון למקרה חרום שרשום עליהם! לכן הקפידו להביא איתכם אישורי הורים.) את יודעת מה היה התפקיד של חמ"ל בעקבות??? להזכיר לתמר מהגרעין של מעלה יוסף (גם היא בעברה הרחוק בפורום) לשים קרם שיזוף פעם בשעה!!!! חוץ מזה כששיעמם לה היא פתחה את הקשר כדי לשמוע איזה שטויות המ"פים עושים (פניתי שמאלה במקום ימינה ואני עם חצי פלוגה!!!) בכל שאר הזמן המ"פ פנו לפלג ואם הוא היה צריך את החמ"ל הוא היה הולך למירס. ואיזה עבודה כבר עושים בחמ"ל??? שלטים?????? הכי הרבה חמ"ליסטים משקיענים עוזרים לאקונומיה לחתוך סלט.

קשתונה

New member
זה רעיון טוב! אני דורשת שחמ"ל מסחוף

יזכיר לי פעם בשעה לשים קרם הגנה!!!

kedeman

New member
אני כבר מסוגל לשמוע את זה

בקול של רוני או בקול של סתו נשמע בקשר לכל מדריכי מסע-חוף "כל הלבנבנים מבינכם, שימו קרם הגנה. ההודעה הזו מיועדת לקשת ושי."

go golan go

New member
שי- לך תמות!

ברגע שהתנועה שלנו תהיה יעילה- אז באמת לא תהיה עבודה בחמ"ל, אבל נכון לעכשיו- התנועה היקרה שלנו אוהבת ליצר עבודה לא הכרחית, ולכן בחמ"ל יש עבודה- וכמו שאמרתי חניכת פלגמט- כשאין עבודה בחמ"ל קמים ועוזרים בשאר הדברים- בכל מקום שצריך. ותאמין לי, מי שלא מנצנץ יכול למצוא כמעט כל הזמן עבודה. אז בבקשה תסתום את הפה- אתה מתחיל לעלות לי על העצבים!

למעלה