תתפלאו אבל שפשפת זה לא רק במפשעה!!!! זה בעיקר - אבל אם הולכים עם גרביים ומתעצלים להחליף אותן בבוקר למרות שהן כבר ממש ג'יפה אחרי יום אחד אז מתחילה שפשפת וזה מתחיל קטן ואם לא תופסים את זה מהר זה יכול להיות ממש שואה מזל שקלטתי מהר שמתחיל לגרד והחלפתי גרביים ד"א בבעקבות החלפתי בגדים כל המסע רק פעם אחת אחרי הקיאקים ביום האחרון.
אני יודעת שזה בציניות אבל אני כרגע במצב שזה מרגיז אותי!!! לא יודעת כמה מדריכים אחרים השקיעו אבל יותם ואני קרענו את עצמנו על המסע הזה... ואתמול בערב כמעט עשיתי תאונה כשלקחתי את יותם לטבריה כי נהגתי עייפה מדי!!! השקענו את הנשמה בהפעלות ופינוקים והעלינו אפילו לאימייל שנראה לי אף אחד לא קורא שם כל מני דברים שנראו לנו חשובים. בקיצור...זה היה קצת מלוכלך... חוצמזה... שפשפת זה סקסי
למי שיבוא לקבוצה שלי ושל קשת שבאמת השקענו את כל הלב והנשמה בפינוקים, משחקים, הדרכות, ובכל פיפס קטן. ולמדריכים שמסתובבים פה בפורום כדאי לכם לבדוק את האי מייל כי יש שם כמה דברים שכן יכולים לעזור לכם, וששווה לשים לב אליהם.
יש פה אפילו בדף הראשון שרשור על המסעחוף.. ושם כתוב כללל מה שאתה צריך.. ואם לא - אתה יכול לשאול אבל אם תסתכל בהודעה הזאת תראה שכתוב שיש בקבוצה כ-20 איש.. (מי שכתבה את ההודעה היא סיימה יב' והיא תדריך במסעחוף מספיק בכיר?