מסעעע חוף..

Alaithlos

New member
אני לא גרה עם האמא המרשעת!../images/Emo15.gif

ואבא פשוט אומר "תסדרי..." ואני "מתישו" ובזה זה מסתיים...

פשושונת

New member
אני בכלל עוד לא התחלתי לחשוב על זה.

אני מעדיפה להגיע לשם ולראות מה קורה............ לא עדיף?!

Alaithlos

New member
אני איתך...../images/Emo15.gif

בכלל.. כל הקטע הזה של לחשוב עושה לי כאב ראש..

פשושונת

New member
את יוצאת למסע חוף?!

את בגיל שלנו?! חחח..... אני לא מכירה אותך ממש........
טוף אני לא מכירה פה די הרבה.......

Alaithlos

New member
בת כמה חשבת שאני?../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif

וול, זה עוד לא קרה לי. אנשים שרואים אותי ואומרים שאני בי"א או י"ב אני יכולה לנסות להבין. אבל בנט?!?!? הו וול..

יו אתם מוגבלים

לא שאלתי אם להרשם עם חברים/לבד או משהו כזה.. אלא אם נגיד להרשם בקבוצה שאףאחד לא נרשם בה עוד ואז אנשים יצטרפו או לצרף אותי לקבוצה שכבר נכתבו בה לפי האנשים שאני רואה שכתובים שם? בעיות בהבנת הנקרא אני מבינה לא היה הצד החזק שלכם.. לכו למורה

נ ו ם

New member
עדי מה זה משנה? למה לחשוב יותר מדי?

פשוט תרשמי - לכי אחרי ליבך!

kedeman

New member
יהיה מסע חוף טוב!!!

אני מדריך עם דנה כהן מגעמ"ג מצידי - אל תבואו אלינו אתם סתם תפסידו!!!! לכו ליותם וקשת ותהיה גם לכם שפשפת!! אז יהיה טוב מותר יהיה להיכנס למים!!! אבל רק בחופים מוכרזים כשהמדריכים של הקבוצה שלכם אומרים שאפשר!!!! עוד דבר - תביאו מגבונים לחים לא בשביל החום!! - אם תהיה לכם שפשפת זה טוב לנקות אותה (ד"א חזרתי מבעקבות עם שפשפת בקרסול...) - אם במקרה תגיע אליכם זפת - מסתבר שמגבונים מורידים אותה לא רע!

kedeman

New member
שיט שכחתי...

בקשה אישית שלי - תביאו כלים רב פעמיים!!!! אולי זה קצת מטריד כשצריך לשטוף אותם ומטריד כשצריך להוציא אותם מהתיק וכאלה אבל כמות הזיהום שנעשה תהיה קטנה הרבה יותר אם כולנו נשתמש בכלים רב פעמיים

נ ו ם

New member
שי נראה לי שיש חוק מסוים שמבחינה

תנועתית אסור לעשות את זה בגלל בעיות הגיינה. (לפחות בטיולים של ילדים מתחת לגיל כלשהו) לא יודעת. בלי קשר - י"בניקים הגרעין ארצי של השנה לא השתמש בחד פעמי בכל הסמינרים וההכנות שהיו אז כדאי לכם להמשיך עם זה. חד פעמי = פיגוע סביבתי!

go golan go

New member
יש משהו כזה

נראה לי שאסור לחייב חניכים להביא רב פעמי (לא יודעת עד איזה גיל), אבל מדריכים ופעילים יכולים לעשות את זה, ונראה לי שאם יש חניכים שמביאים רב פעמי מבחירה זאת לא בעיה... אבל שווה לבדוק את זה....

ה טמבל

New member
זה חוק של משרד הבריאות

במדצים למשל אסור היה להשתמש בכלים רב פעמיים. אני לא בטוח אם גם במסע חוף הוא נכנס, זה תלוי בכל מני דברים...

kedeman

New member
יש איסור להורות להביא רב פעמיים

זאת אומרת שלתנועה אסור לחייב חניכים להביא כלים רב פעמיים אבל אם אני מביא על דעת עצמי מותר לי. למה אסור לחייב? כי אם לא רוחצים את זה או שמחפפים זה יכול להיות מקור לקלקולי קיבה. ואי אפשר לסמוך על חניכים מתחת לגיל מסויים שבאמת ינקו את הכלים. מה שצריך לעשות אבל זה שמי שאכפת לו כן יביא כלים רב פעמיים. אף אחד לא מכריח. אני מבקש - לטובת כולנו

קשתונה

New member
לי זה לא משנה...

אני אהיה בשרותים אותו מספר פעמים ביום עם קלקול קיבה או בלי.

למעלה